totya4#90
Amit írtál az személyeskedés, tehát óvodás kategória.
Én megindokoltam mi az ok, ami miatt neked írok, nevezetesen nem túl bölcs dolog lehordani azokat akik linuxot nem telepítettek akkor, amikor a cikk a windowsról szól.
Ha a linuxról szólna a cikk akkor meg azt írnád hogy ne szóljon bele az, aki windows-t nem telepített soha? :)
A véleményemet kifejtettem még a hsz-ek elején, többen egyetértettek velem. Jó lenne ha te is tudnád a színvonalat tartani. Vagy legalább a többiek hsz-eit elolvasva nem ismételgetnéd azt ami már százszor elhangzott, aztán meg nagy durcásan várod hogy mindenki hasraessen előtted szellemi nagyságodtól...és fikázod a komplett társaságot.
Igen, elolvastam amit írtál, de nem láttam benne semmi érdemlegeset.
Az hogy a linux 200 félét rak minden alkalmazásból azt már korábban írtuk/kitárgyaltuk.
Egyébiránt a linux hibáiról jó pár oldalt lehetne írni de ez offtopic lenne, persze ha te tudod egyáltalán mit jelent ez a szó.
Mivel van lehetőség a beépített windows alkalmazások helyett mást használni, csak az panaszkodik, aki pénzt akar kinyerni egy erős jólmenő cégből, csupán erről van szó - szvsz.