• Equ
    "Figyuszka, az árukapcsolás az ha a saját (fizetős) cuccosaimat adom egyárban, ráadásul töredékért, mint ha mástól kellene külön-külön beszerezni."

Az ingyenes töredéke pl. mennyi? Csak mert ingyen letölthető bármelyik ie, mplayer, outlook exp, és rátehető majdnem bármelyik winre. Elébe megyek a dolgoknak, nem, nincsen a win árában már benne, ugyanis ezekkel nem rendelkező winekre is telepíthető. (w95-ből pl volt ie nélküli, később a ms igyen letölthetővé tette hozzá)
    Szóval BS az egész, ha akarod pereld őket be, sok sikert hozzá... :)

"Amúgy szerinted, ha a M$ berakna még 2-3 böngészőt a win telepítőbe mikor tudna az IE 90%-os részesedést elérni?
    Én olyan 5%-ot adok neki!!!;)))"

Meg is látszik a hozzáértéseden, ha a firefox 10%-ot se tudott elérni évek alatt hatalmas marketing kampánnyal és már az is hanyatlik, az emberek rájöttek, hogy ugyanolyan bugos, ha keresnek is benne hibát...

"Asszem egy ilyen per már k.rvára megérett."

Na, akkor pereld be őket ezért is (a játékgyártókat) legalább nevetünk egy jót, ha a bíróságon is hülyét csinálsz magadból :))

"A valóság viszont az hogy macerás(abb) mást választani"

Kutyát nem érdekli, hogy a konkurencia, csak használhatatlan hulladékot tud fejlesztei, amire az átállás és a használata, fentartása milliókba kerül. Szerintem pereld be ezért is a ms-ot, mert a konkurencia béna :))

"és a 90%-os piaci hegemónián meg nincs mit vitatkozni, ez az amiért jogi úton fel kéne darabolni a céget."

Mert megszerezte a 90%-át a piacnak? LOL. Emiatt több tucatnyi céget be lehetne perelni. Neked amerikában a helyed, aztán pereskedjél egésznap hülyeségekért :))

"Ezek szerint mint hozzáértő bele is néztél már, és láttad hogy minden nagyon szép minden nagyon jó, vagy láttál egy-két hibát is és bele is javíthattál?"

Nem láttam benne hibát és nem is javítottam bele.

"Voltak a cégednek, vagy akármilyen cégnek javaslatai aminek eredményeképpen nálatok speckó windóz fut?"

Nem voltak, mi backdoort és 1-2 komponens működését vizsgáltuk, hogy hatékonyabban kommunkáljunk vele. (teljesítmény optimalizáció)

"50 milkó sor közé BÁRMIT el lehet dugni."

Látszik, hogy nincs sok közöd a témához... :)
    Pont annyira lehet benne eldugni mint a linux kódjában, csak "kicsit" rendezetebb a kód, és "picit" jobb fejlesztő eszközökön lehet nézni...

"hogy a Longhorn olyan bugos volt, hogy esély se se volt arra hogy valaha is működni fog."

A hibák miatt nem kezdek újra semmit. Persze, hogy teli van hibával, elvégre béta elején van (az újrakezdés idején, ami több mint egy éve volt még alpha változatban sem volt). Most is teli van hibával. A hibákat javítani szokták nem elölről kezdeni a fejlesztést. Bizony a hardverek állapota miatt sok komponenst elölről kezdtek, hogy annyit tudjon amit a jövő hardverei kezelni is tudnak...