• sonicXX
    Szombi te teljesen el vagy tévedve.

"M$ nyugodtan vonja ki a winfost, majd szophatnak a free rendszerekkel, mert le kell fordítani a kernelt..."

Már 2005-öt írunk. Mielőtt valaimt mondasz, győződj meg arról amiről beszélsz.

"Először is a médialejátszóknak és az azonnali üzenetküldőknek nincs piaca!
    Ahogyan annak idején eldöntötték(a Netscape miatt), hogy a netböngészőknek sincsen."

Közvetett piaca van. Reklámokon és más termékeken keresztül.

"Nm képesekegérteni, hogy akinek nem teccik a wmplayer vagy az iexplore, vagy az outlook, az szabadon lecserélheti!
    Soha nem volt arra példa, hogy a winfos bármelyiket is megakadályozta volna!"

Természetesen XP SP-1 előtt minden rendszer ilyen volt. De ha találsz a windowsban Internet Explorer uninstallt, szólj.

"A realnetworks meg bekaphatja, mert a formátuma sz*r és a lejátszója spyware!"

Urban legend, pont annyira mint hogy az MSN is spyware, de azt még leglalább elképzelhetőnek is tartom.

"Én pedig filmlejátszásra a megyar fejlesztésű CrystalFree-t, zenelejátszásra a wmplayer classic-ot vagy
    az ugyancsak magyar fejlesztésű Bsplayer-t használom."

A crystalplayer sem és a bsplayer sem magyar fejlesztés. Esetleg létezik hozzá magyar nyelvi fájl amit felteszel és magyar szövegeket fog megjeleníteni a program.

"Netezésre viszont bejön az iexplore..."

Ízlés dolga. Speciel engem ez nem érdekel.

"Szerintem ezek a cégek olyan irigyek, hogy még az átlagjúzertől is irigylik,
    hogy ilyen egyszerűen hozzájuthatnak a szükséges programokhoz."

Mindenbizonnyal az egész gonosz világ összeesküdött a Jó megtestesítőjével, a Nagy És Tisztességes, Fényességes Microsoft-tal.

"Ez nem üzlet, ez nem piac, ez nem a pénz kérdése, mégcsak nem is a politika, hanem maga az irigység..."

Rendben, köszönjük, leülhet.