"M$ nyugodtan vonja ki a winfost, majd szophatnak a free rendszerekkel, mert le kell fordítani a kernelt..."
Már 2005-öt írunk. Mielőtt valaimt mondasz, győződj meg arról amiről beszélsz.
"Először is a médialejátszóknak és az azonnali üzenetküldőknek nincs piaca!
Ahogyan annak idején eldöntötték(a Netscape miatt), hogy a netböngészőknek sincsen."
Közvetett piaca van. Reklámokon és más termékeken keresztül.
"Nm képesekegérteni, hogy akinek nem teccik a wmplayer vagy az iexplore, vagy az outlook, az szabadon lecserélheti!
Soha nem volt arra példa, hogy a winfos bármelyiket is megakadályozta volna!"
Természetesen XP SP-1 előtt minden rendszer ilyen volt. De ha találsz a windowsban Internet Explorer uninstallt, szólj.
"A realnetworks meg bekaphatja, mert a formátuma sz*r és a lejátszója spyware!"
Urban legend, pont annyira mint hogy az MSN is spyware, de azt még leglalább elképzelhetőnek is tartom.
"Én pedig filmlejátszásra a megyar fejlesztésű CrystalFree-t, zenelejátszásra a wmplayer classic-ot vagy
az ugyancsak magyar fejlesztésű Bsplayer-t használom."
A crystalplayer sem és a bsplayer sem magyar fejlesztés. Esetleg létezik hozzá magyar nyelvi fájl amit felteszel és magyar szövegeket fog megjeleníteni a program.
"Netezésre viszont bejön az iexplore..."
Ízlés dolga. Speciel engem ez nem érdekel.
"Szerintem ezek a cégek olyan irigyek, hogy még az átlagjúzertől is irigylik,
hogy ilyen egyszerűen hozzájuthatnak a szükséges programokhoz."
Mindenbizonnyal az egész gonosz világ összeesküdött a Jó megtestesítőjével, a Nagy És Tisztességes, Fényességes Microsoft-tal.
"Ez nem üzlet, ez nem piac, ez nem a pénz kérdése, mégcsak nem is a politika, hanem maga az irigység..."