• archkoven
    Mondjuk az igaz, hogy nem kellene olyan valakinek játékajánlót írni egy játékról akinek az adott játéknak már az előző része sem tetszett. Persze, ha több utalás lenne a cikkben arra vonatkozólag, hogy mindez csak egy vélemény, ilyenekre gondolok, hogy "szerintem" "én úgy gondolom" "nekem az sem tetszett" stb. akkor jóval fogyaszthatóbb lenne a cikk azok számára akiknek kimondottan tetszett az adott játék és joggal érzik most magukat sértve, hogy élveznek egy "nagyon felületesen összedobott, igénytelen anyag"-ot.

Mondjuk én se szívesen írnék review-t egy RPG-ről, mivel soha életemben nem volt még egyetlen RPG sem ami le tudott volna kötni, és nem is szívesen értékelném a NOX-nak a zenéjét, mivel alapból győlölöm a népdalokat. Ha viszont mégis megteszem akkor lehetőség szerint mindenhol érzékeltetem, hogy mindez az én személyes véleményem, tehát nem szükségszerűen egyezik másokéval.

Az agyatlan hentelésről meg annyit, hogy nem szeretem az agyatlan hentelést, a Quake2 is egy agyatlan hentelés volt, én mégsem valószínű, hogy fogok valaha élvezni annyira egy játékot mint anno a Q2-t élveztem amikor kijött. Egy játék nem igazán mérhető objektív mércével.