Serious Sam II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még a húsaid is szét szálnak<#violent>#violent><#violent>#violent>
A Sierious Sam 2-est meg hamarosan fogom kipróbálni.
Doom3 meg Quake4, AVP2 legfõbb hiányossága szerintem a küldetés végigtolásának multiplayerben lehetõsége.
Ha nincs legalább dx9-et támogató videókártyád, akkor a dx9 effektek NEM KAPCSOLNAK BE!
MÁIG!
Ezt aláírom, hiányolom a többi játékból!!!
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha hentelés kell meg ott van a Painkiller, szép környezet, hangulatos és változatosabb is, jó rongybaba-effekt stb.
A játék maga jó,leköt mert csak lezúzni kell mindenkit és egy FPS-ben ez a lényeg némi fejtörõvel,viszont a grafika........... az embertelen rossz. A fû,a fák még hagyján de a támadó ellenfelek kritikán aluli grafikát kaptak,tõlem.
Azt irja a szerkesztõ:Rendszerkövetelmények:
Minimum: Intel Pentium IV 1.4 GHz, 256 MB RAM, 64 Mbyteos videokártya
Ajánlott: 2,4 GHz-es Intel Pentium IV vagy AMD Athlon XP 2500+, 512 MB RAM, DirectX 9-et támogató videókártya
Na ez nem igy van,simán elnyomtam minden akadás szaggatás nélkül mindkét demót egy 1400 celeronon probábol ,ment.
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
-Nem kell hozzá ész 😊
-Nem kell hozzá ügyesség 😊
De ettöl füGGetLAN lehet, sõt biztos, hogy jó játék a maga mûfajában...
u.i: 1 CS gamer ^^ (c) by a`Piki... modifed by Nightwish
First Encounter 10/10
Second Encounter 9/10 (valahogy a hangulat nem a régi)
S.S. 2: 8.5/10
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
vedd lejjeb a felbontást..
nekem is 1024/768-ban fut, és LCD moncsival....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
szopjátok ki a cerkám
<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
powered by A_M_D
http://laslow.hu/blog
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Cikk: 0
Game: 5
Az agyatlan hentelésrõl meg annyit, hogy igen komplex, bonyolult fejtörõkkel van tele:
Rögtön az elején, nem akar kinyílni az ajtó, csak akkor, ha ráállunk egy köre. De ha leszállunk a kõrõl akkor bezáródik. Itt pl. gondolkodni kell.
Vagy egy másik pályán pl. nem lehet bemenni egy ajtón, mert elõször meg kell keresni egy kulcsot. Bosszankodtam is, de nagy nehezen meglett.
Még egy dolog: azt is meg kell gondolni, milyen ellenfél ellen milyen fegyvert használjunk:
aknavetõ pl. nagyon jó, de ha 10-20 pici kutyus szalad felénk akkor elõ kell rántani a golyószórót.
A változatosságról meg annyit, hogy nem egy bolygón játszódik a cselekmény, és nekem pont az tetszett, hogy mindegyik gyökeresen más.
Szóval nekem nagyon tetszett. Itt van a COD2, FEAR, a quake4, de én mégis ezzel játszok.
Uff, beszéltem
van akinek tetszik van akinek nem, és akkor mi van?? nem egymást kéne agyalni, hanem véleményeket a játékrol! a tesztelö is csak egy ember neki is volt véleménye. ennyi.....
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Mondjuk ebben is van bombafejû, meg az a lócsontváz is, mint az 1-ben.
Grafikája egész jó ahhoz képest, amennyi karaktert megjelenít egyszerre. De az ilyen játékokban a grafika szerintem bizonyos mértékig nem számít..
A csalódás oka az volt, hogy egyrész a hangok szerintünk elég idegesítõek lettek, meg a meseszerû figurák ezen formája nem jött be nekünk.
Az 1-be, illetve a kiegészítõjébe a bombafejes karakterek és társaik nagyon tetszettek nekünk.
Humorról nem tudok semmit se mondani, mert csak 10-20 percet játszottunk vele. A beidézettek alapján nem lehet rossz...
Talán még kipróbálom egyszer, hátha csak nem voltam ráhangolódva..
Hát akkor fogd fel úgy, mint egy filmkritikát - az is szubjektív, mégis a film megjelenése óta létező műfaj.
Mondjuk én se szívesen írnék review-t egy RPG-rõl, mivel soha életemben nem volt még egyetlen RPG sem ami le tudott volna kötni, és nem is szívesen értékelném a NOX-nak a zenéjét, mivel alapból gyõlölöm a népdalokat. Ha viszont mégis megteszem akkor lehetõség szerint mindenhol érzékeltetem, hogy mindez az én személyes véleményem, tehát nem szükségszerûen egyezik másokéval.
Az agyatlan hentelésrõl meg annyit, hogy nem szeretem az agyatlan hentelést, a Quake2 is egy agyatlan hentelés volt, én mégsem valószínû, hogy fogok valaha élvezni annyira egy játékot mint anno a Q2-t élveztem amikor kijött. Egy játék nem igazán mérhetõ objektív mércével.
Le legalább ne írjon cikkeket. Vagy ne errõl a mûfajról.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha agyatlan hentelesé kell akkor nekem a Quake vagy az Unreal sokkal jobban bejött, ezzel persze nem azt mondom, hogy a játék egy szar, csak azt, hogy nekem nem tetszett és egyetlen ismerõsömnek sem. Lehet, hogy rossz társaságba járok?😊
Valszeg õ is az ebay-rõl vette, mint én... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"