• Dynamic
    Az Összegzésben leírt dolgok teljességgel nevetségesek.

Komolytalan történet - Ez röhej!A játék stílusához furcsamódon pont a komolytalanság illik.Nehogy már ehhez is csavaros sztori kellejen.Már rohadt unalmas manapság ez az állandó sztori-prioritás mánia.Engem néha rohadtul nem érdekel a sztori, csak menni akarok meg lőni.

Rossz tréfák - Nem tudom a cikkírónak milyen stílusú poénok jönnek be, de volt benne jópár vicces rész amin hangosan röhögtem.SPOILER Pl. az első pálya végén, amikor a falu lakomához készül, majd távolodik a kamera és ott van az lángoló falu(ami máglyaként funkcionált) felett nyársra húzva King-Kong, attól kész voltam.

Közepes grafika - A grafika tényleg nem egy százas, de csak az új csodákhoz képest.Amúgy önmagában tekintve nem olyan rossz, sőt helyenként kifejezetten szép.Pl. a kínai pályán a palota belseje.Mellesleg kíváncsi lennék ha FEAR-szerű grafikája lenne, kinek bírná el a gépe az időnként 100 szörnyet egyszerre.Akkor meg azért menne a sírás, hogy "jaj az atomerőművemen is csak 0,001 FPS-sel megy".

Szerintem, a cikk sok helyen nélkülözi az objektivitást, hülyeségekbe köt bele és rosszul, ami hamis képet ad.Aki agyatlan hentelésre vágyik(mert igen, a játék csakis erről szól-sztori, ehh) az nyugodtan játsszon vele.