Serious Sam II

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Az Összegzésben leírt dolgok teljességgel nevetségesek.

Komolytalan történet - Ez röhej!A játék stílusához furcsamódon pont a komolytalanság illik.Nehogy már ehhez is csavaros sztori kellejen.Már rohadt unalmas manapság ez az állandó sztori-prioritás mánia.Engem néha rohadtul nem érdekel a sztori, csak menni akarok meg lõni.

Rossz tréfák - Nem tudom a cikkírónak milyen stílusú poénok jönnek be, de volt benne jópár vicces rész amin hangosan röhögtem.SPOILER Pl. az elsõ pálya végén, amikor a falu lakomához készül, majd távolodik a kamera és ott van az lángoló falu(ami máglyaként funkcionált) felett nyársra húzva King-Kong, attól kész voltam.

Közepes grafika - A grafika tényleg nem egy százas, de csak az új csodákhoz képest.Amúgy önmagában tekintve nem olyan rossz, sõt helyenként kifejezetten szép.Pl. a kínai pályán a palota belseje.Mellesleg kíváncsi lennék ha FEAR-szerû grafikája lenne, kinek bírná el a gépe az idõnként 100 szörnyet egyszerre.Akkor meg azért menne a sírás, hogy "jaj az atomerõmûvemen is csak 0,001 FPS-sel megy".

Szerintem, a cikk sok helyen nélkülözi az objektivitást, hülyeségekbe köt bele és rosszul, ami hamis képet ad.Aki agyatlan hentelésre vágyik(mert igen, a játék csakis errõl szól-sztori, ehh) az nyugodtan játsszon vele.
Dynamic
A demo tényleg gyenge, de a teljes játék lényegesen jobb.
Frank99
<#worship>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sanyix
mer mitvártál egy kvéktõl? Bár az 1 jóvolt, de aziscsak hentelés volt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

1g0R
Linux bináris kijött már hozzá ? vagy esetleg rajta van a telepítõ korongon ?

-- 1g0R Dragunov Asus P5AD2-E PremiumXE,P4-3.4GhZ HT,AtiX800XT256Mb,1024Mb Kingston DDR2 RAM,IntelHDA 8ch.audio,3x250GB HD,Linux Fedora Core 3

hát hallod, én pont tegnap kaptam le a géprõl a q4-et. ritkasza... volt és sokkal többet vártam tõle. a szájkosaras szumósig még tetszett is a mech és a tank is, de miért kellett agyatlan nyálukat csorgató resident evil-szerû eszetlen hentelést csinálni belõle?? nekem már ku$ára elegem van a zombisétákból... Ezerszer LERÁGOTT CSONT!

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Rage47
<#eljen>
Anubys
Kedves Dani barátunk szerintem:

1. Nem tud angolul, így nem érti a poénokat (Chinese? I love Chinese, but I could never eat a whole 😄 )
2. Nem ismeri azokat a játékokat, amiket parodizálnak (amikor megtaláltam Duke Nukem felakasztott csontvázát, egy rakétával a seggében, és Sam beszól, hogy "That's why it took you FOREVER", na akkor egy kicsit abba kellett hagyni a játékot, mert a röhögéstõl nem tudtam célozni)
3. A humorérzéke közelít a 0-hoz...
4. Miután ebben IQ-t keres, valszeg a Passziánszban meg brutalitást
5. Nem tudja, hogy milyen a jó játék ismérve

A Doom 3-at felhozni pedig egyszerûen szánalmas volt. Az nem egyhangú? Bemegyek a szóbába, lekapcsolódik a villany, a hátambateleportál egy monszta, amit mégcsak nem is látok, kilövöm, bónuszt kapok, kimegyek a szobából, bemegyek a másikba, villany le, monszta beteleportál, stb... Az nem unalmasan ismétlõdik? Na mindegy, ez a csóka nem tudja, milyen egy jó játék. A Serious Sam 2 az, bár megvannak a hibái, még az elsõ részhez képest is...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Szntem az elõzõ részek jobbaj voltak, ennek az elsõ pályarésze teccett a legjobban.

A szép dzsungeles környezet vmi isteni.
Amúgy cooperative módban amikor eccerre már 5en vannak, akkor lehet igazán élvezni serious módban pláne ha az enemy ultra strenghtet is kicsit feljebb vesszük 😊.

Esrohnoil
Danitól már megszokhattuk ezt...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Frank99
ez pont olyan játék, amilyennek lennie kell.
ész nélküli, aranyos és poénos csocsó...

néha furcsa az értékelés...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

NEOreg3
a demo valami eszméletlen sz.r volt, a cikket végigolvasva úgy találtam hogy a full alig éri el a demo szintjét, hát ez van... 1 DVD-vel több lesz itthon

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem egyszer fordult elõ, hogy hazajöttem hullafáradtan és nem volt már semmihez kedvem, max kicsit gyilkolni...

Szerintem jó játék, kell ilyen és kész!
Egyébként unalmasnak sem mondható, van pár jó poén benne :-D
Hat nem egy Myst szintu igenyesseggel keszult jatek, nekem nem is jon be, viszont szerintem se olyan szar mint a cikkben irjak.

Nethyrrea
hátezhülye.

ez az ember aki a cikket írta szerintem sose hallott az egyrõl, vagy arról hogy miért is készült a játék. ha ennyire kényes az ízlése menjen quake 4-ezni.
amire ez a játék készült arra tökéletes. a demót vagy hatszázszor végigtoltam, teljes játék híján.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

dokar
Nekem az elsõ rész tetszett: egyszerû idétlen lövöldözõs játék, nem is kellett több.
Arra jó, hogy a fáradt nap után egy 10 percet barmoljon az ember. 😊<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#nevetes1>

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

gergod
Van benne marha jó coopmód, szétlõhetõ szinte minden tereptárgy, elég jó fizikája is van a játéknak.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

hát aki tisztában volt az elsõ rész értelmével annak nemtom mér ilyen katasztrófa a második, én pont ezt vártam tõle. az más kérdés hogy kinek mennyire játszható az eszetlen hentelés, de az elvárásoknak szerintem megfelel.

NuCLEARScoRp
Aki meg minden játékban az értelmet keresi azt csak sajnálni tudom...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
Ennyire azért nem szar a játék... sõt... Én az SG jelölném citromdíjra...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

twollah
Egy ideig elvoltam vele, majd meguntam.
Ha nagyon unatkozom talan nekifutok ujra.

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod? http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/

Nah, megnéztem és 6.9 a gamespoton, az olvasók értékelése 8.0, na meg majdnem minden reader's review dicséri. Szóval csak nem ez az év bukása. ergo beszerzem azért, aztán majd bõvebben utána...

Még nem próbáltam ki, de szerintem tök értelmetlen ez az elemezgetés a pályák szerkezetérõl, meg az ellenfelek inteligenciájáról stb.
Egyszerûen az a kérdés, hogy élvezed e az õrült tempójú akciót önmagáért. Ha nem, akkor nem kell görcsölni és elemezgetni...
(legalábbis az elõdnél errõl szólt a dolog)

"Ebben az esetben csak azt tudom elképzelni, hogy a készítõk arra hajaznak, hogy valaki egy végignyüstölt nap után hazatér és szüksége van agymosásra, de ha a kereskedelmi tévék mûsora már nem hat rá, akkor ezzel ki lehet kapcsolni teljesen. Erre viszont tökéletesen jó."

Ennyi, se tobb, se kevesebb...
saco
Egyetértek az elõzõ hozzászólásával, ez a game erre lett kitalálva, talán egy lebutított painkillerhez tudnám hasonlítani <#zavart2>

MY BIATCH!

joebacsi
mondjuk annyira nemértem miért kellett lehúzni...árad a játékból az önirónia, és nem akarja magát (a címétõl eltérõen) komolyan venni...nekem bejött az elsõ rész az agyatlan hentelésével, az idióta (nálam jóértelemben) pályáival együtt 😊
nem szabad többet várni tõle mint ami (ezért hülyeség sztem más, "komoly" fps-ekhez hasonlítani) és akkor tényleg tud szórakoztató lenni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Vagy ajánljátok ,hogy ne vegyük meg? <#bee1>

Ilyen tesztre szerintem nem illik a hétvégi ajánló cím.

← ElőzőOldal 2 / 2