Serious Sam II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolytalan történet - Ez röhej!A játék stílusához furcsamódon pont a komolytalanság illik.Nehogy már ehhez is csavaros sztori kellejen.Már rohadt unalmas manapság ez az állandó sztori-prioritás mánia.Engem néha rohadtul nem érdekel a sztori, csak menni akarok meg lõni.
Rossz tréfák - Nem tudom a cikkírónak milyen stílusú poénok jönnek be, de volt benne jópár vicces rész amin hangosan röhögtem.SPOILER Pl. az elsõ pálya végén, amikor a falu lakomához készül, majd távolodik a kamera és ott van az lángoló falu(ami máglyaként funkcionált) felett nyársra húzva King-Kong, attól kész voltam.
Közepes grafika - A grafika tényleg nem egy százas, de csak az új csodákhoz képest.Amúgy önmagában tekintve nem olyan rossz, sõt helyenként kifejezetten szép.Pl. a kínai pályán a palota belseje.Mellesleg kíváncsi lennék ha FEAR-szerû grafikája lenne, kinek bírná el a gépe az idõnként 100 szörnyet egyszerre.Akkor meg azért menne a sírás, hogy "jaj az atomerõmûvemen is csak 0,001 FPS-sel megy".
Szerintem, a cikk sok helyen nélkülözi az objektivitást, hülyeségekbe köt bele és rosszul, ami hamis képet ad.Aki agyatlan hentelésre vágyik(mert igen, a játék csakis errõl szól-sztori, ehh) az nyugodtan játsszon vele.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
-- 1g0R Dragunov Asus P5AD2-E PremiumXE,P4-3.4GhZ HT,AtiX800XT256Mb,1024Mb Kingston DDR2 RAM,IntelHDA 8ch.audio,3x250GB HD,Linux Fedora Core 3
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
1. Nem tud angolul, így nem érti a poénokat (Chinese? I love Chinese, but I could never eat a whole 😄 )
2. Nem ismeri azokat a játékokat, amiket parodizálnak (amikor megtaláltam Duke Nukem felakasztott csontvázát, egy rakétával a seggében, és Sam beszól, hogy "That's why it took you FOREVER", na akkor egy kicsit abba kellett hagyni a játékot, mert a röhögéstõl nem tudtam célozni)
3. A humorérzéke közelít a 0-hoz...
4. Miután ebben IQ-t keres, valszeg a Passziánszban meg brutalitást
5. Nem tudja, hogy milyen a jó játék ismérve
A Doom 3-at felhozni pedig egyszerûen szánalmas volt. Az nem egyhangú? Bemegyek a szóbába, lekapcsolódik a villany, a hátambateleportál egy monszta, amit mégcsak nem is látok, kilövöm, bónuszt kapok, kimegyek a szobából, bemegyek a másikba, villany le, monszta beteleportál, stb... Az nem unalmasan ismétlõdik? Na mindegy, ez a csóka nem tudja, milyen egy jó játék. A Serious Sam 2 az, bár megvannak a hibái, még az elsõ részhez képest is...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A szép dzsungeles környezet vmi isteni.
Amúgy cooperative módban amikor eccerre már 5en vannak, akkor lehet igazán élvezni serious módban pláne ha az enemy ultra strenghtet is kicsit feljebb vesszük 😊.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
ész nélküli, aranyos és poénos csocsó...
néha furcsa az értékelés...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szerintem jó játék, kell ilyen és kész!
Egyébként unalmasnak sem mondható, van pár jó poén benne :-D
ez az ember aki a cikket írta szerintem sose hallott az egyrõl, vagy arról hogy miért is készült a játék. ha ennyire kényes az ízlése menjen quake 4-ezni.
amire ez a játék készült arra tökéletes. a demót vagy hatszázszor végigtoltam, teljes játék híján.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Arra jó, hogy a fáradt nap után egy 10 percet barmoljon az ember. 😊<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1>
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Ha nagyon unatkozom talan nekifutok ujra.
Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod? http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/
Egyszerûen az a kérdés, hogy élvezed e az õrült tempójú akciót önmagáért. Ha nem, akkor nem kell görcsölni és elemezgetni...
(legalábbis az elõdnél errõl szólt a dolog)
Ennyi, se tobb, se kevesebb...
MY BIATCH!
nem szabad többet várni tõle mint ami (ezért hülyeség sztem más, "komoly" fps-ekhez hasonlítani) és akkor tényleg tud szórakoztató lenni 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"