78
-
barnuci #38 helyesbítek... nem tudom hogy jött hogy ...egy hejen... de kicserélném "helyen"-re -
barnuci #37 Nem az érv a lényeg. Hála Istennek neked x nő tetszik nekem y. Ez így van rendjén. Mi lenne ha mindenkinek x tetszene...!!! Nem kell itt egymást "leordítani", neked x nekem y és ennyi, nincs mit beszélni róla, csak kár hogy a cikk enyhén elfogult, mert akkor kellett volna egy olyan cikk is ami csodájára jár és így lenne egy jó és egy rossz. Kiegészítenék egymást mint az életben mindenek megvan a párja. Bár azért érdekes lett volna egy hejen két cikk...
-
marcias #36 Utálom az ilyen játékokat de szerintem fölösleges ilyen cikkeket írni róla, mert akiknek tetszik, őket nem lehet észérvekkel meggyőzni... -
nincs azzal baj h abszolút nem teccik neked, de legalább nem írsz egy többoldalas cikket teletűzdelve egyéni problémákkal, főleg nem "ajánló"-ként:))) -
barnuci #34 Enyhén meglepődtem azon amit a cikk írója elénktárt! Én nem mondom hogy egy FarCry v. Half Life 2 v. F.e.a.r de könyörgöm, nem is annak indult. Az első perctől kezdve az volt a lényeg hogy menni kell és le kell hentelni mindenkit aki csak elénk kerül. Igaz hogy én is az első rész után megszerettem, főleg az "egyiptomi" környezet miatt, ám ez baromira nem tántorít el attól hogy ne játszam végig... És az ember ha megnéz egy filmet v. játszik egy játékot, akkor a következő résztől mindig jobbat vár mint az első, és néha úgy érzi az ember hogy ez nem jött be a második résznél. Véleményem hogy annak idején az Alien vs Predátor című filmet is lefikázta vki itt az sg-n, nekem meg olyannyira bejött, hogy meg is vettem dvd-n. Baromira utálom, hogy egy csávóka leül, és azt hiszi hogy ő a kemény aztán lefikáz mindent és csinál egy-két emberen függő szubjektív véleményt. Nem szoktam semmihez hozzászólni de ez már annyira bántja a csőröm, hogy nem bírom ki a nem írom le ezt. -
nem, csak más az ízlésetek....
-
archkoven #32 Én ezt nem próbáltam és nem is fogok kipróbálni, de az első rész nekem egyáltalán nem tetszett. Nem az "agyatlan hentelés" miatt, hanem mert nagyon monoton, ismétlődő volt. Valamint a folyamatos lövésen kívül semmit nem kívánt a játékostól. Azt sem szeretem ha már ennyire lineáris egy történet, valamint a hangulatára sem tudtam ráérezni.
Ha agyatlan hentelesé kell akkor nekem a Quake vagy az Unreal sokkal jobban bejött, ezzel persze nem azt mondom, hogy a játék egy szar, csak azt, hogy nekem nem tetszett és egyetlen ismerősömnek sem. Lehet, hogy rossz társaságba járok?:) -
"Sajnos itthon nem kaphato a jatek, igy nem tudom, hogy a cikkiro is honnan szerezte be :) "
Valszeg ő is az ebay-ről vette, mint én... :) -
"Az a játék sem hagyott bennem mély nyomokat, de egy kicsit tetszett" - hát bennem meg ez a cikk nem hagyott mély nyomokat és jöhetnék a citromdíjjal, de nem akarok vitázni. Remélem összedobtok vmi objektív cikket is, mert ez bizony elég sivár lett. Rossz napod volt? Vagy miért kell belekötni mindenbe, remélem a kommenteken látod, hogy ha valamivel nem akarsz jáccani akkor passzold át a cikket! És nem arról van szó, hogy nem lehet lehúzni egy játékot. Felőlem az évtized legótvarabb játékának is kinevezheted, csak indokold meg, ne pedig sablon szövegeket irkálj és olyanba köss bele ami kötelezően szerves része a játéknak (mond neked valamit az hogy "agyatlan hent"?, mer biza elhiheted hogy sokan vannak akik ezt szeretik egy játékban!). Nem akarlak kioktatni, szerintem alattam páran már megtették, szerintem kattints az uninstallra és menj túrj valami észjátékot! Amúgy jobbulást! -
Sajnos itthon nem kaphato a jatek, igy nem tudom, hogy a cikkiro is honnan szerezte be :)
Amugy a coopmodos gyilkolaszasnal nincs jobb kikapcsolodas. -
Az Összegzésben leírt dolgok teljességgel nevetségesek.
Komolytalan történet - Ez röhej!A játék stílusához furcsamódon pont a komolytalanság illik.Nehogy már ehhez is csavaros sztori kellejen.Már rohadt unalmas manapság ez az állandó sztori-prioritás mánia.Engem néha rohadtul nem érdekel a sztori, csak menni akarok meg lőni.
Rossz tréfák - Nem tudom a cikkírónak milyen stílusú poénok jönnek be, de volt benne jópár vicces rész amin hangosan röhögtem.SPOILER Pl. az első pálya végén, amikor a falu lakomához készül, majd távolodik a kamera és ott van az lángoló falu(ami máglyaként funkcionált) felett nyársra húzva King-Kong, attól kész voltam.
Közepes grafika - A grafika tényleg nem egy százas, de csak az új csodákhoz képest.Amúgy önmagában tekintve nem olyan rossz, sőt helyenként kifejezetten szép.Pl. a kínai pályán a palota belseje.Mellesleg kíváncsi lennék ha FEAR-szerű grafikája lenne, kinek bírná el a gépe az időnként 100 szörnyet egyszerre.Akkor meg azért menne a sírás, hogy "jaj az atomerőművemen is csak 0,001 FPS-sel megy".
Szerintem, a cikk sok helyen nélkülözi az objektivitást, hülyeségekbe köt bele és rosszul, ami hamis képet ad.Aki agyatlan hentelésre vágyik(mert igen, a játék csakis erről szól-sztori, ehh) az nyugodtan játsszon vele. -
A demo tényleg gyenge, de a teljes játék lényegesen jobb. -
-
mer mitvártál egy kvéktől? Bár az 1 jóvolt, de aziscsak hentelés volt. -
Linux bináris kijött már hozzá ? vagy esetleg rajta van a telepítõ korongon ? -
Mice #23 hát hallod, én pont tegnap kaptam le a gépről a q4-et. ritkasza... volt és sokkal többet vártam tőle. a szájkosaras szumósig még tetszett is a mech és a tank is, de miért kellett agyatlan nyálukat csorgató resident evil-szerű eszetlen hentelést csinálni belőle?? nekem már ku$ára elegem van a zombisétákból... Ezerszer LERÁGOTT CSONT! -
-
Kedves Dani barátunk szerintem:
1. Nem tud angolul, így nem érti a poénokat (Chinese? I love Chinese, but I could never eat a whole :D )
2. Nem ismeri azokat a játékokat, amiket parodizálnak (amikor megtaláltam Duke Nukem felakasztott csontvázát, egy rakétával a seggében, és Sam beszól, hogy "That's why it took you FOREVER", na akkor egy kicsit abba kellett hagyni a játékot, mert a röhögéstől nem tudtam célozni)
3. A humorérzéke közelít a 0-hoz...
4. Miután ebben IQ-t keres, valszeg a Passziánszban meg brutalitást
5. Nem tudja, hogy milyen a jó játék ismérve
A Doom 3-at felhozni pedig egyszerűen szánalmas volt. Az nem egyhangú? Bemegyek a szóbába, lekapcsolódik a villany, a hátambateleportál egy monszta, amit mégcsak nem is látok, kilövöm, bónuszt kapok, kimegyek a szobából, bemegyek a másikba, villany le, monszta beteleportál, stb... Az nem unalmasan ismétlődik? Na mindegy, ez a csóka nem tudja, milyen egy jó játék. A Serious Sam 2 az, bár megvannak a hibái, még az első részhez képest is... -
MagyaR #20 Szntem az előző részek jobbaj voltak, ennek az első pályarésze teccett a legjobban.
A szép dzsungeles környezet vmi isteni.
Amúgy cooperative módban amikor eccerre már 5en vannak, akkor lehet igazán élvezni serious módban pláne ha az enemy ultra strenghtet is kicsit feljebb vesszük :). -
Danitól már megszokhattuk ezt... -
ez pont olyan játék, amilyennek lennie kell.
ész nélküli, aranyos és poénos csocsó...
néha furcsa az értékelés...
-
a demo valami eszméletlen sz.r volt, a cikket végigolvasva úgy találtam hogy a full alig éri el a demo szintjét, hát ez van... 1 DVD-vel több lesz itthon -
Csukii #16 Nem egyszer fordult elő, hogy hazajöttem hullafáradtan és nem volt már semmihez kedvem, max kicsit gyilkolni...
Szerintem jó játék, kell ilyen és kész!
Egyébként unalmasnak sem mondható, van pár jó poén benne :-D
-
exxile #15 Hat nem egy Myst szintu igenyesseggel keszult jatek, nekem nem is jon be, viszont szerintem se olyan szar mint a cikkben irjak. -
hátezhülye.
ez az ember aki a cikket írta szerintem sose hallott az egyről, vagy arról hogy miért is készült a játék. ha ennyire kényes az ízlése menjen quake 4-ezni.
amire ez a játék készült arra tökéletes. a demót vagy hatszázszor végigtoltam, teljes játék híján. -
Nekem az első rész tetszett: egyszerű idétlen lövöldözős játék, nem is kellett több.
Arra jó, hogy a fáradt nap után egy 10 percet barmoljon az ember. :)

-
Van benne marha jó coopmód, szétlőhető szinte minden tereptárgy, elég jó fizikája is van a játéknak. -
Flashy #11 hát aki tisztában volt az első rész értelmével annak nemtom mér ilyen katasztrófa a második, én pont ezt vártam tőle. az más kérdés hogy kinek mennyire játszható az eszetlen hentelés, de az elvárásoknak szerintem megfelel. -
Aki meg minden játékban az értelmet keresi azt csak sajnálni tudom... -
Ennyire azért nem szar a játék... sőt... Én az SG jelölném citromdíjra... -
Egy ideig elvoltam vele, majd meguntam.
Ha nagyon unatkozom talan nekifutok ujra. -
echo #7 Nah, megnéztem és 6.9 a gamespoton, az olvasók értékelése 8.0, na meg majdnem minden reader's review dicséri. Szóval csak nem ez az év bukása. ergo beszerzem azért, aztán majd bővebben utána... -
echo #6 Még nem próbáltam ki, de szerintem tök értelmetlen ez az elemezgetés a pályák szerkezetéről, meg az ellenfelek inteligenciájáról stb.
Egyszerűen az a kérdés, hogy élvezed e az őrült tempójú akciót önmagáért. Ha nem, akkor nem kell görcsölni és elemezgetni...
(legalábbis az elődnél erről szólt a dolog) -
bundee #5 "Ebben az esetben csak azt tudom elképzelni, hogy a készítők arra hajaznak, hogy valaki egy végignyüstölt nap után hazatér és szüksége van agymosásra, de ha a kereskedelmi tévék műsora már nem hat rá, akkor ezzel ki lehet kapcsolni teljesen. Erre viszont tökéletesen jó."
Ennyi, se tobb, se kevesebb... -
Egyetértek az előző hozzászólásával, ez a game erre lett kitalálva, talán egy lebutított painkillerhez tudnám hasonlítani
-
mondjuk annyira nemértem miért kellett lehúzni...árad a játékból az önirónia, és nem akarja magát (a címétől eltérően) komolyan venni...nekem bejött az első rész az agyatlan hentelésével, az idióta (nálam jóértelemben) pályáival együtt :)
nem szabad többet várni tőle mint ami (ezért hülyeség sztem más, "komoly" fps-ekhez hasonlítani) és akkor tényleg tud szórakoztató lenni :) -
static #2 Vagy ajánljátok ,hogy ne vegyük meg?
-
static #1 Ilyen tesztre szerintem nem illik a hétvégi ajánló cím.