• NEXUS6
    #130
    "fejlődés szempontjából lehet, h jó lenne. de a felhasználóknak biztos nem. a felhsználóknak az a jó, ha egység van. 2 különböző os-sel ez nem elérhető."

    Na ne nevettess!
    A felhasználónak az a jó ha az általa megszokott desktopot használja, nem pedig az hogy mindenki ugyan azt használja, a kettő közt elég nagy különbség van.
    A M$ viszont belül ugyanazt a szart adja el 3-5 évenként csak kicsit átalakítja a desktopot, amit egy flexibilisebb OS-nél egy GUI cserével, vagy szkinneléssel meg lehet oldani. (Ennyi a fejlődés M$ szerinti értelmezése)
    Sajnos a Win ilyen szempontból trágya, mert olyan alacsony szinten építették az OS-be az ablakkezelést, grafikus megjelenítést hogy nem lehet megkerülni.

    Ha a win kezdetektől elég stabil lett volna akkor nem terjed el a prosztó sztandard windóz megjelenítés, mert egy több évig stabilan működő OS-t, azért évek alatt az ember a saját ízlésére formál. Ha jön az új OS szépen upgrédeli a régit, ami használja a régi beállításokat.
    Na ezt a windóznál el kell felejteni!!!!
    A pár naponként(win95)-hetenként(win98)-havonkénti(XP) újratelepítés és a macerás, nem az OS saját szolgáltatásaként működő szkinnelgetés eccerűen nem éri meg a fáradtságot.