• NEXUS6
    #129
    ""De azért az OS/2 mindíg jobb volt mint az aktuális win/DOS vonalú."
    nem jobb, csak más. ha jobb lett volna, akkor nem a win terjed el."

    Te ezt komolyan elhiszed?
    Az IBM OS/2-je gyak a winNT őse volt, most akkor azt mondod, hogy a win3.1/win95/98 sokkal jobb mint egy xp?
    Érdekes!
    Az OS/2 warp 1 évvel a win95 elött jelent meg és szinte minden tekíntetben jobb volt nála, (pláne hogy nem DOS alapú volt), még se tudott labdába rugni.

    A win messze nem a minősége miatt terjedt el! Sokkal inkább az olyan sikeres PR tevékenységnek köszönhetően amikor a Szomszédokban Vágásiferi bejelentette, hogy win95-öt köll venni mert az felszabadíccsa a gépben rejlő lehetőségeket.;))))

    Nézd ha régebben egy rendszert használt 1000 hozzáértő, aztán jön egy marketing kampány és szereznek 1000 000 ügyfelet egy másik rosszabb rendszernek attól a 2 rendszer technikai paraméterei nem változnak csak a piaci viszonyok.

    Sajnálom hogy ezt ilyen szájbarágósan kell neked elmagyaráznom, "azér ez nem a te szinvonalad (legalábbis eddig az hittem)."

    (Amit az nt ről írtál azal eddig is tisztában voltam, csak épp azt írtam, hogy most már marketing okokból leszoktak arról, hogy feltüntessék, hogy gyak a winNT 5.2-nél tartunk, ez nem azt jelenti hogy én nem vagyok vele tisztába, viszont Jóskapista ecceri felhasználó lehet hogy nincs, de épp ez is volt a cél)