FC Fehérvár (Videoton FCF)
-
commissioner #350 sajnos(?) nem láttam ezt a meccset sem, de az nso-ról idéznék egy kommentet:
"Kiegyenlített mérkőzésen egyik csapat sem szolgált rá a három pontra, a győriek Dudás remek egyéni megmozdulásának köszönhetik a győzelmüket"
Igen, röviden összefoglalva erről van szó. Mezőnyben a két csapat kb. egálban volt, egy szép lövés döntött. Ami nagyon bánt engem, az a Vidi folyamatos helyzetkihasználása, illetve annak a hiánya, meg eleve, ez az egycsatáros játék nem biztos, hogy jó. Egyrészről Alves sokszor megy kissé hátrább, hogy a középpályásoknak segítsen és így a kapu előtti tér teljesen üres marad, vagy óriási védőfölény van ott. Sztem egy második csatár kellene. A középpályán nem hiszem, hogy baj lenne, hiszen a 4 középpályás mellé Brachi és F. Oliveira is gyakran fellép, amikor viszont heten vannak viszonylag kis területen, néha, mintha zavarnák egymást. Ezenkívül több labdanélküli mozgás kellene. Én így elsőre, laikusként, ebben látom a támadójáték gyengeségét. Télen csatárposzton kéne 1-2-t igazolni.
Ti is így láttátok?