sonicXX#74
FTeR: Szerintem Te elméletről én pedig gyakorlatról beszélsz. Az én tapasztalatom ugyanis az, hogy ma táblázatok nélkül nem lehet mindenütt jól megjelenő, és kódszinten is átlátható szerkezetet kialakítani. Pontosabban lehet, de szerintem bonyolultabb. Én pedig nem fogadok el egy bonyolult dolgot csak azért, mert az az aktuális trend.
Praktikus szempontok alapján döntöm el, hogy mikor melyik oldal mekkora arányban és milyen CSS és JS kódokat fog felhasználni vagy tartalmazni, túl a HTML-en. Ez feladatfüggő. De a táblázatokat többnyire nem zárom ki (illetve értelmes keretek közt nem tartom kizárhatónak) egy normális, áttekinthető dizájnban.
Flash és Java: Flash maximum mint díszítő látványelem, Java pedig csak olyan oldalakon, ahol célirányosan olyan fejlesztés van, ami máshogy nem, vagy csak kínok árán oldódna meg.
Mértékkel lehet bármit, csak ismerni kell mikor mekkora arányban mit kell az üstbe belekverni. Szerintem. A technológiák több esetben képesek egymást támogatni, vagy erősíteni, ami végeredményében ha kihasználásra kerül, egy praktikus és látványos weboldalt eredményez, feltéve hogy a dizájn is megfelelő minőségű.