• Ironka
    "Ironka: Magyarázd el nekem ostoba vegyésznek és informatikusnak, hogy miért van az, hogy az !összes! emberszabású majom fél a víztől + képes fél méteres vízbe belefulladni (lsd állatkerti példák betemették a vizesárkokat -jobb helyeken- a majmok ketrecéből.)
    Ha a Darwini elméletet elfogadjuk mint irányadó (ha nem is minden szavát), akkor vezesd le nekem kérlek, hogy az emberszabasú majom hirtelen miért növesztett úszóhártyát és miért nem ment az orrába a víz (érdekes az én orromba mindig belemegy ahogy sok más emberébe is). Azt ne mond, hogy azért mert Afrika víz alá került. Lábuk szerencsére volt, menni tudtak miért választották volna azt a helyet amit szépen lassan elkezdett elönteni a víz?"

Például azért, mert elszigetelődtek egy szigeten? Tehát szted, aki fél a víztől ösztönösen (genetikailag kódoltan), az nem tud megváltozni évszázezrek-milliók alatt? Erről szól az evolúció! Akkor hogy kerülsz te ide? Még mindig szerves törmeléket kéne szűrögetned a sekélytengerekben és tapogatóidat rettegve fordítani a szárazföld felé.
    Az összes emberszabású majom fél a víztől KIVÉVE AZ EMBERT! (remélem megtanultad az isiben, hogy mi is azok vagyunk...) Vigyázz, fordítva kötötted be az agyféltekéidet, mert ez a kijelentés pont nekem kedvez. :P

És honnét veszed, h a közös ősünk is félt a víztől. Kicsit antropomorf a gondolkodásod ehhez a témához.