Piramis elmélet:
Miért ne lenne lehetséges hogy az Óbirodalomban ismertek oylan technológiákat amivel felépültek azok a piramisok... Annyi az egész hogy más vonalon indultak el anno mint a mi civünk... és valljuk be már az Új birodalom idején sem tudták megsimételnia régi fáraók teljesítményeit...azóta a tudás még jobban eltűnhetett valamint az Alexandriai könyvtár ahol bármilyen tudás anyag létezhetett a piramisok létrehozásáról ugyebár megsemmisült...
Szerintem érdekes téma a Piramis téma deh mioért nem lehet elfogadni azt hogy vannak dolgok amik túlmutatnak a mi technikánkon...Ők meg valószínű nem gyártottak plazma tévét... mi meg piramist nem tudnánk...(én azt olvastam hogy még a mai legjobb emelú daruk segítségével is igen nehéz akkora kövek mozdítása...aztán lehet hoyg téves az info, nem tom)
Egyébként nem kéne egymásnak esni itten... legalábbis úgyérzem az egymás ócsárolása nem viszi előrébba topicot...
Jah és hogy a topichoz is szóljak... A Darwini elmélet tényleg jó pár helyen vérzik... és ez nem csak az ember kialakulása... Már az ostoros baktériumok ostorának kialakulása igen sok problémát felvet, hiszen annak kialakulása már túlságosan nagy ugrás lett volna...(ezt is úgy olvastam, és az akkori ismereteimmel nem igazán tudtam megvétózni...)
Nah csak ennyi
örülök hoyg pár helyen új elmáleteket is elkezdenek tanítani... csak nem értem miért kell ebbe a vallást belekeverni... valaki hihet egy magasabb enrdű rendező erőbe bármilyen vallás nélkül is nem???