A tököm van tele az olyan lusta dög ficsúrokkal, mint amilyen te vagy, és amilyenek - sajnos - az utóbbi időben elárasztották Az SG fórumait.
Én, bevallom, nem vitatkozni jövök ide elsősorban, hanem tanulni.
Ezért az olyan emberekkel szeretek vitázni, akik értenek is valamicskét a témához, és alátámasztják az általuk leírtakat.
Veled, és a hasonszőrűekkel az a gond, hogy vagdalkoztok, bejáratott elméleteket egy legyintéssel elintéztek, és újabb fantaszta ötletekkel jöttök elő. Ez írható a fiatal hév számlájára, nomeg a hétvégi szipózásokére, füvezésekére. Egyébként épp hétvégén és hétfőn szapaorodnak el az ilyen hozzászólások...
Én már öreg motoros vagyok, engem a "Bizonyítsd be!" dumával nem lehet sarokbaszorítani, mert amikor olvasom a bunkóságokat, azonnal látom, hogy a pacáknak simán hiányosságok vannak az ismeretanyagában, no meg a logikájában is, és arra vár, hogy majd más neki elmagyarázza a 2x2-őt.
Végezd el a házifeladatod, öcskös! Ne várj mindent a feneked alá, készen.
Amúgy én megadtam a piramisos témában az origo-s fórumok címét, ott kellett volna olvasgatni, persze nem ott is a fantaszta ezoterikusok cikkeire koncentrálva, hanem pld. az enyémre, is, aki csak úgy mellesleg építőmérnök vagyok, és ezért érdekelt a téma.
Különben nesze, lökök neked egy linket, hogy művelődj, és ne zagyválj össze hetet-havat: http://members.aol.com/aditt48670/pyramid.html
Megsúgom, ha dr. Zahi Hawass, az egyiptomi főrégész kezébe kerülnél, nem finomkodna veled, hanem kitekerné a csirkenyakad, ugyanis nagyon jogosan mondja az ipse, hogy ne nézzék már le annyira az ókori egyiptomiakat, hogy ne tudták volna azokat a csodálatos piramisokat felépíteni. ez szerinte, kimondatlanul , egyfajta rasszizmus, ők nem voltak erre képesek, hanem mindjárt ufonautákat kellett hívni. Sértés!
Amúgy igazad van, én sem vagyok 100%-ban biztos. biztos a dinoszauruszok építették a piramisokat, nekik nem volt nehéz emelgetni a köveeket.
Na bumm!
Bangggg!