• assdf
    Én egy másfél tonnás köre gondoltam, mint amilyenből egy piramis áll. A modellekre viszont az jellemző hogy kicsiben megcsinálják.
    Amit én javasoltam az nem modell, egy az egyben ugy van ahogy az eredeti piramis, azzal a kitétellel hogy CSAK 1 KÖVEL kell megcsinálni. Nagyon tudom sajnálni ha ezt nem érted.Azok nem megszólitások voltak hanem véleményem a felfogóképességedről. Persze azt hiszem ez is majd csak holnapra esik le neked.
    3 apró dolog a témában:
    1.nem mondtam hogyha ma nem épitünk piramist akkor régen sem tudtunk ezt a te szüleményed.Azt mondtam hogy miért nem probáljuk meg lehetséges-e.Nagy különbség.
    2.Nekem semmiféle elméletem nincs, nem tudom hol olvastad.Azt javasoltam bizonyitsuk be a te, vagy bármelyik más elméletet.Sajnos még ezt sem értetted meg.
    3. A piramisok tényleg állnak és ez számomra is bizonyiték hogy valaha valakik megcsinálták.De ettől még nem tudjuk hogyan készitették. Sztem mindenki érti csak te nem ezért leirom egyszerübben.Ha neked van egy új m3as bmw-d az bizonyiték arra hogy valahol vkik meg tudták csinálni.De azért nem esküdnék meg arra hogy te összeraksz egyet az udvaron.
    Végezetül semmivel sem tudsz többet alátámasztani mint én, főleg azért mert nekem nincs rá elméletem hogy hogy csinálták. Neked meg van, de soha senki nem probálta ki hogy meg lehet e csinálni.