• valamit
    "B@szki te ritka lassú felfogású vagy." - az első megszolításod
    "Lassan kezdem elhinni hogy a butaság tényleg végtelen. Hiába na Einstein is megmondta." - a második megszólításod
    Ehhez képest a na öcsi, szerintem nagyon gáláns volt.

Tisztelt assdf úrfi,

A kiktató modorod tartsd meg anyukádnak, vagy a profjaidnak: biztos meglesz a hála.
    "Az semmivel sem jobb mint az elmélet. A modell bizonyiték a hozzá felhasznált elméletre, de nem bizonyiték a gyakorlatra.Szóval épitett vki ilyen piramist vagy csak otthon feltolt egy 10 kilos követ két méterre ezzel a modszerrel..?" - az egész piramis dolog ebből indut ki; erre mondtam én, amiket. Mivel nem tudtál vele vitatkozni, viszakoztál egy kőre, csak épp ha az meglenne, arra mutogatnál úgy mint most a modellre.

3 apró dolog a témában:
    1. ha nem fogunk ma piramist építeni akkor 3-5 ezer éve se tudtunk? (vagy csak gazdaságilag nem érné meg nem csak az 5 ezer éves, de a mai technikával se?)
    2. be tudsz e bármit bizonyítani az elméleteidből? Az az, hogy volt Egyiptomban más is, Isten vagy Ufo mint az egyiptomiak? Avagy be tudod e bizonyítani, hogy volt más fejlett technikájuk, melyel könnyebben lehetett kivitelezni?
    3. A piramisok állnak, tehát valaki csinálta. Nekem ez bizonyíték, ha te hozol a saját állításaid mellé lehet neked fogok hinni. De neked semmi más nincs csak beszélsz hol erre, hol arra, fia alátámasztás nélkül.

Nem mondom, hogy én mindent alá tudok támasztani, de jóval többet mint te.