assdf#41
Sztem inkább te nem érted.A klasszikus példa szerint leesett egy majom a fáról eltörte a lábát és kénytelen volt a fejét használni hogy tuléljen és ezért vált intelligensé az ember. Na most legyen igy, de az ő utódja csak egy ici picit lessz okosabb (ráadásul az utódjának nem lessz törött lába, ergo visszamegy a fára és szevasz) és még ha az összes utódja túl is éli akkor is több millió év lenne amig eljutna odáig hogy ilyen szinten elterjedjen. Ezért irtam én azt hogy ahhoz hogy egy egész populáció egy ici picit is okosabb legyen ahoz rengeteg majomnak kellet volna egyidőben hirtelen kicsit okosabbnak lennie.Hogy el is hidd amit irtam itt van mindjárt Einstein. Attól hogy ő intelligensebb volt mint mi (tökmindegy milyen okból kifolyólag) még nem lett intelligenseb sem az utódja, sem a felesége, és mi sem.Attól vagyunk intelligensebbek hogy a világon létezik több százezer tudós aki mind ki/feltalál vmit és ezt megosztja velünk. Ahogy mondani szokták egy fecske nem csinál nyarat. Az meg egyenesen nevetséges hogy a virusok meg a baktériumok kezdenek lemaradni mögötünk. Maximum viccnek jó ha elhiszed.A baktériumok rezisztensé válnak az antibiotikumra lassan már csak az segit de antibiotikum koktélokat használnak de már az sem sokáig és szépen megint behalunk majd a tbctől. A virusok meg, elég legyen csak annyi hogy nem véletlenül sz@rnak ennyire a kormányok tőlük.