• Adam II
    Szerintem a Darwini elmélet megálja helyét mégha néhol hibádzik is ez a legelképzelhetőbb ,inkább ezt hiszem el minthogy valaki csak úgy teremtett és állandóan írányítja az életemet.
    Egyre inkább kezd beigazolódni ,hogy a vallás pusztán egy figyelemelterelő eszköz volt ,hogy ne lázadjanak a jobbágyok mert ha megteszik a a nagy mumus az ördög karmai közé kerülnek de ha szépen betartják amit mondanak nekik Isten megnyitja nekik a paradicsom kapuit. Persze mindezt az átlagnál okosabb emberek (akik általában a vezetők voltak) találták ki és szegény tudatlanok bevették ,ezt az egészet az is bizonyítja ,hogy a középkorban egy rakás tudóst égettek meg mert féltek attól ,hogy felvilágosítják az embereket és elvesztik hatalmukat illetve az ,hogy mindig az egyház volt a leggazdagabb ..vajon miért?
    Azt se lehet teljesen kizárni ,hogy valaha volt kapcsolatunk fejlettebb lényekkel ,hiszen ott vannak az Egyiptomiak akik mértani pontossággal szerkeztettek és építettek ,a Görögök akik már az ókorban feltételezték ,hogy van egy 10. bolygó a Naprendszerben pedig nem volt mivel ellátniuk odáig ,most lenne mivel még sem vagyunk benne teljesen biztosak ,hogy tényleg ott van. De lehet ,hogy ez csak fikció.
    Ha minden állatnak van evolúciós fejlődése mért pont az embernek ne lenne ,csak mi annyira elvagyunk szállva magunktól ,hogy megkülönböztetjük magunkat és elfelejtjük ,hogy anno majmok voltunk és most is egy állatfaj vagyunk igaz a legfejlettebb. (most perse jönnek ,a szellemes beszólások ,hogy a spanom is egy bunkó állat de én itt nem erre célóztam)