• blakshep
    #101
    valamit: nagyon szépen köszönöm, pontosan erről beszélek
    smity igazából az utsó jópár hozzászólással nem is veled vitatkoztam :-) hogy miért kell mögé képzelni vmit? mert balgaság lenne azt hinni, hogy mi vagyunk az univerzum tetején. illetve még van ennek rengeteg más oka is, de akkor tényleg nagyon elmennénk teológia felé.
    epikurosz: 1. idézek a linkből amit küdtél:Black holes are such a staple of astronomical THEORY, it's difficult to remember that nobody has ever seen one. Ez egy teória. Lehet, hogy tényleg nagyon meg van alapozva, de akkor is egy elmélet, Mondjuk ennek a vitának tényleg nincs sok értelme.
    Az viszont tényleg teljes zagyvaság amit mondasz, ezekkel a törvényekkel. Először beadod, hogy nem lehet élet extrém körülmények közt, mert bizonyos törvények állandó érvényűek a galaxisban. Aztán bevallod, hogy mégsem. Mostmeg előhozol egy tök tipikusan emberi példát amire épp rá lehet húzni newtont.
    Ha newton törvényei nem alkalmazhatóak a kvantumfizikára például akkor szted nem lehetséges, hogy az a szabály amit az élet létrejövéséről vallunk, egyt eljesen más közegben szintén érvenyüket vesztik?