kbupdate#42
Azért azt nem nevezném az Excel hibájának, hogy eddig láttam "a beillesztés menüt, utána már nincs ott, hiba" -> "kapcsold ki az öntanuló menüket" megoldással... Sok ilyen és ehhez hasonló probléma van a te "4500" "fagyásod" közt. Arról nem is beszélve, hogy ezek nagy része tényleg régi Excel verziók közül kerül ki.
Azért szerintem a (pl vegyük csak a jogász)egyetemistákat, nincsennek olyan viszonyban az MS-sel, mint Az adobe dolgozok a saját termékeivel.
"Ez kb. olyan, mintha azért sipákolna, hogy a winamp nem futtatja a playstation cd-jét, vagy az nxview nem nyitja meg a World of Warcraft mentettállását... :)" ezt jó hogy keírtad, mivel így megspóroltad nekem még a magyarázatot a "lamer" kifejezésről, lásd "4500 Excel fagyás" link. (persze nem is fagyásokról van szó 100%-ban , de ez mind1)
Lényeg, hogy OO-sem bug mentes, sem MSO. MS Office csomagja valóban sokkal több mindent tud mint OO, hiszen egy sokkal nagyobb csoport áll mögötte (anyagilag is).
Az is igaz, hogy se OO se MSO képességeit nem használják ki az átlag userek 90%-ban, vagy felette.