• Anubys
    "Az ottani listát átfutva nem találtam hibát a mai Office 2003 Sp2-es Excelben."

Ajánlom figyelmedbe a 10. oldaltól... :)

Ami pedig a lémereket illeti, én inkább az olyanokat nevezem annak, akik azon vannak kiakadva, hogy egy ingyenes progi nem tudja rendesen megnyitni az ms féltveőrzött formátumát. Ez kb. olyan, mintha azért sipákolna, hogy a winamp nem futtatja a playstation cd-jét, vagy az nxview nem nyitja meg a World of Warcraft mentettállását... :)

Harmadrészt, ja ingyen elérhető az Office 2003 pl. egyetemisták részére, meg ingyen elérhető a Photoshop is az Adobe programozóinak, de egy egyszerű általános-/középiskolás pl. meg van lőve, ha a háziját akarja megcsináni, holott ez manapság tök alap (nálunk már anno általános 7. osztályban /pedig az is elég régen volt/ adtak olyan feladatot, hogy ezt meg ezt írdd meg szövegszerkesztővel). De egy mezei átlagember, aki már túlvan az egyetemen (pl. mondjuk én, hogy ne menjünk messzire) bizony vagy penget, vagy keres valami olyan progit, ami megfelel arra, amire hsználni akarja. Nekem ez az OpenOffice.org