Az ICO készítőinek új játéka
  • Solidus
    Valahogy én is így vagyok ezzel.Mai napig nem felejtem el,hogy kisebb koromban a Cadillac's and Dinosaurral játszottam a játékteremben,nameg az Indiana Jones flipperes változatával,amin volt egy kisebbfajta kijelző(aki még emlékszik rá tudja miről beszélek).Nekem ott kezdődött.Aztán viszaadta az érzést a Silent Hill első része,sosem felejtem el azokat az átjátszott éjszakákat és azt az érzést amikor végre végigvittem,a Metal Gear Solid "első" része szintén PS1-en,az volt az a játék amit sosem untam meg(Sniper Wolf halálakor még sírtam is)...Aztán jött a PS2 és eleinte nem fogott meg egy játék sem annyira.Majd jött a Shadow of the Colossus,a Metal Gear Solid 3,a Silent Hill 4,a Resident Evil 4 én pedig visszakaptam egy picit abból amit gyerekkoromban éreztem.Azt a megfoghatatlan de látható világot amiben egy kicsit én is újra éltem.Teljesen magam alatt voltam a Sotc végén,a Metal Gearben a Boss fightnál a mezőn amikor elmeséli a történetét teljesen lehangolódtam és valahányszor háborús képeket láttam akárhol,ez eszembe jutott,vagy a Silent Hill 2-ben hősünk fájdalmát látni az elhunyt szerelme iránt.Vagy említhetném még akár a Tenchut is.Vannak nagyon jó játékok amik megfogják az embert pont azért mert annyira jól meg van formálva az érzelmi háttér hogy teljesen áttudod élni Te is.