Criterion FPS ps2/xboxra
  • Tyler Durden
    Nahh tegnap este megint odaültem a ps2 elé, természetesen a Black korongja forgott a kicsikében. Nekiálltam a 3. pályának, ami egy részről nagyon tetszett,másrészről meg szerintem kicsit könnyűre sikeredett. Összehasonlítási alapom csak az 1-es és 2-es pálya /1est nem veszem bele, mert az sétagalopp/, de engem a 2es sokkal jobban megizzasztott. Itt a 3as pályán amolyan "light cheat"-ként, kapunk magunk mellé egy csajszit, aki igencsak nagy segítség. Én az esetek nagy többségében őt figyeltem, ugyanis bámulatosan gyorsan behatárolja, hogy az ellenfél merről tüzel ránk /ofcoz nem akkor, mikor a szélrózsa minden irányából lőnek ránk/. Namost ezzel a módszerrel nem volt vmi nehéz abszolválna pályát. Az első checkpoint is meglepően rövid időn belül elérhető. Ami nekem minimális gondok okozott az a pálya végén lévő temérdek rpg-vel felszerelt ellenség volt. Ennek ellenére halál nélkül végig tudtam vinni a pályát. Amit szintén nem értek, hogy ezen a pályán jóval több first aidet dobáltak el az emberek, mint az előzőn /természetesen ugyanúgy hard fokozaton/. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz a 4. pálya.

PS: 1 kérdésem is lenne, az armamentek merre találhatóak a pályán, egész pontosan mit kell keresnem, mert még 1et sem találtam /első és második pályán is mindent összeszedtem, de ilyen armamentet nem láttam/