840
Criterion FPS ps2/xboxra
  • ballor
    adjál nekik
    aprítsd őket, mint az állat!
  • Tyler Durden
    Nahh bejutottam
  • Tyler Durden
    Kiba jóvolt, nagyon bejött az egész. A 3as, mint említettem kicsit könnyű volt, de ez kellemesen megizzasztott (:
    Most az 5ösön nyomom, raklap ellenség van, és nem tudom egyelőre, hogy miként kell bejutni :I
  • ballor
    ja, egyébként hogy tetszett a 4es?
  • ballor
    legnehezebb? nehéz ez így, szeriontem az utolsó szoba elég nehéz, ha nem érzel rá a lényegre, de ha igen, nem lesz nehéz pálya :)

általában az RPGsek, shotgunosok, pajzsosok és a sniperesek a szemét ellenfelek, ha ezeket kellően tudod likvidálni, akkor nincs gond

készülj az ötösre, a közepe és a vége érdekes lesz ;)
  • Tyler Durden
    GZ! Én a mai nap folyamán megcsináltam a 4. pályát. Igencsak vicces volt, főleg a vége fele. Nem haltam soxor, bár a gyárban a 3. checkpoint után azért sikerült párszor rátenyerelnem az esés gombra (; Az 5ös pályába csak belenéztem, igen heveny tűzharccal kezdődik, kurva kevés a first aid, ellenben van 2 csóka velünk. /igaz hatékonyságuk hardon a 0 fele konvergál../ Most nekiülök és meglássuk mi lesz, szűk terek vannak és eszméletlen sok ellenség, szal nem lesz könnyű szülés..

Tényleg vki meg tudná mondani, hogy a 8 közül melyik a legnehezebb pálya?
  • God of War
    ugyi vagy:)
  • ballor
    Itt az eredményemről készült célfotó! :D

• torrente
    Szövegkörnyezet.
  • ballor
    egyébként meg pályaismeret a lényeg
    a full időt lehetett volna még keskenyebbre vinni, mert hardon egy párszor a checkpointhoz közel is meghaltam és ez az idő a teljes időben benne van ám, nem csak a mission teljesítési idő, amit kiír a végén
  • God of War
    2,5órát irt igaz torr:)
  • Dajin
    2:28 ??? két és fél perc? :D nem elirtad?
  • ballor
    egyszerű: silverrel mentem, ja, és nem kell mindenki megölni! itt "csak" teljesítettem a primary és secondary objecteket és kész
  • torrente
    Mondd már meg, hogy hogyan csinálod te meg ilyen gyorsan a pályákat? Át lehet futni az ellenfelek között? Én az utolsó pályát easyn 2:28 alatt csináltam meg.
  • God of War
    Most lett kész a 6.
    nem kezdtem bele a 7.be
  • ballor
    közben nem bírtam magammal és kipörgettem (az utolsó pályák időeredménye 12-22 perc volt; normálon az utolsó pálya 22 perc! :D )

eredményeim (majd megpróbálok valami screenshotot csinálni digigéppel)

Current Rank: Black Ops
    Total Game Completion: 100%
    Total Game Time: 17:30:29
    Number Of Headshots: 371
    Weapon Of Choice: M16 A2
    Total Enemy Count: 6,876
    Total Bullets Fired: 35,714

Ennyi! ;) Jó játékot mindenkinek!
  • ballor
    nem, csak annyi, hogy a blackban gyűjtögetni kell, ha egy valamit nem gyűjtesz be, vagy nem robbantasz fel, akkor mission failed
  • Tyler Durden
    Hmm akkor ezzel a spec fegyverrel nem lehet nagy gond a spec ops mode (:
  • ballor
    valahol mintha lenne, de csak tán az M16, gránátvető nélkül
  • Tyler Durden
    Hát én nekem is ez a tervem, hogy kinyomom 100%-ra. Mondjuk ha hardon megvan, akkor a normal meg easy fokozat, nem hiszem, hogy sok meglepetést tartogatna. Főleg mivel kórházban jáccodik (: /gyk: annyi elsősegély cuccot dobnak, hogy mozdulni nem lehet tőle../
    Ezt az M16 A2-t asszem én még nem láttam a játékban, vagy tévedek és az első 3 pálya alatt már láthattam a fegyvert?
  • ballor
    nem jár, csak a következő pálya
    ha egy szintet megcsinálsz, akkor megkapod a silver fegyvereket
    ha a black ops részt megcsinálod, akkor minden pályán az M16 A2-vel kezdhetsz

most cisnáltam meg easyn az ötöset: 12:56 :)
    már csak a 3 utolsó van hátra easyn és normálon és 100%
  • Tyler Durden
    Amúgy ha egy pályán minden feladatot megcsinálsz, arra jár vmi reward?
  • ballor
    ez tényleg nagyon jó pálya, nem csak mondtam, sok feladatból áll, megfelelő csinálnivaló és ölés, jó és kész

az elsőn egy jobboldali részen van, fel kell menni a lépcsőn (ekkor fognak megjelenni a társaid, onnan fentről le is tudsz majd ugrani hozzájuk), ott lesz a földön egy UZI, a másodikon a híd előtt van szemben a híddal balra egy domb, ott lesz az RPG
  • Tyler Durden
    Most, hogy mondtad jó pálya lesz, már mennék is haza melóból, asszem ma este ha időm engedi, akkor megint függeni fogok ((;
    Eddig elég jól bejártam a pályákat de nem találtam egyiken se armamentet, lehet velem van a gond
    Az első pálya igencsak kicsi, ott nemtudod merre van a hidden weapon? /meg hogy milyen típusu fegyver az/
  • ballor
    a 3as tényleg nem olyan nehéz
    az eleje főleg nem, után meg csak vigyázni kell a városhoz érve az RPG-sekre ha azokat kibírja az ember, akkor nyert az ügy

a 4-es ennek folytatása lesz, egy komplexebb feladatot kell megoldani, nagyon jó pálya, készülj! ;)

az armanentek a rejtett (hidden) fegyverek, pl. a második pályán egy RPG-t fogsz találni a egy baloldali dombon; egyébként minden pályán van hidden weapon
  • Tyler Durden
    Nahh tegnap este megint odaültem a ps2 elé, természetesen a Black korongja forgott a kicsikében. Nekiálltam a 3. pályának, ami egy részről nagyon tetszett,másrészről meg szerintem kicsit könnyűre sikeredett. Összehasonlítási alapom csak az 1-es és 2-es pálya /1est nem veszem bele, mert az sétagalopp/, de engem a 2es sokkal jobban megizzasztott. Itt a 3as pályán amolyan "light cheat"-ként, kapunk magunk mellé egy csajszit, aki igencsak nagy segítség. Én az esetek nagy többségében őt figyeltem, ugyanis bámulatosan gyorsan behatárolja, hogy az ellenfél merről tüzel ránk /ofcoz nem akkor, mikor a szélrózsa minden irányából lőnek ránk/. Namost ezzel a módszerrel nem volt vmi nehéz abszolválna pályát. Az első checkpoint is meglepően rövid időn belül elérhető. Ami nekem minimális gondok okozott az a pálya végén lévő temérdek rpg-vel felszerelt ellenség volt. Ennek ellenére halál nélkül végig tudtam vinni a pályát. Amit szintén nem értek, hogy ezen a pályán jóval több first aidet dobáltak el az emberek, mint az előzőn /természetesen ugyanúgy hard fokozaton/. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz a 4. pálya.

PS: 1 kérdésem is lenne, az armamentek merre találhatóak a pályán, egész pontosan mit kell keresnem, mert még 1et sem találtam /első és második pályán is mindent összeszedtem, de ilyen armamentet nem láttam/
  • ballor
    PC-n játszani? :D
  • torrente
    Találtam magamnak egy új játékot: Condemned - Criminal Origins. Pc-n játszom, mert nincs xbox360-am, de a játékélmény itt sem marad el. Nagyon félelmetes és ütős játék! Ajánlom mindenkinek!
  • ballor
    így van, csak akkor lesz Black Ops ha a hardot megcsináltad, de ehhez nem kell az easy és normál, csak a hard

normálon a másodikat 17 perc alatt cisnáltam meg :)
  • Pixi
    Kérdés: Először végigvittem easy-n, utána meg az első pályát normalon és hardon! De a black ops szintet nem adja be! Csak akkor adja be a black ops-ot ha az egész játékot végigvittwem hardon? Mert az első pályánál az összes kivan pipálva de akkorsem nyitja meg az ops nehézséget!
  • ballor
    na végigvittem Black Opsban is
    Sergeant, 50%, 12:57:18 az időm

még a két legkisebb fokozat van hátra
    a két utolsó pálya néha idegelt így, mert keresgetni kellett és nagyon bátor voltam, emiatt meg is haltam néha, ha azt nézem, hogy hardon 7 és fél óra volt, akkor ez végül is nem rossz, egy órával kevesebb időbe tellt így
  • Pixi
    Azért csak megmutatták még hogy van erő a feketedobozban! Ha lenne hír egy következő részről azt nem venném zokon:D
  • Dajin
    énis egy csomoszor kinyomtam volna, vagy mentettem vlna, volt ugy reggel benyomtam, eljutottam a pálya 3/4-ig és kikellet nyomni suli miatt.... szar hogy csak pályánként lehet menteni, amugy nekem inkább csak az első 3 pálya teccet..
    nembaj azé jofej volt havertól hogy kölcsönadta, végülis eccer megérte végignyomni
  • torrente
    2 óra 28 perc volt az utolsó pálya (Easyn).
    Az utolsó pályára belesűrítettek mindent! 180 ellenfelet lőttem le és ha jól tudom egy párat ki is hagytam (kb ötöt).
  • torrente
    Végignyomtam!
    Valaki értette az utolsó beszélgetést? Mintha azt mondaná a faszi, hogy nem a főgenyát öltem meg (a Lennoxot), hanem valaki mást. Talán egy amerikai fejest? És ezért bilincseltek meg, mert valamit piszkosul elbasztam.
  • Pixi
    Szerintetek lessz folytatás? (persze sima Xboxra)
  • Tyler Durden
    1 gond van vele, ugye menteni csak a pálya végén lehet, addig csak csekk point van. Tegnap éjfél után már azon gondolkoztam, mikor a 2es pálya végén meghaltam, hogy lefexek aludni a gépet meg bekapcsolva hagyom, mert megőrülök ha előről kell kezdenem (: Szerencsére sikerült befejezni..
  • ballor
    a játék ilyen, és még ilyenebb
    én is alig várom, hogy ismét öljem az ellent

majd rá fogsz jönni, hogy a TV vonzza a kontrollert :)
  • Tyler Durden
    Én most kezdtem el a játékot egyből hard fokozaton. Mit ne mondjak nagyon kellemes élményt nyújt. Az első pálya sétagalopp volt /bár szerintem újra fogom csinálni, mert nem szedtem össze mindent/, ellenben a második már komolyan megizzasztott. Fél óra játék után elértem a határon lévő bázishoz, majd sikerült elhaláloznom, persze chechkpoint sehol. Ok kezdem előről, megint eljutok bázishoz kicsit beljebb érek, megint die. 3x-ra sikerült már átjutnom a csekkpontig. Innentől vhogy ráérezhettem a dologra, mert csak a pálya legvégén haltam meg /a farmon az 5 épületből 4et kipucoltam, majd az uccsóban meghaltam, sejthetitek, hogy nem voltam ideges /. Most alig várom, hogy hazaérjek és nekiessek a 3. pályának. Nem vagyok egy fps fan, de ez a játék teljesen odaszögez a ps elé. Az én értékelésem szerinte 10/10 a gém..
  • ballor
    ez a legegyszerűbb: a pajzsosoknál van :) megölöd és elveszed