Criterion FPS ps2/xboxra
-
ballor #517 Pixi történetéhez: jó taktika az alagút bejáratánál való lövöldözés, elég sokan lesznek, de ne törődj velük, írtd ki őket (fokozottan nézd meg hol vannak robbanó tereptárgyak, nagyon fognak segíteni - hardon meg ezeket is le kell majd küzdeni, szóval pléjjjjj)
ha nagy lesz a csend (nálam ez akkor jön el, ha a szemközti közelebbi hídon belról és jobbról is headshotoztad a retkes rossz embereket), akkor rohanj ki, vedd fel a bejárathoz közeli gránátot és életet is, ha ikell, és irány balra... de itt egy shotgunos jön, készülj! gránátot neki
be az egyik kis szobába és onnan írtsd ki a megérkezőket (lesz 4 pajzsos, utána két sima)
amikor megjelennek ez RPGsek, akkor nyílik ki a lövész rész, onnan fognak rád vadászni... ekkor vedd elő a magnumot és headshot, 3 szor őket, közben ügyelj az RPG-sre, mert folyamatosan rohan jobbra-balra
amikor kiszedted a főgenyát, felrobban a lövészek fészke
utána már nem keletkezik több RPG-s, ami van, azt kell kilőnöd
ezek után sem leszel készen, mert lent legalább két shotgunos fog várni, de ki lehet őket cselezni, leguggolsz és a magnummal felaprítod őket, és nyogodtan távozhatsz, úgy fogsz kilépni, hogy full energián leszel, ha felveszed a cuccokat
jó gamma
egyébként nem kell parázni, egyszer sikerülni fog
sőt, amikor a hardot elkezdtem, a második pálya kifogott rajtam, és azt hittem sosem tudom megcsinálni; az easyvel az a bajom, hogy elkényeztet minket: tele van kajával, nem kell úgy vigyázni magunkra, és rosszul esik a hard változat, pedig az a legjobb szvsz; a black ops csak egy jutalom a játék végén, ott inkább a keresgélés lesz a lényeg