840
Criterion FPS ps2/xboxra
-
#519 Mélyhűtőben már kerested? -
Pixi #518 egyetértek! ballor és az én segítségemet vegyítve biztosan meg tudod majd oldani! Viszont azt nem tudom hogy hol van a Magnum!? -
ballor #517 Pixi történetéhez: jó taktika az alagút bejáratánál való lövöldözés, elég sokan lesznek, de ne törődj velük, írtd ki őket (fokozottan nézd meg hol vannak robbanó tereptárgyak, nagyon fognak segíteni - hardon meg ezeket is le kell majd küzdeni, szóval pléjjjjj)
ha nagy lesz a csend (nálam ez akkor jön el, ha a szemközti közelebbi hídon belról és jobbról is headshotoztad a retkes rossz embereket), akkor rohanj ki, vedd fel a bejárathoz közeli gránátot és életet is, ha ikell, és irány balra... de itt egy shotgunos jön, készülj! gránátot neki
be az egyik kis szobába és onnan írtsd ki a megérkezőket (lesz 4 pajzsos, utána két sima)
amikor megjelennek ez RPGsek, akkor nyílik ki a lövész rész, onnan fognak rád vadászni... ekkor vedd elő a magnumot és headshot, 3 szor őket, közben ügyelj az RPG-sre, mert folyamatosan rohan jobbra-balra
amikor kiszedted a főgenyát, felrobban a lövészek fészke
utána már nem keletkezik több RPG-s, ami van, azt kell kilőnöd
ezek után sem leszel készen, mert lent legalább két shotgunos fog várni, de ki lehet őket cselezni, leguggolsz és a magnummal felaprítod őket, és nyogodtan távozhatsz, úgy fogsz kilépni, hogy full energián leszel, ha felveszed a cuccokat
jó gamma
egyébként nem kell parázni, egyszer sikerülni fog
sőt, amikor a hardot elkezdtem, a második pálya kifogott rajtam, és azt hittem sosem tudom megcsinálni; az easyvel az a bajom, hogy elkényeztet minket: tele van kajával, nem kell úgy vigyázni magunkra, és rosszul esik a hard változat, pedig az a legjobb szvsz; a black ops csak egy jutalom a játék végén, ott inkább a keresgélés lesz a lényeg -
ballor #516 huh, két terem van ott, egy nagyon nagy, aminél a baloldalon is be tudsz jutni, ott tényleg sokan vannak, easyn talán lehet rohanni, de a későbbi fokozatoknál a kilövést ajánlom neked... lesznek pajzsos partizánok is, azok szemetek, meg a shotgunos is :)
amikor itt kiírtottál mindent, és fellélegzel, akkor még lesz izgalom a nagy terem előtt, szóval készülj -
Pixi #515 Elmesélem neked az én ki történetem et az uccsó pályáról: Amikor odaérsz az alagút kijáratához onnan kilehet szedni pár emberkét, utána ROHANJ fel a bal vagy a jobb oldali lépcsőn és fuss be a helységbe (bal vagy jobb oldal) na onnan szépen lelehet szedni a távolban lévő bácsikat, majd azokat akik feljönnek hozzád a lépcsőn! Ha ezzel kész vagy (kb 10 perc9 akkor jöhetnek az RPG-s katonák! Közben rohangálj a bal és jobb oldali terem között! Az egyik kis szoba sarkából lehajolva (nem árt a fegyvered tüzelési módját SEMI üzemmódba rakni!) És onnan kilőni a bunkerból rád tüzelőket! ( Egy ideig mindig új lép a helyükre de ne akkódj elfogynak! Nekem 3 embert kellett leszedni a 2 bunkerból) Aztán robbanás és már csak két shotgunost kell leszedni! A lényeg a türelem és a taktikázás! 2 napja vittem végig easy-n! Mennifog! -
#514 Kösz, ezeken már túl voltam pár napja! Ott lent annál a hatalmas teremnél, ahol rohadt sok ellenfél van, ott ki lehet jobbra rohanni, úgy, hogy nem jönnek utánam? (Buta a mesterséges intelligencia?) -
ballor #513 ne idegeld magad, mert nem fog menni!
csak nyugisan
az obelisz előtti résznél lesz egy RPG-s
azt lődd ki
balra fel a lépcsőn (robbantsd ki vagy shotgunozd ki az ajtót), és fent lesz egy RPG neked is (vigyázz itt shotgunos is jön majd le), kilőssz mindenkit erre le kell menni, és akkor indul a mandula... jönnek majd a pajzsosok, ezekre gránát és tárt kapukkal léphetsz be az ajtón (belül két csúnyabácsi lesz, lelőni őket) és checkpoint
a második checkpointnál ne állj le verekedni, inkább csak csináld meg a missiont, haladj tovább, egy 2 perc alatt meg is lesz ;) új checkpoint és jönnek az érdekességek :) ha ezeken túl, akkor az utolsó terem
jó játék...
blackban most nyomtam le az ötöset 30 perc alatt :) -
#512 Az utolsó pálya kiborít! Pár napja egyből eljutottam addig a pontig, ahol már csöpög a víz és fa rámpán kell haladni. Ma már be sem jutok az obeliszk mögötti bunkerbe... Easyn. -
ballor #511 most vittem végig hardon (én nagyon javaslom a Magnumot az utolsó pályára, nagyon üt); az utolsó pálya 1 óra 13 perc volt
jelenlegi állásom: Sergeant, 40%, 7:32:55 (csak hardon mentem még vele)
most jöhet a többi fokozat -
#510 Na,az jó nem fox csalodni:) -
moralosan #509 na, holnap már én is játszom a gémmel -
ballor #508 nem bírtam és kis pihenő után megcsináltam a hidast
43 perc lett, és nem haltam meg :)
most 34% 5 óra 45 az időm -
ballor #507 a hatos 45 perc
elég sok százalékot ad a hardos-ra, most járok a 28%nál -
#506 Jó neked én még nem kaptam vissza ugyhogy nem tudtam vele játszani. -
ballor #505 megcsináltam az ötöst, 39 perc volt
kétszer vagy háromszor haltam meg
az utolsó résznél rohanni kell feléjük, jól leölni őket, közben felvenni a kaját, majd kirobbantani a kijáratot, és kész -
ballor #504 ha a fokozatokat meg akarod csinálni, akkor egyre jobban fogod ismerni a pályát, és egyre több cuccot kell megtalálni
ami nehezebb, az a Black Ops, mert ott a robbantásos feladatokat is meg kell csinálni; nem lehetetlen! csak bátran fogj bele
a hidas pályán azt hiszem egy RPG van, valahol fent a hídon egy olyan részen, ahol nem tudsz majd tovább menni, mert ott beszakadt a híd
Újra elkezdtem hardon, most cisnáltam meg a 4es pályát, sajnos itt már egyszer meghaltam, az utolsó csekkpoint után picivel, 3 órán belül van az időm; a 4-es volt a leghosszab 1 óra 13 perc -
Pixi #503 Most tartok easy-n a hidas pályánál! Én elszeretném majd kezdeni a többi fokozaton is csak félek attól hogy nem fogom megtalálni a dolgokat és ezmiatt nem akarok idegeskedni! Mennyire nehéz megtalálni őket?
-
ballor #502 kérdezz konkrétabban, hanyadik pályán kell?
egyébként a Black Opshoz minden kell, a robbantósok is! az utolsó pályán 44 secondary objektumot kell megszerezni! -
ballor #501 magyar oldalról nem tudok, ezért kéne cisnálni :)
black ops leírással, fegyverek ismretetőjével stb.
mindegy, egyedül én nem fogom, az tutti :)
de néha behülyülök... -
ballor #500 nem, de lényegtelen a dolog szempontjából
-
Pixi #499 Hali, tud valaki egy olyan (lehetőleg Magyar)oldalt ahol van valami leírás a relytett fegyverek hollétét illetően? -
#498 de valamire nem válaszoltál vagy titok? -
ballor #497 OFF:
akkor nem csinálok :)
de így csináltam már DMC3 siteot, meg GT4-et, a GT4et nézegetik, meg verseny is van -
#496 egyébként hány éves vagy?
Szerintem senkit nem érdekelné csak minket meg torrentét de szerintem senki mást. -
#495 nah -
ballor #494 szerintem a black ütősebb
és mivel slim gépem van, amihez a sanyi nem adott network lemezt, így a hálót ki sem tudom használni, pedig sokan nyomják hálóban a Killt
nem is a multit hiányolom a balckből, hanem a "random" pályákat
ui.: csinálni kellene egy Black Fun Site-ot, de nemtom mennyi érdeklődés lenne rá -
#493 ne cseréld el!!! -
ballor #492 nem, miért tenném?
egy Killzone-t adna egy ismerősöm egy Blackért
nekem a Killzone is bejött, jó kis FPS volt -
#491 Jovan csak poénkodtam de nem sértöc meg ugye? off:
Jah valamejik gyik arcú avval fenyeget hogy ha még1x sértegetem a haverját akkor elintézi hogy csak nézzem az sg fórumot.
Na most én akkor irtam aba a topicba elöször és szép higattan csak véletlen nagy betűvel azt valamajik kaki arcú beszolt na most ezt én hagyam azt erre mindenki ellenem.
na szépen vagyunk. -
ballor #490 haha -
#489 Akkor tudod mitcsinálj naponta
1.nap belépsz a nemübe utána kikapcsolod
2.nap betöltöd a játékot kikapcsolod
3.nap megölsz egy ellen felet és kikapcsolod
4.nap csináld meg az elsö páját igy ténleg továb fogtartani:))
tehát 4 nap egy pája 32 nap alatt végig viszed:) -
ballor #488 elkezdtem megint
kicsit jobb időt akarok menni a 100%hoz
itt semmi mellékes, többszöri pályamegcsinálást nem tervezek
hardon csináltam meg az első kettőt, apránként fogom nyomni, minden nap max kettő, de jobb lenne az egy, hogy tovább is tartson -
#487 jah ez lemaradt -
#486 Már mint a kiegészitett változata?
Csak egy emberel többvan benne
off-nak vége táma black -
ballor #485 majd meglátod
a DMC3 király gamma, az SE meg még jobb egy fokkal -
#484 Devil May Cry 3,Nincy sajna Colossus:(
Na miért is érdekes a vége? -
ballor #483 a 6os eleje könnyű, a vége érdekesebb :)
colossus biznic? -
#482 Itt vagyunk mid a ketten csak sikerült Torrentével egy kisseb bizniszt lejátszanunk:)
Egyébként nem játszottam vele mostanába inkább Onimusha4-gyel játszottam má nincs sok pálya:)
Na visszatérve Black-hez azé bele nézegettem a 6.pályába nem annyira vészes. -
ballor #481 na mi van fiúk? nagyon elakadt a szavatok?
torrente? milyen volt az utolsó pálya?
GoW, hol jársz már? -
ballor #480 na, eddig bírtam, nem húztam tovább: 100%! Juhééééééééé!
A kapott új ezüst csúzlival az első pályát 3 perc 58 alatt csináltam meg (van még mit javítani, mert a neten egy 2.25-ös időt láttam :)
most már szórakozgatok majd magamnak, de lehet újra is kéne kezdeni
nagyon tetszett nekem a játék
a black opsban az utolsó pálya 1 óra alatt meg is volt