Criterion FPS ps2/xboxra
  • leslieboy
    Nos végigvittem 100asra! Bizony a játék látszik, hogy a Black szintre lett készítve, az alsó szintek csak gyakorlás!:) A Black szint első újítása,hogy minden pályán az alap fegyverünk egy gránátvetős M16A2 es! A második,az ellenség új helyekről is támadhat majd, és nagyon ravasz! Képes kivárni, hogy a hátamögé kerülj, vagy, hogy ne arra figyelj! Volt olyan, hogy az ellenfél rámlőtt egy sorozatot hátulról, majd elbújt! Nem találtam sehol, erre elindulta, és megint leadott egy sorozatot a hátamra egy másik oldalról, aztán megint csak elbújt!A másik, hogy semmiképp ne hagyjuk életben az ellenfelet, mert bizony rögtön rohan erősítésért,vagy épp csapdába csal! A következő újdonság,hogy minden second object-et kell teljesíteni, és ezenkívül minden pályán van x db destruction object is! Bizony néha rohadtul körül kell nézni,hogy kiszúrjuk a feketével jelölt célpontokat! Példa: Egy teherautó roncs nem lőhető szét oldalról, de mikor az elejéhez mentem, akkor láttam, hogy a motorja szétlőhető, robbantható! A másik ,hogy az egyik pályán még cél egy hordó,de a következőn már nem! Viszont 2 pályával odébb megint destruction object egy olyan hordó!:D A Black szinten már nem csak a lövöldözésről szól! Bizony jól megdolgozza az agyunkat is minden cél megtalálása! Bevallom, mielőtt nekiestem a Black szintnek, rázott a hideg, hogy honnan tudom,az adott szakaszon minden megvan-e?!:S De aztán jött a meglepi, amiért 50 imát elrebegtem a készítőkért!:D Ha teljesítesz egy objectet,kiírja felül feketével,hogy mennyi van meg, és hogy mennyi található még az adott szakaszon! Pl 2/8 ! Biztos, hogy még sokszor-sokszor végigviszem a black szintet, mert nagyon élvezetes!Tetszik, hogy végre egy GAME, ahol a magas szint nem a 20-30szoros életerő növekvést jelenti az ellenfélnél, hanem hogy ravaszabb, okosabb, szinte már teljesen emberi lesz! Nem növekszik az élete az ellenségnek a Black szinten se!Ráadásul jól csapdába csalhatod te is őket, pont, mert emberien gondolkodnak!:D A hangulat meg leírhatatlan,mikor az üres égő területen még keresed, hogy mit kell felrobbantani,v agy begyűjteni, megsemmisíteni! Már épp unnád,hogy üres a környék, aztán az egyik sarokról úgy oldalbalepnek,hogy felugrasz a játék melől ijedtedben :DDD Leszeded őket,és akkor látod,jé erre is van út?:D Aztán örömmel veszed fel a romnál elrejtett tervrajzot,teljesítve a szakasz újabb object-jét!Már csak 4 kell, a kiírás szerint a szakaszon!:D
    Mondjon bárki elfogultnak, de ha lenne Játék-Oscar, bizony a Black nyerné toronymagasan! Ezt pedig mindenki megérezheti, aki végigviszi a Black szintet is!
    bizony a Black a nagybetűs GAME!