Black
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A vege már picit agyatlan red faction pirga? :-) Lehet h. ad vmi extrakat; ha kinyomsz midnen mission-t...vagy nem? :-O
csak hat ugye mocsok rovidre sikerult,vege meg nyomaszotjan gojo osztasrol szol kizarolag...barcsak raktak volna bele kiscivel tobb extrat..
ja meg tarsakkal nyomos mappok is mokassak mert hat kb nem sok mindent csinalnak legtobbszor es ez erdekes..
de azert ottvan nagyon...
Lehet szidni hogy agyatlan lövöldözés de abban a legjobb!Grafika bokámat lehugyozom amikor egy rakétavetõvel beleküldtem egy töltetet egy töröházba és az összes!!!!!!! üveg kitörött és repültek ki belõle az emberek!!
Sztem nnagyon állat game
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
jatekmenet milyen? :-O nem lopakodos; ill. mi vele a gáz?
D.
a monoton uncsi szvsz meg rohattul nem hejtallo kifejezes!mert hat hihetetlen valtozatos a kornyezet pl,es vannak eleg nehez szakaszok,es hat mejik fps ben nem arrol szol a jatek hogy le kell loni az ellnfeleket?! szoval ha ez miatt faj akkor szvsz birj ki meg par mapot mert kesobb meg szebb megjobb meg izgalmasabb a egesz!!
sok csavar vagy ujitas nem igen lesz benne nyilvan..ez egy fps!ez errol szol!de mint ijen a legjobbak kozul valo! es kesz!!
Úgyhogy ami elémkerül felveszem oszt annyi.Mégegyszer nem szivat meg két napig.
MONOTON UNCSI.
Határ,híd,domb,farm ? Már 3-szor ugrom neki,és nem találom !
Olvassál már vissza pontosan 7 postot, #94
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
köszi a segítséget...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nekem viszont sikerult.😄 es nyomtam is vele!!!aszittem h erdos reszek- legalabbis videjok alapjan-,kicsit "uncsik" lesznek ..de nem...elso map a demoban is jachato,meg videokban is van,mikor varosban masodik emeletrol ugralnak es asszem 3-4 oszlop granattol szetpukkan..aaz igazabol bakfitty osszes tobbi maphoz kepest!!
gyonyoru graf!minden tok szep,elethu meg minden!robbangathato tartajok,hordok vannak szepszammal,de ha nem lennenek kicsit rohatt nehez lenne gama,normalon elso map gagyinak tunt!de utanna mar bekemenyitenek a sracok!egyre nagyobb mappok!tenyleg el lehet surun tevedni!nagyon allat!!AI is franko!fedezeknek hasznalnak mindent amit csak lehet,cserebe fa dobozok szetlovoldozhetok ugyhogy szoptak😄 RPG s mokazas is franko...vannak rambos kuldetesek is,de csapattal is kell nyomulni,hangulatos radiozasokkal tarkitott a gama,jok a hangok,egybol sok fegyver van ,de csak 2-t vihecc!4 edik mappon mar kb az 5-6 odik fele kulseju enemi jon ugyhogy az is zsir!cseppet sem egyhangu zuzos hent!lehet hangtompitoval is nyomulni!nekem egyenlore sniperrel van gondom..nem elegge nehez vele hatekonyan gyilkolaszni de azert "elmegy"...
ragdol is kul,vannak elorre skriptelt halalok is mert h magasrol legtobbszor mindenkeppen le esik a enemi,de ugy is jart h fenn akatta a labanal es az is zsivanyul nezett ki...
egyebkent azert sem agytalan mert mapponkent vannak 3-4 csepkpontok,szal eleg sokat kell halal eseten ujra jaccani,(nekem egy map atlagosan kb 40 perc!szal kul,sztem),meg legtobbszor 12 teljesitheto feladat van,5 iratmetalalos ,5 vmi ize megsemmisites ize,meg par primari idemennyel oda mennyel bol al..szal vannak nem fontos ,de erdekes resz feladatok is...
atvezeto vidijok is erdekesek sztem...csak nem elnyomhatoak es en ettol szomoru szoktam lenni,de itt vegul is hangulatos meg egyedi is sok tekintetben...
szvsz a legmajerebb benne a kornyezet meg a hatasok ahogy fenyek fak kozott attukrozodnek,szallingozo genyok,madar csicserges stb!vannak varosos reszek,romok kozott is es durva h kb minden bejarhato,szoval nagyon valtozatos..
ezert is ver ra erossen FEAR ra szvsz...
ennyit roviden 😊 barcsak mindenki nyomna vegre..nagyon ott van sztm..
Jah, mondjuk MGS-ben kezdtek csalni PS-en elöször a motion-blurrel; rájöttek h. elmossa a pixeleket :-D
Nah, kivancsi vagyok milyen a gém; majd irjatok infot...
bemarmtam viszont es csak du tom majd kiprobalni jatekot ..addig vki mongyon mar vmi negativumot is rola!hatha 1% nyit elmegy tolle a kedvem..
en demojat nyomtam boxon!!hat kicsit agyatlan hentnek tunik neha,de inkabb nem!mert szeteso targyak!rohattnagy fust villogas full rejalistikus meg minden!marmint nem voltam sokat hasonlo tuzparbajokban de azert gyanus h igy nez ki!!nagyon durvi!fegyverek csudajok!(satgan,mint videjokban-s valosagban is ahogy van-,nemtul hatekony)csillog villog minden,huvejek pattognak szetfele dogok szetesnek,szetesnek dolgok!ja igen!granat bizonyos ablkokon bedobva tok flesselteto rombolasokat vegez-ablakok kitornek por tormelek stb!! ja meg ha kocsi roncs moge kushacc,lonek rejad auto "szetesik" meg mozog gojoktul..
szal sztem kiraj lesz..