Black

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
nah, nekiallok pc-n hamarosan a BLACK-nek... :-D BLACK HAWK DOWN!!! :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

dinomano
toza...thx; nem vagyok raszorulva a gyüjtesre; de ha nagyon akarsz gyüjteni nekem, akkooo' gyüjtsééé... amugy meg csak 1-esre annyi gém van még amit ki akarok tolni, h. sztem 3 elet keves lenne; ha egyaltalan nem alszok, akkor is... :-)
A vege már picit agyatlan red faction pirga? :-) Lehet h. ad vmi extrakat; ha kinyomsz midnen mission-t...vagy nem? :-O

es szeretnem megragadni alkalmat h kezdemenyezzek egy gyujtest szegeny tarsunk,dinomano szamara!aki legjobban van raporogve jatekra ,de konzol hijjan nincs lehetosege nyomni vele!szal ha vkinek van ps2 ese vagy boxa es tud biztositani 1 napi hideg elelmet,es egy agy nelkuli szobat szamara(mert hat aludni ugysem fog..),az szojjon..kosz.
hat en meg agyon imattam jatekok par hsz szal korabban,es kb tenyleg graf meg kornyezet miatt jo csak mostmar erzem...vegul is lehet agytalan lovoldozve is vegig rohanni mappokon,de ovatoskodos egyesevel leszedos megoldas is izgisnak mondhato..neha kicsit paraztatoan sokan vannak... ja es szvsz en rohattul leszartam h nem tom teljesiteni mind a 12 kuldetest mapponkent,kb nem sok ertelme van..(vagy de?!)igyhat a jatekmenettel sincs sok bajom...

csak hat ugye mocsok rovidre sikerult,vege meg nyomaszotjan gojo osztasrol szol kizarolag...barcsak raktak volna bele kiscivel tobb extrat..
ja meg tarsakkal nyomos mappok is mokassak mert hat kb nem sok mindent csinalnak legtobbszor es ez erdekes..

de azert ottvan nagyon...
dinomano
aham..bizti jo lehet; nekem sajna nicns 2esem, de ha sok black-hez hasonlo gém lesz, kénytelen leszek beszerezni egyet... habar van 1 rakat übermegaatomfaccaps2-gém, jajaj... :-)

Hát még csak a második pályán vagyok egy erdõbe az nehezebb mint az eslõ pálya de eddig nem nehéz de durvajó tényleg a game nekem bejön
dinomano
fanatifo, technikaliag is le elöttük, maxira kitoltak ps2-kepessegeit; le a kalappal; legalabbis durvajo motort irtak+az alapban 1 pozitivum; h. minden szetlöhetö+alapban mocskos a környezet+a gémer csak rondit+pusztit! :-) Mennyire nehez ill. kihivas? nah, én off... FearEfect2...

ez nem iylen ez pörgõs akciódus szuper game csúcs grafikával!!!!
dinomano
jo, ne veszekedjünk máááá... :-D csak azért ne, mivel (igaz, h. az fps-kategoriat vmilyen szinten az elethüseg is jellemzi...) az elethüség fölé én is a jatszhatosagot emelem; aranyosak a rainbow six-ek is, de sohasem voltam tulzottan oda értük; jobban szeretem az arcade-osabb pirgat; mint a "minden idegszalam feszül, ha 1et hibazok, kinyirtak; és kezdhetem elölröl" gémeket... :-D

töröház=tömbház hihi
szal kipróbáltam!

Lehet szidni hogy agyatlan lövöldözés de abban a legjobb!Grafika bokámat lehugyozom amikor egy rakétavetõvel beleküldtem egy töltetet egy töröházba és az összes!!!!!!! üveg kitörött és repültek ki belõle az emberek!!

Sztem nnagyon állat game
Dzson
Egy lamertõl mit is várhatnék, aki összekeveri az autós játékot a szimulációval. <#wave><#wave>

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Istencsászár
loal 😊)))))))) ez odabafott

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dzson
Ne keverd össze az "élethûbb" és "kezelhetõbb" szavakat.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
De. Egy igazi fegyvert a kezedben fogsz, a mutatóujjaddal húzod meg a ravaszt, kapkodva célzol ha lõnek rád, és nem lõsz ki pisztollyal egy 50 méterre álló ellenséget remegésmentes kézzel.

Ezt ugye nem mondod komolyan????????????
Dzson
Egy FPS élethûbb sokkal gamepaddal, mint egérrel / billentyûzettel. Ha meg lövöldözni akarsz élethûbben, akkor ajánlom a fénypisztolyt és a Time Crisis sorozatot PS2-n...

Dzson
Azok valszeg direkt vannak a játékban, más helyen is volt ilyen akadály, hogy ne tudj visszamenni. Szerintem akkor tölt új textura készletet a játék, mert egy pályán belül vannak eléggé különbözõ szakaszok is.

dinomano
zsoltee...bizti jo lehet; faszányosnak tünt a gém; bár még nem toltam..le a kalappal, h. egy normalis motort irtak+nem akartak nagy lóra ülni(a'la Killzone... nem lett nagy szam+akadt is; és HALO-gyilkosnak akartak beallitani gémet, oszt HALOnak nyomaba sem ért...)...Black-ben ranezesre midenn tetszik; környezet, a graf. stilus; a kidolgozas; a hangok stb...) faszányos lehet na...

sztem nincs vele semmi gáz! nekem nagyon bejön a game! grafika is nagyon szép! nem akadozik mint a killzone! azt nem értem unkown-ba hogy azt írta látott belõle 30 percet de úgy ír a játékról mintha már 3-4 pályáz kivitt volna! ami azért elég nehéz mert egy pálya kb. 30-40 perc! ami megin sztem egy pozitívum!
dinomano
graf folyamatos? nincsenek akadozasok mint killzone-ban? a killzone-al a framerate volt a gáz...meg a csomo grafikai hiba(poligonok latszottak, fekete felületeknel lattad a feher vonalakat; az arcokra, ha közel mentel elfelejtette felfesziteni )csak késve) a detail-esebb texturakat... :-/
jatekmenet milyen? :-O nem lopakodos; ill. mi vele a gáz?
D.

Unknow
Grafban erõs..irányításról asszem nem árulok el sokat ha azt mondom,hogy nem fpst nem psen kell joyjal játszani. A hangulat az rendbe lenne mert amúgy bejön a red factionos lõjj szét mindent dolog és pusztítani is móka...sztori...nos én egy FPStõl nem várnék eget rengetõ sztorit. Viszont mint ahogy elõtte is írták ami igazán zavaró az a JÁTÉKMENET. De a graf szvsz jó!
dinomano
hmmm...50cent sem tudom milyen, mondjuk jo szar lehet... de mit rontottak el? bövebben? sztori/hangulat/graf? Ha mas nem, legalabb grafban erös? :-O mi nem jo? iranyitas?

Unknow
Kb annyira gáz mint a 50cent Bulletproof... Ebbõl lelehet vonni a következtetéseket. Amúgy nem szimulátorról hanem arcade lövöldözésrõl van szó.
dinomano
unknown..ne már...annyira reklamoztak, a gémvideok, amiket többször megneztem egymas utan, egy atomjo gémet sejtetnek..mindenki ezt várta örökös fps-verönek stb...annyira gáz? vagy scak tul kritikusak vagytok?

Unknow
Egy ígéretes játékot sikerült elcseszniük 😛
dinomano
iranyitas+hangulat+egyebek milyen? :-) nahszoval, összebnyomas milyen? Tenyleg jo, vagy so-so?

Afe
én ott figyeltem be, mikor a temetõs pályát megtisztítottam a távcsövessel és szerettem vna körûlnézni a cuccok miatt de elõtte bementem egy kis épületbe. hát még szép hogy arra kellett menni tovább és egy 20cm-es emelkedõ miatt nem tudtam vissza menni. ez gáz. a killzone-ban legalább átbucskázott ezeken a kommandós, de ugy látszik az ugrást nem tanítják a kiképzésen 😄

dinomano
nem tudom...fps-eket komalom ps2-ön is..amire a PC valo, az az RTS, én meg azt nem komalom... :-D fps-k jok konzolon is! :-)

Unknow
FPS még mindig azt mondom,hogy pcre való...havernál láttam 30percet és elég is volt...
dinomano
bizti jo lehet, sir a szivem h. nicsn ps2-öm:-/

senki nem monta h 100% ekosan kell teljesiteni a mappokat!!ki is irja az elejen hogy 12 dolog kozul 3 mat ha megcsinalsz akkor mar kesz a paja!szoval ne idegeskegyel!

a monoton uncsi szvsz meg rohattul nem hejtallo kifejezes!mert hat hihetetlen valtozatos a kornyezet pl,es vannak eleg nehez szakaszok,es hat mejik fps ben nem arrol szol a jatek hogy le kell loni az ellnfeleket?! szoval ha ez miatt faj akkor szvsz birj ki meg par mapot mert kesobb meg szebb megjobb meg izgalmasabb a egesz!!
sok csavar vagy ujitas nem igen lesz benne nyilvan..ez egy fps!ez errol szol!de mint ijen a legjobbak kozul valo! es kesz!!
-MEGVAN-!,de ilyen FOS játékszisztémát még nem láttam.Ha máshogy csinálod meg a pályát ( MERT LEHET )az életben nem tudsz visszamenni a szarokért.Jelzés nincs.
Úgyhogy ami elémkerül felveszem oszt annyi.Mégegyszer nem szivat meg két napig.
MONOTON UNCSI.
nah megjelent ps2re is😊
Nem emlékszik VALAKI,a 2. pálya melyik részén van az elrejtett fegyver ?
Határ,híd,domb,farm ? Már 3-szor ugrom neki,és nem találom !
A Farm-nál vagyok,(2. pálya)és sehol nem találom a "hidden weapont".Már csak ez hiányzik a bónuszokból.Tán már elõbb fel kellett volna vegyem?De vissza csak az erdõig tudok menni. Ha kinyírom az utolsót, miss.compl.! Segíts !
Kaplan
Hát esküszöm beszarok!
Olvassál már vissza pontosan 7 postot, #94

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy meg van ennek a játéknak a dvd rip verziója, ami ugye 2 cd, mivel 2 db iso fájl. ha cd-re írom ki akkor nem indul el a konzolon, mi a megoldás?

köszi a segítséget...
Kaplan
Jó lenne, hogyha a warezt itt mellõznénk. Kérlek. Az utolsó min. 20 hozzászólás warez.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

eegyebkent 001,002.. stb file vegen mindig van egy sarga ikonu rar..azt kell megnyitni..ha maskep nem megy...vagy egyszeruen megnyitot winrart..es abbol tallozgatod!ugy hamarabb jon ossze mint mashogy.
box on nyomom!

een nem toltottem le!csak biztonsagi masolatot hasznalok..😄 egyebkent innen is,vagyinnenis lehet,vagyesetleg errol az oldalrol is(kicsit draga)...am ezocsobb!.

de ijet nem szabad egyebkent csinalni..mert ez csunya dolog..
vakondo
toza te a Blacket Xbox on vagy ps2 ön nyomod

MODERÁLVA!
nekem viszont sikerult.😄 es nyomtam is vele!!!aszittem h erdos reszek- legalabbis videjok alapjan-,kicsit "uncsik" lesznek ..de nem...elso map a demoban is jachato,meg videokban is van,mikor varosban masodik emeletrol ugralnak es asszem 3-4 oszlop granattol szetpukkan..aaz igazabol bakfitty osszes tobbi maphoz kepest!!
gyonyoru graf!minden tok szep,elethu meg minden!robbangathato tartajok,hordok vannak szepszammal,de ha nem lennenek kicsit rohatt nehez lenne gama,normalon elso map gagyinak tunt!de utanna mar bekemenyitenek a sracok!egyre nagyobb mappok!tenyleg el lehet surun tevedni!nagyon allat!!AI is franko!fedezeknek hasznalnak mindent amit csak lehet,cserebe fa dobozok szetlovoldozhetok ugyhogy szoptak😄 RPG s mokazas is franko...vannak rambos kuldetesek is,de csapattal is kell nyomulni,hangulatos radiozasokkal tarkitott a gama,jok a hangok,egybol sok fegyver van ,de csak 2-t vihecc!4 edik mappon mar kb az 5-6 odik fele kulseju enemi jon ugyhogy az is zsir!cseppet sem egyhangu zuzos hent!lehet hangtompitoval is nyomulni!nekem egyenlore sniperrel van gondom..nem elegge nehez vele hatekonyan gyilkolaszni de azert "elmegy"...
ragdol is kul,vannak elorre skriptelt halalok is mert h magasrol legtobbszor mindenkeppen le esik a enemi,de ugy is jart h fenn akatta a labanal es az is zsivanyul nezett ki...

egyebkent azert sem agytalan mert mapponkent vannak 3-4 csepkpontok,szal eleg sokat kell halal eseten ujra jaccani,(nekem egy map atlagosan kb 40 perc!szal kul,sztem),meg legtobbszor 12 teljesitheto feladat van,5 iratmetalalos ,5 vmi ize megsemmisites ize,meg par primari idemennyel oda mennyel bol al..szal vannak nem fontos ,de erdekes resz feladatok is...

atvezeto vidijok is erdekesek sztem...csak nem elnyomhatoak es en ettol szomoru szoktam lenni,de itt vegul is hangulatos meg egyedi is sok tekintetben...

szvsz a legmajerebb benne a kornyezet meg a hatasok ahogy fenyek fak kozott attukrozodnek,szallingozo genyok,madar csicserges stb!vannak varosos reszek,romok kozott is es durva h kb minden bejarhato,szoval nagyon valtozatos..
ezert is ver ra erossen FEAR ra szvsz...

ennyit roviden 😊 barcsak mindenki nyomna vegre..nagyon ott van sztm..
dinomano
allitolag februar végén, 20-akarhanyadika; de kérdés mennyit késnek vele...

tyler82
Mikor jelenik megg??
Tudja valaki egyáltalán??

A smooth sea never made a skillfull sailor

dinomano
hunyorgas...ok :-D
Jah, mondjuk MGS-ben kezdtek csalni PS-en elöször a motion-blurrel; rájöttek h. elmossa a pixeleket :-D
Nah, kivancsi vagyok milyen a gém; majd irjatok infot...

ps1 nel hunyorogva kell nezni!ugy kapcsolod be 16* os AA t..😄 aszongyak!

bemarmtam viszont es csak du tom majd kiprobalni jatekot ..addig vki mongyon mar vmi negativumot is rola!hatha 1% nyit elmegy tolle a kedvem..
dinomano
aha...HL2-es fizika dolgozik akkor (Ott voltak golyo altal eltolhato autok), jo is az...meg lenyultak FEARböl a port; füstöt; ezert mindenkepp jopont jár nekik! :-) a rombolás-gigaeffekt nekem is bejön...

basszus ez tenyleg "kijott"!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!miaz h kijott boxra?!hol mikor?!nema!atvagas!vagy de?!

en demojat nyomtam boxon!!hat kicsit agyatlan hentnek tunik neha,de inkabb nem!mert szeteso targyak!rohattnagy fust villogas full rejalistikus meg minden!marmint nem voltam sokat hasonlo tuzparbajokban de azert gyanus h igy nez ki!!nagyon durvi!fegyverek csudajok!(satgan,mint videjokban-s valosagban is ahogy van-,nemtul hatekony)csillog villog minden,huvejek pattognak szetfele dogok szetesnek,szetesnek dolgok!ja igen!granat bizonyos ablkokon bedobva tok flesselteto rombolasokat vegez-ablakok kitornek por tormelek stb!! ja meg ha kocsi roncs moge kushacc,lonek rejad auto "szetesik" meg mozog gojoktul..
szal sztem kiraj lesz..