840
Criterion FPS ps2/xboxra
-
#279 Bizony bizony a jó öreg AK-val én jártam úgy hogy beleestem egy sárral teli árokba az "orrán száján" jött belőle a sár de működőképes maradt megnéztem volna egy M-16-ost ezek után. -
Ronin1350 #278 Az M-16 az egyik legmegbízhatatlanabb fegyver, amit valaha rendszeresítettek. Vietnamban sok katona halt meg kezében a csőretöltött’ működésképtelen fegyverrel. Bővebben nem fejtem ki ez a topic nem erről szól. A neten biztos találsz infót ha érdekel pl. miért raknak sivatagi bevetésen óvszert a cső végére …… -
#277 ..nah, 7vegen proba gémet; ha lesz idöm havernal végig is tolom, majd nyilatkozom...ven 1 oylan sejtesem, h. nem negativ comment lesz! :-D -
Ronin1350 #276 Egyébként nem az arcoskodás’ vezetett mikor azt írtam hogy könnyebb , pusztán ezt tapasztaltam. -
Ronin1350 #275 Majd szólok, ha kész.A hard végén járok,csak közben párhuzamosan nyomok még egykét progit meg néha melózni is kell. -
#274 Könnyebb???:DDD..Akkor vidd végig Black en!.. -
Ronin1350 #273 Hard-ban sokkal könnyebb a játék . -
#272 Lesz még M16-os is,nekem az-e a kedvencem -
#271 Leszmég párfajta;) -
maka2 #270 A Blackben hány fegyver lesz összesen , mert a 4. pálya jön és eddig volt AK-m , Uzim, RPG, meg 9mm-es ( asszem).Több féle lesz??? -
#269 :DDD Hát vannak nehéz részek benne,de mint mondtam,a nehézség nem az ellenfelek 10-20szoros életerő növekedésére vonatkoznak a különböző szinteken:) -
#268 Nekem a normál mód is elég ősz hajszálat produkált,inkább megvárom a Black2-t
Most úgy is más fog lekötni,megrendeltem a Fifa street2-t,meg a Fight Night Round3-at -
#267 Az az utolsó! 8 pálya van, de ha megnézzük, a 4 nehézséget, akkor az 8x4!Merthogy az easy módban nincs second object, a normalon 2-3, a hardon pedig 5-6! A Black szintet meg írtam! ami lényeges, hogy az előző szinteket teljesíteni kell ahhoz, hogy a Black szintet odaadja! Így máris növekedik a játékidő:D -
snoop dog #266 naon király 10 perc alatt kinyomtam
-
snoop dog #265 mit kell csinálni ha az van kiírva:Press Start button? -
#264 Én a Gulag részt nyomom(elég szopóka),hány pálya van még vissza?
Eddig a hidas rész teccett a legjobban -
#263 Nos végigvittem 100asra! Bizony a játék látszik, hogy a Black szintre lett készítve, az alsó szintek csak gyakorlás!:) A Black szint első újítása,hogy minden pályán az alap fegyverünk egy gránátvetős M16A2 es! A második,az ellenség új helyekről is támadhat majd, és nagyon ravasz! Képes kivárni, hogy a hátamögé kerülj, vagy, hogy ne arra figyelj! Volt olyan, hogy az ellenfél rámlőtt egy sorozatot hátulról, majd elbújt! Nem találtam sehol, erre elindulta, és megint leadott egy sorozatot a hátamra egy másik oldalról, aztán megint csak elbújt!A másik, hogy semmiképp ne hagyjuk életben az ellenfelet, mert bizony rögtön rohan erősítésért,vagy épp csapdába csal! A következő újdonság,hogy minden second object-et kell teljesíteni, és ezenkívül minden pályán van x db destruction object is! Bizony néha rohadtul körül kell nézni,hogy kiszúrjuk a feketével jelölt célpontokat! Példa: Egy teherautó roncs nem lőhető szét oldalról, de mikor az elejéhez mentem, akkor láttam, hogy a motorja szétlőhető, robbantható! A másik ,hogy az egyik pályán még cél egy hordó,de a következőn már nem! Viszont 2 pályával odébb megint destruction object egy olyan hordó!:D A Black szinten már nem csak a lövöldözésről szól! Bizony jól megdolgozza az agyunkat is minden cél megtalálása! Bevallom, mielőtt nekiestem a Black szintnek, rázott a hideg, hogy honnan tudom,az adott szakaszon minden megvan-e?!:S De aztán jött a meglepi, amiért 50 imát elrebegtem a készítőkért!:D Ha teljesítesz egy objectet,kiírja felül feketével,hogy mennyi van meg, és hogy mennyi található még az adott szakaszon! Pl 2/8 ! Biztos, hogy még sokszor-sokszor végigviszem a black szintet, mert nagyon élvezetes!Tetszik, hogy végre egy GAME, ahol a magas szint nem a 20-30szoros életerő növekvést jelenti az ellenfélnél, hanem hogy ravaszabb, okosabb, szinte már teljesen emberi lesz! Nem növekszik az élete az ellenségnek a Black szinten se!Ráadásul jól csapdába csalhatod te is őket, pont, mert emberien gondolkodnak!:D A hangulat meg leírhatatlan,mikor az üres égő területen még keresed, hogy mit kell felrobbantani,v agy begyűjteni, megsemmisíteni! Már épp unnád,hogy üres a környék, aztán az egyik sarokról úgy oldalbalepnek,hogy felugrasz a játék melől ijedtedben :DDD Leszeded őket,és akkor látod,jé erre is van út?:D Aztán örömmel veszed fel a romnál elrejtett tervrajzot,teljesítve a szakasz újabb object-jét!Már csak 4 kell, a kiírás szerint a szakaszon!:D
Mondjon bárki elfogultnak, de ha lenne Játék-Oscar, bizony a Black nyerné toronymagasan! Ezt pedig mindenki megérezheti, aki végigviszi a Black szintet is!
bizony a Black a nagybetűs GAME! -
KaTy #262 egyetlen apró hiba: POFÁTLANUL rövid.(5 óra)
Mind1 tolom Hard módban. -
#261 na, hetvegen kitudom proba gémet, várom máááár... :-D -
Cuka #260 Tegnap végigvittem normálon,utolsó csekpont elég húzós volt.Megnyertem a hard verziót.Elkezdtem az első pályát de külömbséget egyenlőre nem tapasztaltam! -
#259 Hehe, én is sokat szívtam itt:) -
#258 Áhh,megvan,csak még kellett pár gránát pluszba -
#257 Hm,dobtam én oda gránátokat,2 rakétát beleeresztettem,de azon kívül,hogy megrogyadozik a középső bunker kívülről,nem lesz szabad semmilyen út:( Pedig csak oda kéne vhogy középre bemenni sztem. -
#256 szebb mint a killzone, a killzone millio1 grafikai hibaja nelkul.. :-D -
#255 Szia!:) Köszi a segítséget,megpróbálom,mert azt észrevettem,hogy a gránát megroncsolta a bejáratot,de most már rakétavetővel próbálkozok!;) -
toza #254 multi hianya tenyleg nagy szomrusag..:(( -
Cuka #253 A KILLZON-nál szebb,multi nincs benne!!! -
Cuka #252 szia! 13-éves vagyok.A lépcsővel szemben a középső részt kell berobbantani aknavetővel vagy bombával.Akkor be tudsz menni!!!! -
#251 Van olyan szép ez a gém mint a KillZone? Van benne multi?
-
#250 Sziasztok! Az 5. pályának az elejénél,mikor be kéne jutni a Tivliz Asylum belsejébe,ott mit kell csinálni? Ott vagyok az épület előtt,kétoldalt ugráltak ki a katonák,azokat lelőttem folyamatosan,középen a fedett bunkerben meg mindig újratermelődik az az egy katona. Szétnéztem,nem nagyon találok bejáratot:( -
#249 A gulag-os pályára van 2 jó tanácsom! Tartogass 2-3 grántot a végén, és legalább egy rakétát!Szükség lesz rá! :D -
#248 jo, a fegyvermodellek szépek; tény és valo..amugy nem fikazodas volt a célom+nem is fikaztam, maximalisan meg avgyok elegedve azzala mit lattam(sajna még nem jatszottam vele, majd jövö hetvegen... :-D) -
Ronin1350 #247 Ja azért néz ki pl reálisan a fegyver a kézben… meg sorolhatnám. -
FFX #246 vááááááá
ki tart már a gulag-os pályán? (a hidas pálya után)
engem teljesen kikészít. már több órája toltam és még mindig nem lett vége. A második ellenörzőpontnál hagytam abba ahol egy csomó nehézgépfegyveres van meg 2 bunker de már nem bírtam idegekel -
#245 sztem, h csak konzolra jött ki; az is oka lehet, h. eleve ugy irtak a graf motort (azert is lett szép...)mert a PS2-képességeire épit..nagyon szép a gém; de ha megnézi az ember; csaltak picit grafikailag; (ami nem baj, szeretem PS2-öt nagyon...) texturafelbontas nem a legnagyobb, a texturapixelesseget kb. azonos szinarnyalatokkal csökkentettek; és rengeteg effektet nyomtak bele a gémbe, ami nem viszi annyira a teljesitmenyt; és jol el lehet vele csalni felbontas beli gyengesegeket pl...a sok effekt ami széppé teszi a gémet... -
#244 Ebben egyetértünk!De pl a graf ellenére az Agent Under Fire is ott van nekem a top 5ben!Na meg a Burnout 4!:)..De bizony nekem a Black az első! -
#243 Már az Everything or nothing miatt érdemes volt konzolba beruháznom. A Top5-ös listámban biztos ott a helye! -
#242 Hát pl a 007es sorozatból is csak egyet raktak pc-re! Tehát nem minden játékuk megy pc-re is! Mellesleg lesz második rész!:) -
#241 Egy kicsit érhetetlen számomra, mert EA szereti a multiplatformot.
-
#240 Szerintem is.