Criterion FPS ps2/xboxra
-
hmmm...hat "nagyon"igazad van... Én halo-t+half-life-ot is imadom, mind2gém ujito volt (mind2böl csak loptak masok), hasonlosag 2 gém között amugy 0...
Haloban nem "sok" ujdonsag volt, csupan" a totaluj harcrendszer(a minicsatak); a fegyverkezeles(eldobos rendszer itt jelent meg elöször)+az elsö hasznalhato jarmüves iranyitas; a viszonylag jo(akkoriban egesz komoly-de ma is siman megallja helyét) AI... A killz. egy koppi-gém, ami semmit sem von le az ertekeböl; nekem ami bajom volt vele, az a bétajellegeböl fakad, abbol h. volt 1 oylan érzésed, h. még dolgozhattak volna rajt... szép+aranyos gém,de kis odafigyelessel több is lehetett volna... (jo helyett kivalo...) az a baj, h. nem a PS2-limitjenek tudhato dolgok zavartak benn; hanem oylan aprosagok, mint a tul keves ellenfélhang (3féle orditas)+3féle ember; no meg h. az X-es verzio utan vhogy a ps2-es nagyonbedöcögött; egy picit ha latotavot leveszik, vagy vmit csalnak a graffal, megoldhato lett volna(nem vagyok jatekprogramozo, nem is akarok az lenni; nem ütöm bele az orrom; nah az a lenyeg, h. még 1 honap "törödessel" a kiadás elött a gém joval nagyobbat is szolhatott volna...) ..no meg, igaz a HL is hasonlo terekkel operalt mindig; mégsem ereztem azt, m. Killzone-nal, h. uyganazokon a területeken rohangalok...pl. mikor a tengerpart közeleben (dimbes.dombos terület) kell allasokat elfoglalni, kb.10ugyanolyan epület jön 1mas utan, amikben semmi különbseg nincs...jarmühaszn. kilöve; a lövöldözös részek ugy ahogy jok voltak; jah, és 1 nagy hibaja volt a killzone-nak... ami 1 gémnél NEKEM rohadtsokat szamit...h. nem ér semmit a granat... ugyanez volt pariah-nal is... kb.2méterre robban az arctol, és semmi...HALOban legalabb ugyszalltak, h. öröm volt nezni!
A killz. garfja tetszett (picit "mosott" volt az egesz, "probaltak tulexponalt film-jellegüre"; ill anno a B-kategorias videofilm-eket idézö jelleggel mosott/fakora csinalni a grafot... az ellenek hangja+a fegyverhangok idegesitettek; mondjuk a nagy böhöm gépfegyvereknek korrekt hangjuk volt-csak nekem sok volt a fémes csörgés, pedig szeretem az fegyverhangokat...)