840
Criterion FPS ps2/xboxra
  • dinomano
    nem fog... nem hiszem h. atportoljak; csak Xbox + PS2...
  • ffxi
    Nem kötözszködni akarok, de nemtom, hogy PC-re kijön a gém?
  • FFX
    A hidas pálya nagyon odabasz, ma vittem át.
  • Winz
    Én már eljutottam a hídig,amin buszok között kell lődözni az ellent,rvajó kis pálya
  • leslieboy
    Igen,amikor azon a hídon álssz,akkor fordulj balra,mikor lemész róla!Ott van a leszakadt rész,ott lemész rajt,és ott a beugró előtted majdnem!
  • toza #234
    es balra van!?:D
  • leslieboy
    Na akkor mondom, mert megnéztem! Mennjél végig az emeleten, mennj át azon a hídfélén, és balra lesz egy leszakadt rész! Na ott lemész, szemben be a beugróba, és ott van a nyílás(ajtó) amerre lefelé megy a lépcső! Azután már csak megtisztítod a lenti részt, és elintézed a géppuskafészket! Ha megvan, arra továbbmész!
  • leslieboy
    Na ott kissé ravasz a dolog! Mennj végig, körben a területen, míg a másik oldalán nem vagy annak a tákolt hídfélének! Szóval ott a lefelé vezető deszkákon kell lemenni, aztán át a nagy bejáraton, és le vissza! arra a lépcsőn, amerről jöttél! Mivel lefelé megy, ezért az a lefelé vezető út! :D..Kissé bonyolultan hangzik, de nem olyan azért! :) Szerintem így már megtalálod! Ha nem, akkor majd megnézem neked! :) Használd az erőt! :D
  • tyler82
    Azaz.
    én azon túljutottam. már majdnem megvan a küldetés csak nem találom a levezető utat a végén. Primary objectives: find entry to lower levels. Na ezt nem tudom.

• baggins
    Lehet, hogy nem arra a pályára gondolok, ahol vagy, de ha az 5.-et Asylumnak hívják, akkor az az. Ott én is megakadtam, a nagy ház előtt lévő beton géppuskafészket kell felrobbantani.
  • dinomano
    olyan rövid a black? ej-haj; kölcsönkérés nem jatszik, mégps1-en egy rakat gém kinyom, oszt pc-in is, uatan jatszik ps2(nekem az a netxgen... :-D), de az is min.1év amig lesz...
  • torrente
    www.gamefaqs.com

Ha itt nincs, akkor biztosan csak egy ajtót vagy falat kell kirobbantani a helyéről. Még nem tartok ott.
  • tyler82
    Valaki segítsen mert megőrülök. Egyszerűen nem jutok túl az 5.missionnál, mert nem találom a lefelé vezető utat...
  • tyler82
    okés nem gond...
  • toza #225
    mar regnyomtam vele!nem emlexem:D ez viccesen hangzik:D
    kb fel kell menni vmiert..aztan onnan meg le!de nem tom mar pontossan!sorry..most meg nem vok gepkozelben..bocs
  • tyler82
    FÚÚÚ megnézem, de nem tudnád egy picit pontosabban leírni?? Bal oldalon ajto...de HOL bal oldalon? az emeleten vagy hol?
  • toza #223
    egyebkent neztem nehany 360 as szkrinsotot..eshat "sajnos" be kell majd fektetni egy gepre..mert fosatos a nextgen tudasa...mellesleg boxnal pl alapgep meg 360 van ugy van tervezve hogy egymasra tudod oket rakni frankon!ugyhogy meg jol is mutatna kb!megaztan 100 korul mar lehet kapni alap cuccokkal..az meg nem is ojan sok pez.hahaha..

dinomano!mert nem mesz el egy konzol kolcsonzobe?!ugyis csak fel napot hasznalnad black miatt a gepet!:D de megerne!!
  • toza #222
    vezet vmi lepcso lefele...nagyon egyforama termek vannak es aszinned h nem is arra kell menni de megis..asszem-legalabbis nallam ugy volt-,bal oldalrol nyilik vmi ajto...
  • torrente
    Jó döntés!
  • tyler82
    Lakadtam az 5.missionnál. Nem találom a lefelé vezető utat. Kiírtottam mindenkit üres az egész épület és nem találom a továbbvezető utat.
    Find entry to lower lewels.
  • dinomano
    nagyon erzödik a generaciovaltas, a vége felé mndig megizzasztjak a hardvert; uyganez volt 1-esnel is, most PS2-ön a sor; mennyivel durvabban neznek ki ezek a gémek, mint pl.elsö sp2 fps-ek; a'la quake3... :-D
  • SlickAdam
    A PS2 most éli fénykorát sztem, egyáltalán nincs kiégve. Gondolom így látják a Sony-nál is, és ezért nem siettetik a PS3-at. És ez nem is baj, legalább gyűlik a pénz, gyűlik a pénz... és Ádám megfogja venni a drááágaszágot! :D
  • fanatifo
    Igy van én ugyvagyok vele nemkell nextgen meg!Ha igy megtudnak csinálni játékokat mint mostanában Sotc,Black,Grandia3,meg jön az FF12 addig nekem nemkell nextgen!!Nincsen kiemelkedő játék még x360ra ami fényévekkel jobblenne a ps2től vagy bármitől!!
  • SlickAdam
    Na a ku**a életbe, megszereztem a játékot.
    Rájöttem, hogy nem kell Xbox360. Amíg ilyen gémek vannak a kettes stációmon, addig simán elleszek míg a "vonatom megérkezik a 3. stációra".:D
  • baggins
    Egy BLACK vélemény.
  • toza #214
    HALO rol szakagyatok mar le!HL 2 vel meg nyilvan azert jon mindenki mert tavajelotti ev fps e volt,persze oktalanul..mert lehet h cep volt de nagyon elszakattak HL hangulattol,szal kalap szart sem ert !szvsz..egyetlen flesselteto resz mikor vegen graviti gunnal lehet buntetni!

black rol meg annyit mondanek h siman lehet nyomulni fejesekkel,nem szukseges 1000 ret tolni ellenfelekbe,csak ehez lassan ,lepesrol lepesre kell haladni,szoval agytalan lovoldozoknek lehet csak problemajuk..de tenyleg kar h nehany reszt azzal probaltak "izgalmassa" es nehezze tenni ,h ezren jonnek,tiszta cod filing...de a lenyeg h graf viszi nagyon a jatekot,szoval ezert nehez abbahagyni!ssztem..

egyebkent van autosave kikapcs opcioknal asszem..csekpont tema igy felejtheto..asszem..

( ckm ben haccso belso boriton meg tok jo Black reklam van egyebkent..)
  • dinomano
    hmmm...hat "nagyon"igazad van... Én halo-t+half-life-ot is imadom, mind2gém ujito volt (mind2böl csak loptak masok), hasonlosag 2 gém között amugy 0...
    Haloban nem "sok" ujdonsag volt, csupan" a totaluj harcrendszer(a minicsatak); a fegyverkezeles(eldobos rendszer itt jelent meg elöször)+az elsö hasznalhato jarmüves iranyitas; a viszonylag jo(akkoriban egesz komoly-de ma is siman megallja helyét) AI... A killz. egy koppi-gém, ami semmit sem von le az ertekeböl; nekem ami bajom volt vele, az a bétajellegeböl fakad, abbol h. volt 1 oylan érzésed, h. még dolgozhattak volna rajt... szép+aranyos gém,de kis odafigyelessel több is lehetett volna... (jo helyett kivalo...) az a baj, h. nem a PS2-limitjenek tudhato dolgok zavartak benn; hanem oylan aprosagok, mint a tul keves ellenfélhang (3féle orditas)+3féle ember; no meg h. az X-es verzio utan vhogy a ps2-es nagyonbedöcögött; egy picit ha latotavot leveszik, vagy vmit csalnak a graffal, megoldhato lett volna(nem vagyok jatekprogramozo, nem is akarok az lenni; nem ütöm bele az orrom; nah az a lenyeg, h. még 1 honap "törödessel" a kiadás elött a gém joval nagyobbat is szolhatott volna...) ..no meg, igaz a HL is hasonlo terekkel operalt mindig; mégsem ereztem azt, m. Killzone-nal, h. uyganazokon a területeken rohangalok...pl. mikor a tengerpart közeleben (dimbes.dombos terület) kell allasokat elfoglalni, kb.10ugyanolyan epület jön 1mas utan, amikben semmi különbseg nincs...jarmühaszn. kilöve; a lövöldözös részek ugy ahogy jok voltak; jah, és 1 nagy hibaja volt a killzone-nak... ami 1 gémnél NEKEM rohadtsokat szamit...h. nem ér semmit a granat... ugyanez volt pariah-nal is... kb.2méterre robban az arctol, és semmi...HALOban legalabb ugyszalltak, h. öröm volt nezni!
    A killz. garfja tetszett (picit "mosott" volt az egesz, "probaltak tulexponalt film-jellegüre"; ill anno a B-kategorias videofilm-eket idézö jelleggel mosott/fakora csinalni a grafot... az ellenek hangja+a fegyverhangok idegesitettek; mondjuk a nagy böhöm gépfegyvereknek korrekt hangjuk volt-csak nekem sok volt a fémes csörgés, pedig szeretem az fegyverhangokat...)
  • fanatifo
    360 sztem még ninncsen kiforrva sőtttttttt még ütős játék nem jött rá!!!
  • IGAZIWILLIAMS
    Próbáltam a Blacket(két pályát nyomtam) hétvégén....igazából nem jött be annyira,talán amiatt,hogy túl sok golyó (vagy hedsát) kell az emberekbe,talán azért mert nem folytathatom a pályát kikapcsolás után a cp-től...passz. Mindenesetre grafban nagyon jó,még így a 360 után is :))
  • fanatifo
    Kz nekem túlságosan is szürke volt nekem annyira nem jött be!!
    Balck szvsz toronymagasan a legjobb fps ps2re minden szempontból!
  • IGAZIWILLIAMS
    Na,ezért kötelet érdemelsz öreg :))....btw minden játékra rímel legalább három,amiből lopták.
    Az a lényeg,hogy megjelenésekor tud-e újat mutatni...és mindkét HALO tudott,szvsz a KZ viszont nem.
  • sp00n
    En a K.zone-t untam :) de a Black hangulatilag meg grafikailag rohadtul bejon :)
  • Dzson
    A HALO-t olyan 4-5 játékból lopták. Half life, Quake, ilyesmik. Mind grafikailag, mind pedig játékmenetre. A Killzone azért egyedi hangulatú, és ez az egész játékon átvonul. A HALO-ba meg bele akartak nyomni mindent, koncepciótlanul.
  • dinomano
    én is PC-n nyomtam a HALO-t... Hangulatra teljesen mas a K.zone; az igaz; én jatekmenetileg ertettem az athallasokat...KZ2-ben valoszinü sikerül lemodellezni uj hardveren full haborut... :-D
  • Ronin1350
    Mindkét játékot végigtoltam ( a Halo-t PC-n ) . Szvsz . abszorúte’ nincs összefüggés Te magad írtad le teljesen más a felállás. Nem hiszem, hogy bármit is lenyúltak volna a KZ készítők aszh a Guella amit, fel is vásárolt a Sony talán nem véletlenül . A másik a full háború megjelenítése , nemsoká jön a KZ 2 ...
  • dinomano
    a killzone-t kinyomtam...aranyos volt, de hat nem egy HALO... Hmm..pl. erösen hajazott a HALO-ra maga a jatekmod(viszonylag nagy, picit unalmasabb azonos strukturaju palyakon gyakni az ellent..és ezt annyiban barmoltak el a K.zone-ban, h. elmeletileg haboru van; mig a HALOban ugyszint, csak ott te tamadsz vissza a genyak bolygojan; a k.zone-nal meg a haborut akartak erzekeltetni, és inkabb az jön le; h. vége a haborunak, te meg 1 négy fös ellenallo csoport tagjakent utolag osztassz le midnenkit...ami nem baj, mert ilyen dramaturgiara épülnek medalok is; 1 rakat gém; a full haborut nem si tudtak volna abrazolni a gépen(mondjuk CoD-nak sikerül mindig...); szoval 1 kis koncepciobeli apro gixer is van/volt benn.) Egyik haver allt neki nagyon a szövegnek (X-eseket nekiallt szidni HALOval..); nem tudom, az original gémkészitöknek voltak-é ilyen céljaik, lehet h. nem; mindenesetre az IGN is kapasbol HALO-val akarta összemérni IGN...

http://ps2.ign.com/articles/561/561669p1.html
  • Ronin1350
    „ én is tolnam ha lenne ps2-öm „Hogy lehet véleményt mondani arról, amit nem is ismersz vagy nem játszol vele? „ K.zone probalt nyulni rengeteget a Halo-bol... „ Mégis mit nyúlt le szerinted konkrétan ?
  • dinomano
    hmmm...megertem a lelkesedesed; viszont (nem akarlak kiabranditani); de nincs alapja az összehasonlitasnak; és nem igazan ertem, h. miert a HL-t hoztad fel rivalisnak, ellenpeldanak... A HL-ben sohasem a pusztitas volt a lényeg, hanem a sztori+hogy hogyan jutsz at az elsö ranezesre megmaszhatatlan falon/keritesen stb... Én HL-rajongo vagyok, de a BLACK is tetszik; de a 2-öt nem lehet összehasonlitani; mert nem hasonszürő gémek... (annyi a hasonlosag, h. fegyvercsövet latsz az orrod alatt mind2-ben... :-D) Jo kis fun a BLACK bizti; én is tolnam ha lenne ps2-öm; de ne hasonlitgassuk/keverjük az FPS-müfaj megannyi gyöngyszemét... a HL is masért jo, az Elite Force-ok+delta force-ok is masképp jo gémek, és eszembe nem jut egyiket a masik fölé helyezni, mert nem lehet...az elite force+HL inkabb utkeresös/sztoris fps; a D.Force tavcsöves, okoskodos; a megannyi arcade-fps-szerüseg (quake stb...)meg agyatlan volta miatt jo... Anno én összehasonlitottam HALO-t + Killzone-t, de annak legalabb volt alapja, mert a K.zone probalt nyulni rengeteget a Halo-bol...
  • leslieboy
    Szerintem ez a game igenis a TOP 1!Leköröz ez mindenféle Half Life-ot,meg minden más gammát!A Történet lebilincselő,a játékmenet szuper,az ellenfelek szinte már élnek,annyira kitudnak szúrni veled!:D A fegyverek sose látott realisztikával rendelkeznek,végre egy game,ahol minden fegyvert fegyvernek érzek!A pályák meg nem olyan rövidek,és még csak a közép szinten viszem!A legjobb a Black Ops szint lesz,az lesz majd a harmadik végigvitelem,mert ott már minden objective t teljesíteni kell!Na ott már lesz idő,mire végigverekszed magad a pályákon!:D Nekem mondhat bárki bármit,ez a game simán ledobta a pc HLt is a trónról,és a ps2 controllerrel nagyon is valóságszerű a fegyverek mozgása!
  • Ronin1350
    Igazad van,amikor felfedeznek én is lövök mint az állat(persze soha nem lövök kétszer ugyanabban a pozícióban). Azé’ez mégse egy MGS.