Criterion FPS ps2/xboxra
-
hmmm...megertem a lelkesedesed; viszont (nem akarlak kiabranditani); de nincs alapja az összehasonlitasnak; és nem igazan ertem, h. miert a HL-t hoztad fel rivalisnak, ellenpeldanak... A HL-ben sohasem a pusztitas volt a lényeg, hanem a sztori+hogy hogyan jutsz at az elsö ranezesre megmaszhatatlan falon/keritesen stb... Én HL-rajongo vagyok, de a BLACK is tetszik; de a 2-öt nem lehet összehasonlitani; mert nem hasonszürő gémek... (annyi a hasonlosag, h. fegyvercsövet latsz az orrod alatt mind2-ben... :-D) Jo kis fun a BLACK bizti; én is tolnam ha lenne ps2-öm; de ne hasonlitgassuk/keverjük az FPS-müfaj megannyi gyöngyszemét... a HL is masért jo, az Elite Force-ok+delta force-ok is masképp jo gémek, és eszembe nem jut egyiket a masik fölé helyezni, mert nem lehet...az elite force+HL inkabb utkeresös/sztoris fps; a D.Force tavcsöves, okoskodos; a megannyi arcade-fps-szerüseg (quake stb...)meg agyatlan volta miatt jo... Anno én összehasonlitottam HALO-t + Killzone-t, de annak legalabb volt alapja, mert a K.zone probalt nyulni rengeteget a Halo-bol...