...mutassuk meg mit tudunk!!!
-
TheReMiXeR #59 Óóóó igen, ezt a megamixes dolgot végül is már kitrágyáltuk, de köszike :)
A demóval kapcsolatban pár gondolat...
-A zenék azok tényleg egyéni izlés kérdése. Mindig van olyan nóta ami mindenkinek nem fog bejönni. Talán jobb lesz majd egyben hallani a mixet. Arányaiban talán több lesz benne az olyan szong ami bejövős mint ami nem.
A zenéket 80-90%-ban egy kis nosztalgiázni vágyó "csapat" hozta össze kb. 1-2 hónapos kérdezgetés árán. Nem titok, hogy a prohardveren van egy ezzel foglalkozó topik és ott jöttek össze a számcímek.
-A mixnek már van egy 38-39perces demója, ami (szerintem) majdnem kész mixelés technikailag. Abban nem fogok már nagyon változtatni semmit. Ez a mostani 13:44-es demó kiforratlan munka még, nagyon nyers mind mixelésileg és effektezésileg is. Mikor összeteszem az előző résszel természetesen ez is "megszépül" majd.
-Sajnos nagyon lassan készül, mert csak hétvégenként van 1-2 órám vele foglalkozni, mivel sok a munkám, tanulok is mellette és mindig összejön még más egyéb teendő is... de majd még idén elkészül az tuti :)
Lényegesnek tartom egyébként, hogy mihez viszonyítjuk majd ezt a mixet. Fontos szem előtt tartani, hogy nem kaptam a kiadóktól mester anyagot, hangmintákat azaz semmit, mivel nincs kiadó, nincs szponzor, nincs semmi anyagi támogatás hogy jobb legyen a mix, hogy olyan legyen mint ha egy igazi több milkás stúdióban készülne... Lásd a kiadott mixek...
1db PC-n készülnek és hát munka mellett... amit én pluszban hozzá tudok tenni az a zenék szeretete és az amatőr mix-technikai tudásom amit senki nem mutatott, nem tanított... 7év gyakorlása...
Talán még így is megállja majd a helyét a kész anyag... bízom benne, hogy sok velem egykorú vagy idősebb fazonnak, barátnak, zenekedvelőnek tetszeni fog...
Természetesen köszönöm a véleményezést! További tanácsokat és észrevételeket szívesen várok!
Üdv. TheReMiXeR