Minden Hétfőn 21:00 kor a Cool Tv-n
 • Opelfan
  #54
  Nem láttam a cool a verdát mert sajna nem vagyok itthon akkor amikor ez megy. Tisztába vagyok a műsor jellegével mégis nagyon érdekelne, hogy majmolják az amcsi stílust. Nem hiszem, hogy sokkal szarabb lehet az Xzibites Pimp My Ride-nál. A pimp my ride is elég gyökér, az most lényegtelen, hogy a motorhoz nem nyúlnak és csak a külsőt húzzák fel. Láttam az összes pimp my ride-ot ami volt eddig, megvoltak itthon, az első egy-két rész tök jó volt, tetszett, aztán feltűnt, hogy nem is csinálnak semmit (az úgymond főszereplő kékruhás emberkék), csak beülnek a kényelmes irodába, ugatnak, elektromos dolgokat megtudja csinálni az egyeik + lefesti a gépet egy másik, ja és bocsi elfelejtettem a segédmunkának minősülő gumiszerelést, autómosást, olajcserét és légszűrőcserét (mondjuk az utóbbi kettőt nem csinálták mindig). Tipikus példa erre a nagy kövér nigger aki aztán végkép nem csinál semmit csak pofázik az elején meg a végén amikor kész a kocsi, ja várjunk csak, egyszer mintha betolatott volna egy kocsival a garázsba. Szóval a komolyabb munkákat az ott alkalmazott kínaiak stb munkások csinálják akiket nem is mutatnak csak egy két részben lehet látni max. egy pillanatra amint flexel vágják a karosszéria elemeket, ajtó illesztést csinálnak stb, egyszóval semmiféle érdemleges munkafolyamatot nem lehet látni benne.
  Szóval ha oda kerülök, hogy megnézem a Cool a verdát már most biztos vagyok benne, hogy ehhez hasonló marhaságokat fogok látni.

  Ilyet kellene mutatni a tv-ben nem olyan showműsor jellegű baromságokat mint a Pimp my Ride vagy a Cool a verda, ezek tényleg dolgoznak és értenek is hozzá:Lada optikázás
  Meglehet nézni milyen a keze annak az embernek aki alakítja a hátsó sárvédőt, nem olyan szép tiszta, mint a pimp my ride-ban a börfotelekben ülő mókusoknak, ezek a mukik tényleg értenek hozzá, és meg is tudják csinálni...

  Bocsi azoktól akiknek a lelkébe tapostam de ez az igazság, a belinkelt videóban pedig ott a példa, hogy nem akkor készül el a kocsi, ha leülünk a fotelbe és megdumáljuk, hogy mi a helyzet.