Minden Hétfőn 21:00 kor a Cool Tv-n
  • Vándorsólyom
    #170
    ehh, na mondok én nektek valamit.

    elképzelhetetlen, hogy lehetnek emberek ilyen alacsony szinten, hogy.... (nem, nem hogy ezt a két faszt nézzék) hogy lehetnek emberek ilyen alacsony szinten.... hogy EZT A SOK SZARTALICSKA AUTÓT ISTENÍTSÉK. Van nektek elképzelésetek mi az, hogy tuning? Már ha használjuk ezt az amúgyis gusztustalan szót, akkor hadd világosítsam fel az optikai tuningos 1200tól 1800 köbcentiig terjedő sor4-es 20 kipufogós repedfazékhangú feltűnési viszketegségben szenvedő fajtátokat, minden szpojlerrel, kopoltyúval, tarkabarka színekkel, fehérke lámpával, remus+hondaracing+egyéb gagyi feliratokkal, elsőkerékhajtással együtt, hogy senkiháziaknak az ugrálása az, amit ti itt véghezvisztek.
    Rohadtul szánalmas hogy csak minél több betűs motorban tudtok gondolkodni (elvégre is attól lesz fasza egy kocsi, az már biztos sokat jelent, ha 5 betűvel jelölik a motort), jut eszembe én is lehet be kéne szerezzek egy PHTIJKLBTR 1,2-es turbós kis műanyagdobozt, ja, de odafigyelek majd, nehogy sokat fogyasszon, mert ugye ahhoz már nincsen képem, hogyha sportautót akarok, akkor hajlandó is legyek tankolni bele... csóró gyerek vagyok, csak a tapló parasztoknak akarok nagyot mutatni a diszkók előtt, akik hozzám hasonlóan nem tudják mit jelent az: teljesítmény, csak attól áll fel a faszuk, ha mély hangja van, meg 4 kipufogója. Mutasson sokat, ne tudjon semmit. Ugye? 28-as karom van, felveszem hozzá az izompólót. Mutassak sokat, ne legyen mögötte semmi. Befogadtok?

    Így gondolkodtok TI.

    Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ugye ne vegye magára... És tisztelet annak a pár, igen kis számú embernek, akik a tuningolást verseny célból, és komoly módon folytatják.

    Egyébként ha már a pimp my rideot akarják Mr. faszkalapék utánozni, akkor legalább vegyétek és vegyék már észre, hogy azért nem sikerül, mert a legfontosabb dologban, az autók minőségében, és milyenségében van az eltérés. Szarból ne építsenek várat. Büdös lesz és összedől.

    üzenem az összes kocsijától elszállt kis buzigyereknek:

    www.vipergyorsulas.hu
    www.hebonline.hu