Minden Hétfőn 21:00 kor a Cool Tv-n
 • Opelfan
  #136
  Tegnap este kapcsolgattam és pont elkaptam egy részt, a Transporterest. Felháborítónak találtam azt, hogy egy milliomosnak csinálták meg az autót. Gondolom nem ő fizette az átalakítást hanem a reklámokból befolyt összeg, támogatók stb állja a szerelés költségét. Szóval ez már nem is a Pimp my Ride majmolása mert ott tényleg a rászorulók kaptak segítséget. Hogy néztek ki azok a kocsik a Pimp my Ride-ban, milyen öreg volt a legtöbb és olyan volt a lemezük mint a szita, érdekes módon a Cool a verdában csak olyan kocsikat láttam amik alapvetően jók és drágák pl Corsa, Almera stb csak a gazdája volt barom pl a Corsás kiscsaj, hogy leamortizálta azt a [email protected] Corsát. Nem olyan embereknek kellene csinálni az autót, akik megendhetik maguknak, hogy egy új Corsát így tönkrevágjanak, hanem olyanoknak akiknek nincs pénzük, féltik és megbecsülik a járművüket mert nincs pénz másikra ha kifekszik, mondjuk olyanokra gondolok akik 16-20 éves kocsikkal járnak. Ez a transporter nem is volt annyira lepukkanva, olyan volt mint egy átlagos T4. Mindenesetre a tegnapi rész tökeletesen megvilágította miről is van szó, olyan volt mint bármi más ebben a rohadt országban, az jut el valahova akinek tele van a zsebe pénzzel, vagy van befolyása... nem nézek több részt ebbe egész biztos vagyok, felfordul tőlük a gyomrom.

  ngcsnet: Ez a hely nem csak a fanoknak van, hanem azért mert itt lehet véleményt nyilvánítani, hol láttál olyan topicot ahol csak csupa szép és jó volt? Az emberek külömböznek, ezt el kell fogadni és azt is hogy mindenre mindig lesz negatív kritika.

  Bátyó02: Most én is elmondtam a véleményem, és nem azért, hogy lehúzzam a sorozatot, sajnos ez az igazság amit leírtam.

  Különben utálom a Pimp my Ride-ot is ahogyan az ehhez hasonló a többi show műsort is de ott egy kicsivel másabb, jobb kép alakult ki bennem mint a magyar verziónál.