Cool a Verda (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet igazad van. Ez viszont szomorú akkor ... Semmi bajom egyébként a rappel. De azért ismerjük el,Majka maradjon akkor a rapnél és ne vezessen mûsort.

báttyó02
<#worship><#worship><#worship><#worship>
egyetértek!!
ebben teljesen igazad van

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
márpedig ez sok embernél igyvan,ha valaki rapper vagy nem a maga által szeretett müfajban van,akkor elitéli...
szal ennyi
amugy 17vagyok,de ezt tapasztalatbol mondom

báttyó02 : csak annyit szeretnék kérdezni, hogy hány éves vagy? Csak érdekelne. Mert ilyen hülyeség hogy "sztem annyi a bajod hogy rapper" nem vall magas életkorra,ha meg igen,akkor...

Opelfan
Tegnap este kapcsolgattam és pont elkaptam egy részt, a Transporterest. Felháborítónak találtam azt, hogy egy milliomosnak csinálták meg az autót. Gondolom nem õ fizette az átalakítást hanem a reklámokból befolyt összeg, támogatók stb állja a szerelés költségét. Szóval ez már nem is a Pimp my Ride majmolása mert ott tényleg a rászorulók kaptak segítséget. Hogy néztek ki azok a kocsik a Pimp my Ride-ban, milyen öreg volt a legtöbb és olyan volt a lemezük mint a szita, érdekes módon a Cool a verdában csak olyan kocsikat láttam amik alapvetõen jók és drágák pl Corsa, Almera stb csak a gazdája volt barom pl a Corsás kiscsaj, hogy leamortizálta azt a f@sza Corsát. Nem olyan embereknek kellene csinálni az autót, akik megendhetik maguknak, hogy egy új Corsát így tönkrevágjanak, hanem olyanoknak akiknek nincs pénzük, féltik és megbecsülik a jármûvüket mert nincs pénz másikra ha kifekszik, mondjuk olyanokra gondolok akik 16-20 éves kocsikkal járnak. Ez a transporter nem is volt annyira lepukkanva, olyan volt mint egy átlagos T4. Mindenesetre a tegnapi rész tökeletesen megvilágította mirõl is van szó, olyan volt mint bármi más ebben a rohadt országban, az jut el valahova akinek tele van a zsebe pénzzel, vagy van befolyása... nem nézek több részt ebbe egész biztos vagyok, felfordul tõlük a gyomrom.

ngcsnet: Ez a hely nem csak a fanoknak van, hanem azért mert itt lehet véleményt nyilvánítani, hol láttál olyan topicot ahol csak csupa szép és jó volt? Az emberek külömböznek, ezt el kell fogadni és azt is hogy mindenre mindig lesz negatív kritika.

Bátyó02: Most én is elmondtam a véleményem, és nem azért, hogy lehúzzam a sorozatot, sajnos ez az igazság amit leírtam.

Különben utálom a Pimp my Ride-ot is ahogyan az ehhez hasonló a többi show mûsort is de ott egy kicsivel másabb, jobb kép alakult ki bennem mint a magyar verziónál.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

desigo
dettó
Dave000
Hát lehet hogy Pimp My Ride utánzat, meg Majka meg hülyék megaminden, de nekem elég az, hogy látok egy autó átalakítást (amit amúgy nem, fõleg ilyen hangcuccokkal, kárpitokkal stb.) látom, hogy mi volt és mi lett, nekem ez tetszik, az meg hogy utánzat, ki a f*szt érdekli! Én órákon tudnám nézegetni ezeket, kutyát se érdekli kik vezetik, meg milyen logo van a sarokban...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

báttyó02
igyvan,vagy azoknak akik egyszer lemondják a véleményüket,és ennyi
nem flémtopik

ngcsnet
elvileg én sem vagyok egy nagy fan, (sõt) de végülis ez a topig azoknak van fenntartva akiknek tetszik a mûsor

báttyó02
üjjélmár le öcsém
nemtom mit kell itt pampogni,elmondtad hogy nemteccik,kész mehetsz innen szevasz
az meg hogy majka nagyképü nemtom honnan veszed,sztem annyi a bajod hogy rapper,és neked nem tetszik az a müfaj...elítéled
nacsá

apocalypse0
hát, ha nektek ez a szánalmas színvonal jön be...

apocalypse

desigo
na akkor már megérte megcsinálni a mûsort
ha meg neked nem tetszik akkor nézd a pimp my rideot
apocalypse0
hát ez az... csak nála jobb

apocalypse

desigo
még mindig jobb mint az Anettka😊
apocalypse0
Méghogy ezek a f*szok jófejek?
Bázz, benne volt a retekklubbon egy szarban, aztán ettõl most azt hiszi, hogy tud bármit is, meg hogy híres. Szánalom az egész. A mûsor pedig szintén egy szánalmas utánzat. A másik buziról ne is beszéljünk. Mivel õ se tud beszélni 😄

Szomorú, hogy ilyen emberek kapnak mûsort, és hogy ilyen szarokkal cseszik el a cool-tv-t

apocalypse

apocalypse0
igazad van, itt vagyok 😄

apocalypse

báttyó02
hopp megvan
most tették fel bithumenre,ugyhogy amint tudom szedem is lefele 😊

desigo
vagy vw bus
báttyó02
transporter?O:
azt nemláttam még
amugy azt halottam hogy megveszi a reteklubb a müsort,és rtlen fogják adni :|

desigo
nah most visszajönnek az oltós népek😊
a transporterest is leszedted?
báttyó02
na leszedtem az összes részt,nagyon király
rohadt jófejek majkáék,nemtom mit veri magát néhány ember miatta...
mondjuk a kocsik annyira nem nagyszámok de azér simán elfogadnám hogy megcsinálják a miénket is 😄

ngcsnet
naja

apocalypse0
pontosan

apocalypse

jax
Egy kispályás Pimp My Ride utánzás az egész.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

apocalypse0
mi a jó ebben?
egy szar utánzat

apocalypse

Web mester
Még sose tutam elcsipni a Müsort!Pedig az ajánloból jól néz ki!

apocalypse0
Az egész egy szánalmas utánzat

apocalypse

Bucser
Az ilyen marháskodásokat az Amcsi motorokból vették át... Mint csapat és morálépítõ tréningeket.. Õk is elmennek minden héten valahova😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bld
sztem is nagyon gáz meg ezek szerint ismétlik is állandóan.... nem ér annyit hj menjen miatta a tv

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

apocalypse0
van aki nézi ezt a szánalmat?
szánalmas utánzat.
Buzi majkával, a másik meg beszélni se tud.

beteg, aki ezt nézi

apocalypse

Szegénykéim, csak majmolják a külföldit, borzasztó.
magyaroknak
Magyar gagyi
desigo
csak már unom az ismétléseket
király müsor
Opelfan
Egyébként a Nissan az nem lett rossz, csak az az igénytelen csík az oldalán...

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Opelfan
Valószínû nem nyerte meg az emberek tetszését annyira, hogy több kocsit csináljanak, illetve csinálhatnának azoknak akiknek nagyon bejön csak az a gond hogy a serdülõ korban lévõ fiúknak még nincs kocsijuk <#nevetes1><#bee1>

ngcsnet
a civic az fos volt. amúgy csináltak még egy twingo-t is.

desigo
eddig cak 3 autót csináltak?
Corsa
Civic
Nissan
Sland
az szar. TE TÉKER

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

desigo
ismétlés
civic...
desigo
na megy
ngcsnet
<#idiota>

desigo
egy autó amit feltuningolnak...<#nevetes1>
ngcsnet
mi lesz a mai részben?

Opelfan
Ha neked tetszik akkor nézd nyugodtan 😊. Egyébként semmivel sem jobb a Cool a verda a kis közjátékaival, most speciel az ehetire gondolok (mert csak ezt láttam) amikor a cégtáblát olyan idiótán összehozták + kimentek a vidámparkba ja még annak se lehetett nevezni egyszerûen vursliba mentek. Csak azt nem tudom mi köze van ennek a kocsi építéséhez?! A Pimp my Ride-ban legalább nincs ilyen hülyeség és ott csak a kocsival foglalkozik az egész filmecske nem az idióta mûsorvezetõk szerencsétlenkedését, és egymással való ökörködését mutatja ezzel háttérbe szorítva a kocsikon folyó munkát.

bld
Lol:Nem tom mi jó abba ,hogy lefényeznek egy autot ,ráraknak egy felnit + sok sz@r elektromos cuccot ,a motortér tuning helyett meg a spoiler szettek nélkül

többek között ezért nm néz jóérzésû ember cool a verda--t
mert szánalmas koppintása pimp my ride nak és nm h nm különb..... na hagyjuk

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Hát szerintem a Pimp My Ride.ot gyalázza a Cool a verda.Nem tom mi jó abba ,hogy lefényeznek egy autot ,ráraknak egy felnit + sok sz@r elektromos cuccot ,a motortér tuning helyett meg a spoiler szettek nélkül,amit az elsö pár részbe lehetett észre venni és utánna eltûnt.Pedig szerintem ott kint 1 kicsit nagyobb pénz forog.Tehát a magyar változat szerintem igenis felveszi a versenyt külföldi testvérével. Aki megnéz egy részt az látjahtja is .. PEACE..<#mf2>
Opelfan
Ja akkor csak félre értettem 😊 bocsi

sweech
azt mondom én is...nem azért nem csinálnak olyan kocsikat mint kint amerikában mert nem értenek hozzá hanem azért amit leírtál