Cool a Verda (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyetértek!!
ebben teljesen igazad van
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
szal ennyi
amugy 17vagyok,de ezt tapasztalatbol mondom
ngcsnet: Ez a hely nem csak a fanoknak van, hanem azért mert itt lehet véleményt nyilvánítani, hol láttál olyan topicot ahol csak csupa szép és jó volt? Az emberek külömböznek, ezt el kell fogadni és azt is hogy mindenre mindig lesz negatív kritika.
Bátyó02: Most én is elmondtam a véleményem, és nem azért, hogy lehúzzam a sorozatot, sajnos ez az igazság amit leírtam.
Különben utálom a Pimp my Ride-ot is ahogyan az ehhez hasonló a többi show mûsort is de ott egy kicsivel másabb, jobb kép alakult ki bennem mint a magyar verziónál.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
nem flémtopik
nemtom mit kell itt pampogni,elmondtad hogy nemteccik,kész mehetsz innen szevasz
az meg hogy majka nagyképü nemtom honnan veszed,sztem annyi a bajod hogy rapper,és neked nem tetszik az a müfaj...elítéled
nacsá
Bázz, benne volt a retekklubbon egy szarban, aztán ettõl most azt hiszi, hogy tud bármit is, meg hogy híres. Szánalom az egész. A mûsor pedig szintén egy szánalmas utánzat. A másik buziról ne is beszéljünk. Mivel õ se tud beszélni 😄
Szomorú, hogy ilyen emberek kapnak mûsort, és hogy ilyen szarokkal cseszik el a cool-tv-t
apocalypse
most tették fel bithumenre,ugyhogy amint tudom szedem is lefele 😊
azt nemláttam még
amugy azt halottam hogy megveszi a reteklubb a müsort,és rtlen fogják adni :|
rohadt jófejek majkáék,nemtom mit veri magát néhány ember miatta...
mondjuk a kocsik annyira nem nagyszámok de azér simán elfogadnám hogy megcsinálják a miénket is 😄
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
szánalmas utánzat.
Buzi majkával, a másik meg beszélni se tud.
beteg, aki ezt nézi
apocalypse
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
többek között ezért nm néz jóérzésû ember cool a verda--t
mert szánalmas koppintása pimp my ride nak és nm h nm különb..... na hagyjuk
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"