Sci-fi sorozat
  • EmThor
    #66
    de a jellemrajz drámai vonás ugye. amúgy nincs azzal semmi gond, az úgy jó.
    lost-ot hagyjuk ki a játékból, se sci-fi, se egy kategória (azért 1 évaddal előrébb indult)

    Threshold mondanivaló: némi társadalmi dologra felhívja a figyelmet (politikus mekkora egy gané, családi problémák, volt feleségek, nem jut időm másra mert meló lefoglal), de semmi komoly, nem egy Star Trek szint, de az újonnan indult sci-fi-k közül ebben az elejétől kezdve történt mindig vmi haladt a sorozat (surface egy nagy szar SZERINTEM, csak van benne kisgyerekes szál is, és nézhetik kisebbek is, többen nézik a reklámot; invasion-ben meg 7 részig jószerivel nem történt semmi. jójó ez meg az, de semmi ledöbbentő; kivételek a pilotok, oda muszáj "pakolni"). Szereplők: nem mi írjuk a sorozatot, lehet szeretni a szereplőket, lehet nem szeretni.

    jaj nem kell a kamu, amcsi sorozat, köss már bele légyszi. figyelj: magyar sorozatban legyen ukrán szereplő? naugye. meg tegyük fel a kérdést: kit néznél szívesebben: michael dudikoff karaktert a főszerepben, vagy egy csinos nőt? naugye.

    ki írta a sorozatot? cvd? nem. én sem. így van és kész. barátok köztből miért nem veszik ki ezt meg azt? nem is lenne rá szükség.. no comment.

    jaj megint nem kell a 100 szereplős sorozat. megint a lost? ott egy eszköz is a sok szereplő, lehet váltogatni, új szálat behozni. ez nem az a sorozat! a legtöbb sorozat, amúgy is kevés szereplős, ott az alias pl, a csi:ny, stb. akkor a csi:ny-ban pl miért nem mutassák a sok laborost aki még melózik? mert nincs rá szükség. ahogy itt sem.

    nem 20 évre kell előretekinteni, azért ne szálljunk el megint! egy jó sorozat meg 5-6 évig jó esetben. thresholdnak is elég lett volna 3-4 így látatlanban.