Threshold (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oroszok egy merdzsóért is hozzádvágják, csak ne nálluk rozsdásodjon ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nem értem mért pont Észak-Koreai tengeralattjárót kell emlegetni. Ha valaha is az Atlanti óceánra tévedne egy tengeralattjáró, szó nélkül fel lehetne robantani, még csak magyarázat sem kellene hozzá. (Egyáltalán van É-Knak tengeralattjárója?)
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Ja, most néztem meg az 1x08-at, és nyugodtan állíthatom, hogy elõre megvan nekik a storyline, szóval nem az a részenként most találjuk ki, hogy merre is tovább bugyutaság. És ez JÓÓÓ, ez nagyon jó 😊)
Jó rész volt, és már várom a folytatást 😊)))
Spoiler
Érdekesen tálalják az egyébként megfoghatatlan (és inlogikus) idegen fenyegetést úgy, hogy mégis logikus legyen.
Sejteni lehetett, hogy az elsülyesztett hajó még gondot fog okozni, és sztem jó irányba indultak, hogy miféle gondot
És viccesen néztek ki azok a káposzták is 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#zavart2>#zavart2><#banplz>#banplz><#bdead>#bdead><#falbav>#falbav>
Hát, megérdemelte <#eplus2>#eplus2>
Jó kérdés én sem tom miért lopta el a lemezt a szenátor, lehet kételkedett és meg akart gyõzödni maga a dolgokról, de megette a faszt 😊.
Szóval röviden érdemes nézni, de csak 3. helyezett az új scifik között (hát kicsit bugyuta, de hát örüljünk ennek is)
Most már csak az nem világos, hogy a szenátor mért el a hangokat? :o
Nézed a Surface-t is? If yes, érdemes nézegetni? A Thresholdhoz, és az Invázióhoz képest az elsõ rész hihetetlen gagyira sikerült... El is ment a kedvem tõle, de ha érdekes, akkor inkább nézem
Az EMP-re azért volt szükség, mert a DJ-zõk bankkártyáit is megfertõzte ez az idegen hang, amit persze õk autómatákba nyomkodtak, amelyek szintén megfertõzõdtek, amelyek megfertõztek további autómatákat és központi rendszereket ....
Szóval elindult egy új számítógépes vírus, egy inteligens vírus, de mivel még nem jutott ki a városból, ezért a város teljes informatikai "kikapcsolása" volt az egyetlen megoldás.
A szenátor más tészta. Õ ellopta az idegen hangot tartalmazó CD-t, és lejátszotta magának és aszisztensének, majd a repcsin mindenkinek ... az egyetlen megoldás a teljes megsemmisítés volt (ilyen téren elég radikális azaz LOGIKUS a sorozat, no ez is ritka 😊) )
Bár valami más megoldást kellett volna találni, mert ha a hajó egy darabja is átvette az idegen mintát (fa amit beépítettek a bárba), akkor ott a repülõ is át kellett, hogy vegye, szóval a lelövése nem semmisítette meg teljesen (vagy fullszalvót kellett volna nyomatni rá, hogy tényleg icipici darabokra robbantsák, vagy nagyjából egészben kellett volna levinni pl gépfegyverrel)
+ Hogyan fertõzödött meg a szenátor? Nem jött le egészen nekem 😞
Careful what you look for. You just might find it.

#19- Visszavonva, megoldva
A demokrácia önmaga legnagyobb ellensége 😊
Plíz adjatok linket az általatok letöltött jó részekhez, vagy legalább a videó teljes nevét. Fölöslegesen nem akarok rosszakat leszedni...
Bár remélem nem lesz ilyen "horroros", mert el kellett távolodnom a monitortól pár méterre... 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A Threshold-nál eléggé elszabadult a fantáziájuk, ez persze nem baj.
Baj viszont, hogy a scifi alapból nem árt, ha egy kis társadalom és/vagy jellemkritikát tartalmaz. No ebbõl eddig semmi sem volt benne, van egy tökéletes csapat, akik tökéletesen megoldják a problémákat (túl tökéletesek)
Mindössze egyszer kerültek szembe egy másik kormányzati szervvel, és ott sem remekeltek ... szóval nálam csak második 😊
Azt sem tudom, hogy fogok tudni ennyi sorozatot nyomon követni...
Lassan rosszabbak, mint a jatekok...mar abbol is annyi van, amit jatszani kene...
gondoltam is rá, hogy csináljak neki meg még két másik nem rég indult (Invasion, Surface) sci-fi sorozatnak topicot, de aztán a lustaság gyõzedelmeskedett <#vigyor2>#vigyor2>
De ez az eljaras ugy tapasztalom egyre többek köreben elöszeretetre talalt, igy gondolom mar ismerik nehanyan.
Amugy arrol szol, hogy egy hajo legenysege egy furcsa fenylö gömböt lat a tenger felett, amire elkezdik egymast kiirtani. Nehany közülük kiszabadul a partra es "fertözi" az embereket, egy specko csapat pedig probalja kitalalni, mi is törtenik valojaban.
Most neztem meg az elsö ket reszt es eleg jonak igerkezik. Mar csak azert is, mert Brannon Braga keze is benne van a dologban.
Aki nem tudna, ki ö: Ö irta a legjobb Star Trek reszeket a Next Generation-höz es a Borgos mozifelmet. Az idöutazasos sztorik a specialitasa...
Ebben a sorozatban executive producer, de remelem a forgatokönyvbe is beleszolt nehol...