Sci-fi sorozat
  • mrzed001
    #146
    Spoiler:
    1x11: egyszerűen jó. Nem is tudom hol lehetne kezdeni?
    Behoztak egy új szereplőt, a JAG-ből Catherine Bell-t. Már csak maga ez is egy jó húzás volt, remek színész a csaj, és itt nem kell megjátszania a húdekeményvagyokot.
    Előző részből láthattuk, hogy bekerült az élelmiszerek közé a vírus (paradicsom), most megtudhatjuk azt is hogy miképpen, és kinek a hibája.
    Szóval vegák reszkessetek :))
    Az egyik emberük Lucas is megfertőződik, de mintha egy ideig ellenálna a vírusnak a szervezete. És ebből jön egy gyógymód ötlet.
    Viszont mivel az élelmiszer terítve lett, ezért újabb fertőzöttekkel kell számolni, saccra olyan >100-al, ezért a Threshold bővítésébe kezdenek: több személyzet, nagyobb kapacitás.
    Ja, és az egyik fertőzött felveszi Caffrey-vel a kapcsolatot, és azzal a mesével áll elő, hogy egy neutroncsillag felrobbant, erre tart a lökéshullám és mindenki meghallna a földön, ezért küldték a vírust. NASA utánanézett a megadott koordinátákon, hogy van-e tényleg egy neutron csillag .... és itt lett vége a résznek.
    Szóval már csak mennyi, 2 rész van? Ajánlom mindenkinek kényelmesen hátradőlve nyugiban megnézni, mert piszokjó, és nem lesz több.