• dez
    Hm, hm. Úgy tűnik, hogy egyes dolgokat kiemelsz, más dolgokat ignorálsz annak érdekében, hogy illeszkedjen a dolog a saját elképzeléseidhez. :)

Én nem becsülőm le az emlőstársak agykapacitását, de azt tudom, hogy adott esetben az ember sem tud ellenállni a félelmeknek.

4-5 méter magasra csak akkor tud megnőni valami, ha előtte nem ették meg. :) De az sem árt, ha nem rágják át a közepénél.

Jópárszor előfordult, hogy nem jutott virág, csak levél... Általában volt hatása.

A rovarokkal kapcsolatban írtam, hogy azok ellen valószínű másképp védekezik. Nyilván úgy, hogy csak az ellenségeire legyen veszélyes.

Mindezek ellenére nem zárkózom el teljesen olyan - irracionálisnak is mondható - lehetőségek elől, hogy a marihuána azért született, hogy az emberek agyát adott módon befolyásolja. (Nagy híve vagyok a gyógynövényeknek, azok is érdekesek. [Tudom, bizonyos vélemények szerint ez is gyógynövény. Ebben én nem vagyok tökéletesen biztos.]) Viszont ekkor is felmerül a kérdés: és attól még csak abszolút jó lehet?