• mainruler
    Olvasd át kérlek még egyszer a #147-et és értelmezd. Az, hogy most pont a kender tekintetében léptem fel a babonákkal szemben, nem azt jelenti, hogy mindenek felett védeném.
    Sőt.
    A cannabis legjobb esetben is csak katalizátor lehet, és ha már A megváltó vegyületként, egy új/szebb világba belépést biztosító csodaszerként tekintesz rá, az már junkie-fíling, kőkeményen. Nos, ha nem voltam érthető e tekintetben, sajnálom.
    Misztifikálni egy hülye növényt olyan lenne, mint oltárt emelni a sörnek. Ostobaság.
    Az egyetlen jelentősége, hogy egy kevéssé káros és legfőképp békés (mondhatnám; (fél)kultúrált) alternatívája a szórakozásnak. Ki szeret szánalmas majomként sugárban okádni az utcán és primitív baromságokat üvöltözve ide-oda tántorogni, esetleg péppé ütni valakit/péppé üttetni magát? Szánalmas.
    Nem egyszerűbb egy kellemes helyen leülni és könnyedén elcsevegni az élet nagy (de valójában teljesen jelentéktelen) kérdéseiről, filozófiákat ütközetni? Piásan maximum annyira telik a filozófiaütköztetéstől, hogy " a kúúúrva anyád, a fradi jobb..."
    Hát nem ártalmatlanabb az előbbi lehetőség?
    Nem ad semmit, amid már/még nincs meg, nem teszi jobbá az életed.

Viszont el sem vesz belőle semmit -ha akarod, vagy ha elég erős vagy hozzá, de ez az élet egészére is igaz-, amit pedig ti próbáltok bizonygatni. Nekem ezzel van gondom.