• sz4bolcs
    Hát nem tudom.. Én a leírt alkalom után sem tudtam megítélni, mennyivel romlott a memóriám. Most sem. Amúgy nem volt erőm hisztizni, utolsó mondatom volt, hogy "hívjátok a mentőket" aztán elájultam, és amikor magamhoz tértem, jött a halálfélelem, magamba roskadás, összezuhant a tudatom. De nagyon intenzíven éreztem a testem egész működését, hogy hogyan áramlik a testemben a cucc, mint ha a véremben lett volna, és éreztem, mikor, hol, hogy zsibbaszt. Éreztem, hogy egyre gyengébb vagyok, de nem tudok ellene küzdeni, mert végül "ő" fog győzni. Éreztem, hogy fokozatosan lassul a légzésem, sztem odatalált az agyban az ezt szabályozó részhez, minden levegővétel nagyon nehéz lett, úgy éreztem megfulladok, zöldült a fejem, de előtte már ujjaimmal fogtam a nyelvem (amég el nem zsibbadt teljesen, és utána már nem éreztem), nehogy lenyeljem, mert azt már az elején nagyon nem bírtam szabályozni...mármint a nyelvem. Az még poén volt, hogy az ágyon úgy tekeregtem, mint egy rossz buzi (Dzseki Csan - részeges karatemester, vagy mi - abban volt egy ilyen technika), nem éreztem a testem, elhagytam magam, de valahogy normális pózba kellett feküdnöm... :-) Aztán elaludtam, fölébredtem, és ez a memóriazavar jelentkezett. Úgy éreztem, beütöttem a fejem, nem tudtam elhinni, hogy haver elkapott, amikor estem, olyan furán éreztem az álkapcsom, azt hittem beütöttem magam. Azóta nem szívtam (előtte is csak 1x ez alőtt 3 évvel)

...De nem bántam meg, hogy megtörtént.