• BlackRose
    Érdekességként a Vista a világ legbonyolultabb kódja, és bonyolultságban még egyedül az F-22 vadászgép szoftvere veheti vele fel a versenyt, de az meg legalább 1000x instabilabb, úgyhogy nem a Microsoft-nak a baja, hanem mindenkinek... vagyis ilyen bonyolult programot még rajtuk kívül senki sem írt.
    A Visual Studio-val meg nem tudom mi a bajod, hiszen nincs olyan fejlesztői környezet amely többre lenne képes (és hidd el én minden áldott és áldatlan nap minimum 1 órát töltök benne, legalább 7-8 éve). Különben most a 2005-ös a Team System-el ezt még jobban javítani fogja, mármint a projectvezetést, de azt hiszem, hogy egy 60+ millió soros projecten mint amilyen a Vista ez sem segítene. Különben szerintem a Microsoftnál kommunikációs probléma volt az ami bekövetkezett, ugyanis 7000 ember dolgozik a Vistán, és ez tényleg nagyon sok, ha valóban megoldották mint ahogy állítják akkor le a kalappal... különben utoljára ennyi ember egy projekten tudomásom szerint a NASA Apollo program keretében dolgozott.