Itt beszélgethetünk a töténelemről
  • Tiberius B
    van benne igazság, amit mondasz, tegnap megnéztem magamnak az egyik Fidesz plakát-paródiát, melyen az Orbán 18 évvel ezelőtti képe van és arra jöttem rá, hogy naggyon, de naggyon elnyugatiasodtunk mi itten a Kárpát-medence alján. Sarkos lesz, haverom fogalmazta(félig): 100/50 évvel ezelőtt, Magyarország Magyarország volt (Monarchián belül/kívül), a "kommunizmus" idején mi voltunk a nyugat kapuja, a kelet vége, most mi vagyunk a kelet kapuja, a nyugat vége, de mégis csak '90 óta durvult el a helyzet, mert mikor a kelet vége voltunk, még Magyaro. voltunk, most meg egy paca a térképen, amit Hungary-nak hínnak és csak a gond van vele.
    Na mindegy, nem tok rendesen fogalmazni, ez van. mindeesetre a magyarság, attól még magyarság, én inkább szintén a nagy átlagra gondoltam, de ha legalább tényleg a nyugathoz tartoznánk, és nem csak a "kelet kapuja" lennénk, az még talán jó is lenne.
    Megintcsak hangsúlyozom: nem tudtam rendesen megfogalmazni mondandómat, és részemről is le van zárva ezzel az ügy, ha van vmi észrevétel, akkor viszont ne kíméljetek, de azért legyen kulturált(?).
    blaholl #553, ott a pont!