Egyszavas kommenteket hanyagoljuk! htx :)

! NO WAREZ !

• phall
    Szavatosság, hangulat, zenék...blablabla.
    Itt álljunk is meg és elmélkedjünk egy keveset.
    Nem értem az EA-t. Ezt a játékot kiadták tavaly is, ez a szar a tavalyi szar. Mondjuk azt, hogy egyszer még elment, hogy a képünkbe dobták, valamennyire még el is voltunk vele, de ez már tényleg a pofátlanság teteje. Az első Fifa Street jó lett volna annak az egyedüli árkád játéknak, ezt a második részt már kicsit komolyabbá kellett volna tenni. Itt ugyanúgy nincsenek szabályok, a szerelés szinte egyetlen módja, hogy szépen az ellenfélhez futunk és egy fasza nagyot belerúgunk szerencsétlenbe, amitől ő borít egy hatalmasat. Igazi sikerélmény, nem? Ugyanúgy vannak a bajnokság során végrehajtandó feladatok, amik teljesen megegyeznek az első részben látottakkal. Ugyanúgy új pályákat, ruhákat, játékosok fejlesztésére való pontokat kapunk a nyert meccsek után, A gamebreaker opciót is igazán mellőzhették volna (ha szépen és sokat cselezünk, akkor megtelik gamebreaker erőnk, és egy védhetetlen lövést zúdíthatunk ellenfelünk kapujába), de nem, most meg lett fűszerezve azzal, hogy ha szerzel egy ilyen gólt, az neked kettőt ér és a másiktól le is von egyet. Ez aztán egy igazi nagy marhaság. Ez az a pont, ami odabasz a szavatosságnak, mert pillanatok alatt elveszi a kedvet a játéktól. Nem arra figyelsz, hogy szép akciókból érj el gólt, hanem arra, hogy cselezz, feltöltsd "szupererődet" és bumm.
    Ugyanígy bosszantóak a zenék. Nekem már elegem van az állandó rap-ből, az egész játékot belengi ez a ma, játékoknál rohadtul divatos "gengsztervagyoknagyafarkam" feeling, hát mit mondjak, csodás. Nem is folytatom, mert csak felidegesítem magam ezen a trágyán. Az EA inkább koncentrálhatna egy igazi kispályás focira vagy akár kézilabda, vízilabda játékra, ne újabb bőröket húzzon le egy már meglévő termékéről.
    A Fifa Street 2 nem jó játék, felesleges pénzkidobás.

Kedves Konami, nem akartok egy Pro Evo kispályás focijátékot kiadni??