199
Egyszavas kommenteket hanyagoljuk! htx :)
! NO WAREZ !
-
fernandez93 #159 Sziasztok!Ez a játéjk van pc-én? -
#158 az hát, nekem is kéne olyan cheat:D -
Antrax #157 És arra a hülye pontgyűjtögetős részre incs valami csít mert kurvára de utálom azt a részt idegesítő uncsi stb stb -
#156 köszi -
#155 pannas az (bőrős) butyid jelent! (két lábad között el emgy alabda) -
#154 helo!
valaki nem tud valami jó cheatet amivel nem kell mondjuk 20 gólt lőnöm:)?
És valaki megmondaná mi az a Pannas:S? -
#153 Kössz!
Majd honap kipróbálom! -
#152 ugye alap cselek jobb analóg
L1+jobb analóg dekázás közbeni cselek
L2+jobb analóg profibb cselek
L1+L2+jobb analóg dekázós profi cselek
L2+R2+háromszög-el a profi játékos saját cselei
remélem tudtam segíteni -
#151 Na meglett végre...
Hát így első benyomásra a FIfa street 1 alatt van szerintem...
Egyzserűen nem tudom hogyan állítsam be a kamerát mert zavaró...
A másik hogy teljesen szar zenék és a kommentár is halk...
Viszont van egy kérdésem h itt hogyan lehet csinálni jó cseleket?
Mert az 1 ben úgy volt h L1 és a jobb analog de itt nem úgy kell! -
#150 NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! és nem is fog!!!!!!!!!!!!! azta mindenit ennyi elmebeteg embert!!!!!! sose fog kijönni akinek meg pc-n meg van az hazudik!!!!!!!!!! -
#148 "Egyszavas kommenteket hanyagoljuk! htx :)
! NO WAREZ !" -
cocobanana #147 Felkellsz reggel az ágyból ,reggelizel,felöltözzöl,és szépen elmész egy játékboltba ahol forgalmaznak konzol játékokat és ott megveszed. -
#145 Szerintem Fifát (bármilyet) botorság PC-n "játszani"... -
#144 Szerintem is hazudik amúgy Emulátorral!! én nem értek az ilyen hez ezért van PS2 :D -
cocobanana #143 Hazudik úgy -
punkers #142 nekem a haverom az mondja hogy megcsinálták neki és megy a fifa street 2 PC-n.Hogy lehetséges? -
#141 google a barátod -
#140 hello nem tudja valaki hogy milyen a grafikája a fifa street 2-nek a grafikája pspn? -
#139 régi történet, dákk -
dani03 #138 http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=12808
nézzétek meg és olvassátok el...
Platformok között ott a PC :O -
#137 ja az is elég ratyira siekeredett -
cocobanana #136 Teljesen egyetértek. Na meg amikor gyüjtsél össze nem tom hányezer pontot.... -
#135 kipróbáltam a FIFA Street 2-őt egyik barátomnál,huh hát mit is mondjak,kicsit furcsa...Kár hogy nem oldalnézetről mutatja meg a GameBreaker tök hülyeség hogy a pálya közepére kell menni meg ha több játékost kicselezel gamebreaker közben akkor levon az ellenféltől egy pontot... A FIFA Street 1 jobb volt...szerintem -
#134 ez nem ide tartozik keresd fel a megfelelő topikot -
#133 Ok de mi az a HDTV?:) komolyan nem tudom!ÉS hogy lehet a PS-t a gépre csatlakozni? -
#132 ehhez a játékhoz tökéletes bármilyen tv...ez ugyanúgy nézne ki HDTV-n mint egy alapon
egyébként nem lett kiemelkedő a játék...egymás ellen jó kis meccseket lehet nyomni, de igazából a játékban semmi pláne...csel, lő, gól v kapus...ellenfél, felrugod, csel, lő...
de azért egy ideig még élvezni fogod -
#131 Nekem a Fifa Street 1 van meg Ha azt végigvittem jöhet a 2Sokan azt mondják hogy a jó PS2 játékok(mint pl ez) csak HDTV-én élvezhetőek.Mi az a HDTV?
Fryex!
a topik alján vannak fényképek a gémből!Csak nem Sony Ericsson T610?
Meg azt akarom még hogy hogy lehet azt megcsináni hogy a PS-t ne a szar tévémem hanem a monitoromon nézzem?(19-es LCD jobb mint egy 51-cmes TV) -
#130 már rég tisztáztuk :) -
#129 Nekem is teccik! és valaki kérdezte nem jön e ki a FIFA STREET 2 PC-re akkor nem jön ki! most mmondom neki 1db Street se fog ki jönni ha valameik hacker nem oldja meg :D -
MentalSlavery #128 ... viszont unalmas estéken, barátikörben, egymás ellen nagyonnagy élmény. -
cocobanana #127 ÉN is egyetértek a cikkel. Amikor megkaptam ezt a játékot alig vártam ,hogy kipróbáljam mert vannak benne látványos cselek, na meg a bomba rúgások. Elsönek a Friendly móddal játszottam,Brazilokkal az élen. Aztán elkezdtem csinálni a bajnokságokat. Az elején még nagyon tetszett meg minden. De már a közepe fele amikor a 3.bajnokságot csinálom már kezdem unni hogy 5db gb rúgással löjjek gólt,meg gyüjtsek össze nem tom mennyi ezer pontot,úgy hogy normal módon játszom és igyis elveszik a labdát amikor épp megcsinálnám a feladatot. Szal ez a játék valóban nem fogja az embert lekötni hónapokra. -
#126 teljesen egyetértek
egy ideig jó a játék de utána ...
...ÉLVEZHETETLEN! -
#125 Szavatosság, hangulat, zenék...blablabla.
Itt álljunk is meg és elmélkedjünk egy keveset.
Nem értem az EA-t. Ezt a játékot kiadták tavaly is, ez a szar a tavalyi szar. Mondjuk azt, hogy egyszer még elment, hogy a képünkbe dobták, valamennyire még el is voltunk vele, de ez már tényleg a pofátlanság teteje. Az első Fifa Street jó lett volna annak az egyedüli árkád játéknak, ezt a második részt már kicsit komolyabbá kellett volna tenni. Itt ugyanúgy nincsenek szabályok, a szerelés szinte egyetlen módja, hogy szépen az ellenfélhez futunk és egy fasza nagyot belerúgunk szerencsétlenbe, amitől ő borít egy hatalmasat. Igazi sikerélmény, nem? Ugyanúgy vannak a bajnokság során végrehajtandó feladatok, amik teljesen megegyeznek az első részben látottakkal. Ugyanúgy új pályákat, ruhákat, játékosok fejlesztésére való pontokat kapunk a nyert meccsek után, A gamebreaker opciót is igazán mellőzhették volna (ha szépen és sokat cselezünk, akkor megtelik gamebreaker erőnk, és egy védhetetlen lövést zúdíthatunk ellenfelünk kapujába), de nem, most meg lett fűszerezve azzal, hogy ha szerzel egy ilyen gólt, az neked kettőt ér és a másiktól le is von egyet. Ez aztán egy igazi nagy marhaság. Ez az a pont, ami odabasz a szavatosságnak, mert pillanatok alatt elveszi a kedvet a játéktól. Nem arra figyelsz, hogy szép akciókból érj el gólt, hanem arra, hogy cselezz, feltöltsd "szupererődet" és bumm.
Ugyanígy bosszantóak a zenék. Nekem már elegem van az állandó rap-ből, az egész játékot belengi ez a ma, játékoknál rohadtul divatos "gengsztervagyoknagyafarkam" feeling, hát mit mondjak, csodás. Nem is folytatom, mert csak felidegesítem magam ezen a trágyán. Az EA inkább koncentrálhatna egy igazi kispályás focira vagy akár kézilabda, vízilabda játékra, ne újabb bőröket húzzon le egy már meglévő termékéről.
A Fifa Street 2 nem jó játék, felesleges pénzkidobás.
Kedves Konami, nem akartok egy Pro Evo kispályás focijátékot kiadni?? -
#124 áááá
azért hogy legyen mit kérdezned
nem nehéz kitalálni... -
Uborkasalata #123 De mér csak PS-re jön ki? ez 100%??? -
#122 jaja, és sry. -
#121 remek, akkor ezt tisztáztuk :) -
#120 persze, már nem is tettem be. -
#119 tudjátok ti mit jelent az hogy NO WAREZ???!!! -
#118 kirölöték, pedig pont megtaláltam...:)