• undeeundead
    Nah szóval a nokai telefonjai... (előrebocsátom hogy egy egész velős hozzászólás lesz)

Én régen nagy nokiafan voltam, de 3300 környékén ez kezdett elkopni. Ott volt a csúcs amikor megvettem a 7610-esemet újonan és a 3.napon pixelhibás lett. sztem nem új "hűdejó" telefonokat kéne fejleszteni a nokiának, hanem olyan telefont aminek nem lesz vmi baja az első héten amint megvetted. mert egyre többet tud tényleg, csak egyre szarabb a minőség.

a másik: most 7610-esem van és a wifi-t meg a 3g-t leszámítvan én is megcsinálom vele azt amit ezek az új "hüdefasza" telefonok tudnak: exel, word, ppt, pdf, minden. akkor hol itt fejlődés? jaa hogy a nokiának eszébejutott ALAPBÓl integrálni ezeket a telókba, miután symbian 6 és 7-es telókra mindenki felrakta... hát igen.

másik dolog: E61. na ha veszel egy PDA-t akkor az kb ugyan akkora, minden biztonnyal jóval olcsóbb (főleg ha nokia mintaboltban veszed, ahogy a 7610 még mindig 150K-ba kerül) és SOKKAL többet tud!!! Sokkal. jo dolog ez a symbian (én is szeretem meg nagy fan is vagyok! symbian 7 rulez!!!) de azért egy palm OS vagy egy win mobile edition sokkal több lehetőséget tartogat mint a symbian. meg mellesleg a hardware is jobb egy PDA-ban (nem hiszem hogy lenne az E szériás mobilokban 400 vagy 600 herces proci)

szóval sztem az éri meg ha vesz az ember egy olyan PDA-t ami telefon is, vagy egy 6600/7610-et azon ott a symbian, kicsi, meg lehet vele telefonálni, meg egy normális PDA-t és sokkal többre jut mint egy ilyen E-szériás gyönyörrel...

(a hozzászólásom lényege leginkább az elejében van: MINŐSÉGET szeretnék de nagyon, mert persze az 1pixelhiba miatt nem cserélik ki gariba a kijelzőt, neeem, azt mondja a "hozzáértő szakember" a westendben a nokia mintaboltban: gyűjtsél hozzá még 2-t akkor talán szóbaállunk veled! jo kis hozzá állás... na mind1)