Új készülékcsaládot jelentett be a Nokia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
respect to the man in the ice cream van
Miben tud kevesebbet ? Láttál már Symbian UIQ-t, series 80-at ? Vagy a symbian elõdjét az EPOC32-t ?
7-8 évvel ezelõtt is többet tudott mint a palm vagy a Win CE, atomstabil volt, az erõforrásigénye viszont a töredéke volt ezeknek.
Szóval ne általánosítsunk a series 60 nem egyenlõ a symbiannal.
Egyépként itt sem az oprendszer a gyenge, hanem a kis képernyõ és az érintõképernyõ hiánya teszi egy kicsit nehézkessé a használatát.
De vedd figyelembe, hogy egy PDA nem bírja úgy a gyûrõdést mint egy mobil. Azt elég egyszer leejteni, vagy vízbeejteni és kampec.
Továbbá javaslom, hogy nézz meg egy Sonyericsson symbian UIQ-s telefont.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Megint elfelejted azt, hogy okés, hogy mi lrtünka symbianhoz, használjuk a programokat, és télleg totál kihasználjuk a telót...De gondolj bele, hogy egy olyan ember kezébe kerül akinek semmi köze az it-hez. Õ tényleg csak a telefont látja benne, és nem fog nekiállni otthon a laptopja elõtt keresgélni warez symbian app-okat, meg bluetooth-on/kártyaolvasóval átküldözgetni õket a telójára.
Én régen nagy nokiafan voltam, de 3300 környékén ez kezdett elkopni. Ott volt a csúcs amikor megvettem a 7610-esemet újonan és a 3.napon pixelhibás lett. sztem nem új "hûdejó" telefonokat kéne fejleszteni a nokiának, hanem olyan telefont aminek nem lesz vmi baja az elsõ héten amint megvetted. mert egyre többet tud tényleg, csak egyre szarabb a minõség.
a másik: most 7610-esem van és a wifi-t meg a 3g-t leszámítvan én is megcsinálom vele azt amit ezek az új "hüdefasza" telefonok tudnak: exel, word, ppt, pdf, minden. akkor hol itt fejlõdés? jaa hogy a nokiának eszébejutott ALAPBÓl integrálni ezeket a telókba, miután symbian 6 és 7-es telókra mindenki felrakta... hát igen.
másik dolog: E61. na ha veszel egy PDA-t akkor az kb ugyan akkora, minden biztonnyal jóval olcsóbb (fõleg ha nokia mintaboltban veszed, ahogy a 7610 még mindig 150K-ba kerül) és SOKKAL többet tud!!! Sokkal. jo dolog ez a symbian (én is szeretem meg nagy fan is vagyok! symbian 7 rulez!!!) de azért egy palm OS vagy egy win mobile edition sokkal több lehetõséget tartogat mint a symbian. meg mellesleg a hardware is jobb egy PDA-ban (nem hiszem hogy lenne az E szériás mobilokban 400 vagy 600 herces proci)
szóval sztem az éri meg ha vesz az ember egy olyan PDA-t ami telefon is, vagy egy 6600/7610-et azon ott a symbian, kicsi, meg lehet vele telefonálni, meg egy normális PDA-t és sokkal többre jut mint egy ilyen E-szériás gyönyörrel...
(a hozzászólásom lényege leginkább az elejében van: MINÕSÉGET szeretnék de nagyon, mert persze az 1pixelhiba miatt nem cserélik ki gariba a kijelzõt, neeem, azt mondja a "hozzáértõ szakember" a westendben a nokia mintaboltban: gyûjtsél hozzá még 2-t akkor talán szóbaállunk veled! jo kis hozzá állás... na mind1)
Kényelmes vele az SMS és még az én negy lóbaszó kezemmel is el lehet találni a gombokat!
Nekem ennél kisseb teló nem is kell, mert ujjai nagyok és egyszerre több gombot is nyomok a telón, ha nem elég nagy. Meg aztán el is veszik az ember kezében. Szerintem nem baj, hogy egy bizonyos méret után már nem csökken tovább a telcsik térbeli kiterjedése!
Viszont ezt a E61-t nem igazán értem! Egy alap színes PDA-val már megcsinálom azt amit tud! És az legalább jobban bõvíthetõ!
Go NOKIA Go!!!!
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Azok a gombok mennyire lehetnek picik? Mert így a képen kissé miniatûrnek tûnnek.
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Viszont ott a joysticknál az az ezüst design nagyon rontja a képet, oylan olcsó (kínai) hatású tuti h az fog elõször lekopni, összekarcolódni, bekoszolidni vagy akármi, de történik vele valami... És igens zolgáltatásaik alapján is üzleti mobilnak szánja õket a gyártó, ígyhát gondolom am ultimédia, kamera terén távol áll tõlük... Nekem vmi jó kis multimédiás telcsi kéne 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A nokia régen olyan szép és kicsi telefonokat csinált, a maiak meg nagy csúnya lóbaszók.
Ezk a példányok egyébként nem néznek ki rosszul, de éppen szépnek sem mondanám õket, viszont van a cégnek jópár kimondottan ronda készüléke is.
A 6100 volt az utolsó ami igazán tetszett.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f