• CAD
    #120
    "Értsd meg, olyan nincs, hogy egy nyertes. Nincs olyan, hogy csak egy túlélő."

    Nezopont kerdese, ha jatszani szeretnel a szavakkal akkor kirakosozzal inkabb.


    "Szerintem ha "nem érdekelné", akkor az egész élet egy nagy szenvedés lenne."

    Hat ha nem is szenvedes, de nagyon kemeny kuzdelem a tulelesert. Emberi szempontok.

    "A természetben élő állatok számára nem az (ha meg kell halniuk, az is gyorsan történik, már csak ezért sem rettegnek ettől egyfolytában)"

    Meg azt az aprosagot elfelejtetted, hogy keptelenek is felfogni a let es nem let kozotti kulonbseget, igy aztan eleg nehez is lenne felni valamitol amit fel sem fognak.

    "Csahogy, ha valakinek csak arról beszélsz, hogy milyen lokális probléma van ott mellette, és semmi másról" - persze, de ne is essunk at a lo masik oldalara, amikor hiszterikusan a megsemmisules viziojat karcoljuk fel minden forumra.

    "Miért, amikor pl. földműveléssel foglalkoztunk, az már nem volt harmónikus?"

    Mert mar akkor is formaltuk kornyezetunket, csak a merteke volt mas... es akkor persze kevesebben is voltunk. Ez mar visszafordithatatlan.

    "sem derült ki túl egyértelműen a szövegedből, hogy támogatod-e, hogy úgy éljünk túl, hogy a természetből is maradjon valami. "

    Termeszetesen tamogatom, amit nem tamogatok az a felrevezetes ( ezt reszletesen kifejtettem elozoleg).

    "Szívni (pl. néhanapján) és szétszívott agyúnak lenni nem egészen ugyanaz."

    Nezd ez egy olyan tema amely egyelore nem kivankozik publikus helyre.

    "Azért írtam ezt, mert 1-2 dologban annyira kiforgatottnak ható elképzelést vázoltál, amilyenekhez hasonlókat egyes, a második kategóiába tartozó ismerőseimtől hallok néha. (Akik már annyira bele vannak kavarodva a dolgokba, hogy már rég elvesztették a fonalat, és részletkérdéseken "filozofálnak".)"

    Sztem en pont nem a reszleteken filozofaltam, hanem egy magasabb absztrakcios szintrol probaltam a dolgokat olyan szempontbol nezni, amely nem azemberi szempontokat helyezi legelore.


    "Ó, a nagy programozó matematikus... Képzeld, bár matematikusi diplomán nincs, én is programozó vagyok. De ettől nem vagyok annyira elszállva."

    Lol, mar miert lennek elszalva... csak azert mert nem ugy gondolkozok mint te... pff, hat meg szerencse. Es lassan elkezdheted befejenzni a szemelyeskedest, mert annak soha nincs jo vege.

    Az hogy PTM vagy programozo elegge laza kapcsolatba all amugy.