• CAD
    #116
    Jo ez mind szep es jo, de ennek nem egyenes kovetkezmenye az, hogy elpusztitjuk a bolygot ;) Ok persze ez a mi szempontunkbol nem jo, de nyilvan vannak olyan allatok, novenyek amelyek kepesek ehhez alkalmazkodni. Akkor hat o az evolucio egy uj nyertese nem? De.

    "Te meg képtelen vagy elfogadni, hogy az állatok is érző lények, sok általad kizárólag az emberre jellemző érzelmet képesek ők is érezni."

    Ez rendben is van, de ez egy szemernyit sem "erdekli" a termeszetet vagy az evoluciot. Szoval akkor most az is gonosz? :)

    "Te meg próbáld meg egy kicsit közelebből szemlélni - hogy láss is valamit. [sőt 1 t btw.]" - hat kb errol ugatok elso hozzaszolasom ota, hogy lokalis problekat kell felvetni globalis probleka helyett, mert azt ket perc alatt szet lehet torpedozni ;) - mint ahogy azt megtettem az elobbi par hozzaszoalsomban. De most komolyan, miert beszelesz el mellettem?


    "Ezt is nagyon kiforgatva látod. Miért lenne alantas dolog megtanulni hosszabb távon is harmóniában élni a természettel?"

    Elnezest, hol is irtam, hogy alantas. Annyit allitottam, hogy a cel onos es legkevesbe sem emelkedett... ha neked minden feher es fekete, akkor sorry.

    Harmoniaban elni a termeszettel? Mirol beszelsz, harmoniaban a termeszettel utoljara akkor volt lehetosegunk ellni, amikor meg a fan voltunk... az sem harmonia volt, hanem egy olyan helyzet amelybe bele voltunk kenyszeritve... most sincs mashogy, csak van par vedelmi vonalunk.


    (Tehát nyilván nem pont úgy élni, mint most, ami rövid idő alatti csődöt jelent.)

    Es egesz pontosan hol irtam azt, hogy hibasak az erre valo torekvesek?? Mert komolyan ugy kezdem erezni, hogy szovegertelmezesi problemakkal kuzdesz.

    "[miért van az az érzésem, hogy te szétszívod az agyadat?]"

    Hat gratulalok, attol meg, hogy nem vagyok olyan foldhozragadt mint te akkor mar "szivok", vagy sott nem is vagyok normalis mi :) ok sanyika, hat gratulalok. Vedd a faradsagot es nezz utanna mivel foglalkozok, aztan lehet kepes leszel megerteni, hogy hova vezetheto vissza az, hogy kepes vagyok mas megkozelitesben is szemlelni a dolgokat mint azok akik csak azt latjak amit elejuk raknak.